Jump to content

r3dd3vil

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

r3dd3vil

  • Tase
    Algaja
  1. Küsimus massi tõstmise osas?

    Ise võtsin 4 kuni 6 kuuga 10kg juurde. Ei söönud nagu loom ja trenni tegin ka nii nagu viitsisin. Olen siis ka ektomorf.
  2. Ülikiire ainevahetus??

    Oh mind, unustasin mainida et tegin ka trenni 3-4 korda nädalas.
  3. Ülikiire ainevahetus??

    Ei tea. Olen ise samas kaalus ja pikkuses, aga kui ikka trenni hakkan tegema ja korralikult toituma tuleb mõne kuuga pea 10 kg juurde. Räägin siis kunagisest ajast, praegu olen jälle ennast käest lasknud. Sõin hommikuti putru, peale jogurtit, vahest ka muna juurde. Ülejäänud päeva sõin riisi, kartulit, muna, liha, kanafileed, kodujuustu jne.. ja enne magamaminekut klaas piima ja kohupiima. Kui ma ei eksi siis 4 kuuga tuli miski 8-9 kg juurde. 69 oli vist max mis kaal näitas, praegu olen 65 kuna toitun harva ja ebatervislikult. Et jah, peab ennast käsile võtma uuesti. Aga sulle soovin ma edu, küll need kilod ka tulema hakkavad, peab lihtsalt järjepidavust olema.
  4. Vajan massi

    Olin pool aastat tagasi samas seisus, aga siis hakkasin uurima foorumis, et mida süüa ja kuidas trenni teha jne. Ja nüüd olen juba üle 10kg juurde võtnud. Kaalusin mingi 57kg, nüüd kuskil 70kg. Kui sööd õigeid asju, siis tulevad need kilod küll. Trenni oleks ka muidugi vaja teha.. Vanasti ei suutnud hommikuti midagi sisse ajada, aga enam ei saagi üldse ilma hommikusöögita. Toidukordi on päevas 4-5. Põhiliselt söön: riisi, makarone, kartuleid, mune, kohupiima, kaerahelbeid, kanafileed, kanapalle, hakkaliha jne. Joon: piima, jogurtit.
  5. Kaalu tõstmine

    Pole asi midagi nii hull. Ise kaalusin talvel miski 58kg (180cm) siis hakkasin korralikult trenni tegema ja sööma ja sain juba paari kuuga 10kg otsa. Siis polnud aega enam nii palju süüa ja trenni jätsin ka katki ja kilod kohe kukkusid. Poole kuuga kaotasin kuskil 4 kilo. Nüüd olen asja uuesti käsile võtnud ja kilod aina tulevad!
  6. Kodune treeningkava

    Mõtlesin jälle trennilainele tagasi minna. Kellegil äkki mõni soovitus anda ektomorfile, kes tahaks oma kaalu suurendada ja massi juurde saada Kavas äkki midagi muuta vms? või üldse paremat kava kellegil soovitada?
  7. Kodune treeningkava

    Olen 180cm ja 68kg. Plaan ongi siis kilosid juurde saada.. Kuna kodus on ainult tõstepink, kang ja üks hantel, siis kava näeb välja selline: 1. päev: rind & käevarred Küünarvarte kõverdamine pealthaardes, seistes kangiga Kangi tõstmine randmetega pealthaardes Kangi tõstmine randmetega althaardes Kangi surumine lamades Ületõmbed käsikuga 2. päev: selg Ületõmbed käsikuga Tõmbed käsikuga, ettekallutatult Tõmbed kangiga, ettekallutatult Kangi tõmbamine lõua alla Jõutõmme Õlakehitused 3. päev: õlad & trapets Käsiku tõstmine ette Käsiku tõstmine kõrvale Kangi tõmbamine lõua alla (kitsas haare) Kangi tõmbamine lõua alla (lai haare) Maast kangi rebimine rinnale ja surumine sirgetele kätele Õlakehitused 4. päev: jalad Jõukükk Etteaste kükk raskustega Käärkükk raskustega Jõutõmme sirgete jalgadega Enne trenni sõuan 1000m kuskil 5min. rahulikus tempos.
  8. Kes ei riski, see šampust ei joo
  9. Aitäh soovituse eest, aga küsimus selline, et kas kuu aega peaks sellega vastu? Ja kui tihti üldse juua seda?
  10. Kas see võiks olla parim valik (veel) alakaalulisele noormehele? Või andke omapoolseid soovitusi. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=627
  11. ManU vs Barcelona

    Kluivert vot see vend ruulis kunagi ikka täiega, minu lemmik läbiaegade. kui holland eestis käis õnnestus talt isegi autogramm saada. kahju, et praegu kedagi nii sümpaatset jalgpallimaailmas enam pole. aga muidu ei meeldi kumbki meeskond, lemmik oli arsenal, aga nende aeg veel tuleb..
  12. kaal

    Ise olen ka 180cm ja kuskil 67kg. Päris kont ikka, aga alles alustanud ka treeninguga ja ega see 70kg mägede taga pole ja siis juba 80 jne. Kusjuures mõned kuud tagasi kaalusin sootuks 61 ja selle suve eesmärk oligi 70 kätte saada. eks näis kas see ka õnnestub.
  13. Algaja vajab nõu

    No treeninud olen korralikult võibolla kuu aega. Et siis liiga vara veel proteiini tarbima hakata?
  14. Algaja vajab nõu

    Toitumine peaks paigas olema kuna olen ikka päris palju igasuguseid artikkleid ja teemasid selle kohta lugenud. Täpsemalt kirjutama ei hakka mida söön, aga neid toidukordi tuleb ikka päevas 5 ära. Söögikorrad toimuvad keskmiselt iga 3 tunni tagant. Aga üks asi on arusaamatuks jäänud, et kas peale söögikorda võib kohe hakata trenni tegema või peab mingi aeg ootama? Teema mõte oligi siis selles, et keegi võiks nõu anda milline proteiin oleks alakaalulisele kõige sobilikum. Ise kaldun praegu 100% Whey Gold Standard poole, aga hind on natuke soolasevõitu. Mida nendest odavamatest arvata?
  15. Algaja vajab nõu

    Millist toidulisandit soovitaksite alakaalulisele alles treeninguid alustanud noormehele?
×