Jump to content

kalamees85

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kalamees85

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.08.1985
  1. toidulisandi kohta

    küsin, et kui sooviks osta valgupulbritja mitte väga kallist, et millist soovitate? Mis selles sheikeris kokku segatakse? Tahaks prooviks osta.
  2. toidulisandi kohta

    väga hea nõuande andsid, üritan seda jälgima hakata. Tänan!
  3. toidulisandi kohta

    Olen neid vereanalüüse teind seal palju aga pole põletikke avastatud. Viimati sai tehtud ca. 2 kuud tagasi, kui kõhtu lõi valud. Mis oleks söögiisu suurendaja, tavaliselt räägitakse ikka vähendajatest aga tahaks suurendajatest teada Kõige hullem see, et vahel süüa kui tahaks aga siis jällegi teha ei viitsi, see oma laiskus aga selle vastu pole veel ravimit Tänan nõuannete eest, tuleb harjutama hakata rohkem mul.
  4. toidulisandi kohta

    Vahel, kui teha midagi ei viitsi, ostan poest 2 kiirnuudlite supipakki, teen need ära ja päeva jooksul nokin siit ja sealt kiiresti hamba alla, siis vaevalt, et vajalikud ained kätte saan Milline see valgusheik välja näeb, peaks ära proovima. Ja tihedamini peaks maal käima, siis tavaliselt söön rohkem, sest siis ise ei pea midagi valmistama Hommikuti ma ei söö ega võta vee lonksugi vahel. Töö on vahel suht koormav ja päevad läbi katusele ja katuselt alla ronima. Unereziim ka suht lühike. Tavaline igapäevane magamine 5-6 tundi. Nädalavahetustel saab rohkem magatud, kui keegi üles ei kipu äratama. Närvid ka suht pinges ja on pidev stress vms. Naaber paar päeva tagasi nägi mind ja ütles, et ma näost nii kõhnaks jäänd, et kas mul on muresid palju ja selleks ma siia foorumisse tulin, et korra nõu küsida. Tänan!
  5. toidulisandi kohta

    Tere! Küsimus järgnev, et kas toidulisandeid aitab ka niisama toidukõrvale süüa, lõuna ajal ja õhtul, et saaks oma vajaminevad ained kätte. Kaalu võiks saada mõned kg-d juurde. Kodus vahel teen lihtsaid ja käepäraseid treeningharjutusi, kuid väsin suht kiirelt. Kas toidulisandid on nii tervislikud, et võib prooviks mingi topsi ära süüa? Milliseid soovitaksite ja mis väga kallid ei oleks. Söön vähe ja isu ei ole üldse. Vahel söömisest läheb isegi süda pahaks. Olen 23 aastane, pikkus 175cm ja kaalun ca. 65 kg.
×