Jump to content

xintoc

Kasutajad
  • Sisu loend

    235
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik xintoc postitused

  1. Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata

    Huvitav, kuidas selline teema kõneainet pakub. Natuke võtab näo muigele, aga võibolla on parem küsimus "Miks teha?". Nendele, kes on spordimõnudest kauged. Inimesed, kes ei tea, kuidas just see nende elustiili ja kvaliteeti muudab.
  2. Keskelt laiemaks

    Pikkust on sul nii vähe, et kohe kui süsikaid rohkem tarbima hakata ja natuke väänelda, siis kauaks seda peenet keskkohta ei eksisteeri.
  3. Teie päevana proteiin

    Ma vaatan, et kui mõni siin 8-9 muna ära sööb, et peaks kah suurendama enda toidu koguseid. Mis sest, et mul kogu lõuna kalorite poolest juba üsna kopsakas on tundub, et alla 4 muna pole mõtet hantlit tõstagi
  4. Nädalaga 3kg juurde

    Kui oled täiesti algaja, siis õnnestub 3 kilo kergesti kätte saada. Ilmselt kui lakkamatult süüa, siis säilib vist taoline suur isu üsna tükiks ajakski. Endal on õnnestunud väga palju ja väga kiiresti juurde võtta, aga sellega kaugele ei jõua. Liiga kiire kasvuga ei harju keha ära. Võivad tekkida venitusarmid, kõht venib ette, kaal tõuseb pigem rasva arvelt jms. Üldjoones tuleb jälgida ikka mida sisse ajada. Soovitan sellist eksperimenti pigem nii teha, et sööd rohkem liha/valku, kui et ajad pizzat ja pelmeene sisse.
  5. Jooksmine

    rattaga sõit on ka päris huvitav. Jutt vist käib küll jooksmisest, aga alguses natuke ratta trenni, peaks kergem olema. HIIT on päris ekstreemne.
  6. Pidev väsimus

    Teed mingisugust tööd ka nüüd?
  7. 2 muna + õlu

    Tulemustele sellise joogiga ei panustaks, aga puhtalt selle pärast, et mõlemad vahtu ajada oleks huvitav. Munakokteilid pole midagi uut. Ilmselt kui alkoholi pruukida, siis juba munaga kui et ainult alkoholi Ei kujuta ette, mis maitsega tuleb. Ilmselt muutub mõrudamaks ja tekiks isu, kas puhta õlle või muna järele. Ilmselt nagu selle vee teemagagi. Õlles on rohkem aineid kui vees, aga kui üldse ei söö midagi peale trenni, siis ei tule midagi juurde
  8. Pidev väsimus

    proovi jooksmas käia. Natuke aeroobset äratab mind üles. Väsimus võib stressist ka tekkida. Kui kohvi jood, siis seda võid piirata ja võta üks korralik 10 tundi und. Natuke päikest oli ka päris hea soovitus.
  9. Suveks vormi!

    Alkohol on kahjulik. On leitud korrelatsioon alkoholi ja mõistuse vahel. Viimase puudumise korral võib alkoholi tarbimine lõppeda surmaga.
  10. Küsimus massi tõstmise osas?

    Sellise kaalu ja trenni juures ei näe tõepoolest et alla 3000kcal tuleks kõne alla, kui soov on kaalus juurde võtta. Võid proovida toidukordi 4 peale vähendada ja koguseid suuremaks. Kui söögikordade vahe jääb pikemaks, muutub ka isu paremaks ja keha hoiab natuke energiat varus kah. Ilmselt sinu puhul pole sellest lisa rasvast kuigi raske hiljem lahti saada. Nii palju kui ma enda toitumisega katsetanud olen, tean, et liha kasvatab lihast ja selleks, et valgust maksimaalset kasu saada, tuleb energiaks sinna kõrvale korralik ports süsikaid ka juurde panna. Ei taha küll siin halba nõu anda ja toitumist ära rikkuda, aga ilmselt kaal on sellepärast 70 ringis, et oledki korralikult toitunud tuleb siis vaadata, mis kõik paksukesed teisiti on teinud Kõige parem lahendus siin oleks ikkagi jõutrenn ja suurtes kogustes mitmekesist toitumist.
  11. ma ei taha enam paksmagu olla

    Just rõhutaks seda eelmist lauset. Ning mainiks ära, et kui osta liha asemel lastevorsti, siis see pole kokkuhoid, vaid tegemist on täiesti erinevate tootegruppidega. (Usun, et nii mõnigi loodab näiteks krõpsudest kõhtu täis saada) Ma ei hakka nüüd võrdlema neid üks ühele, kumb toiteväärtuslikum on. Kasulik on teada oma keha vajadusi. Ja kui kokkuhoiust veel rääkida, siis loogiline, et inimesele on eluolud primaarne vajadus(vett ja elektrit kasutada on äga, sest elada tuleb), aga irooniline on kulutada energiat toiduga rehkendamisel ja muudes valdkondades puhtalt teadmatusest rahaga lohakamalt ümber käia.
  12. ma ei taha enam paksmagu olla

    Kui keegi julgeb väita, et tervislik toit on kallis, siis järelikult on asi selles, et olete nõudlikud ja ei viitsi oma aega raisata ja võtta riski, et leida täpselt sama kvaliteet madalama hinna juures. Maitse eelistused on juba teine asi. Ning kui üldse raha säästmisest rääkida, siis tervislikkuse pealt pole mõtet igat senti lugeda, kui ei oska üles leida nö "peidetud raha". Kui teha suurem, kuid ühekordne, investeering, võib palju rohkem vastu pükse saada ja hävida täiesti kasutuks osutuva eseme arvelt. Väga palju on elus situatsioone, kus saab mõelda, et võiks toimida veel kasulikumalt ja kas ma ikka olen kõige efektiivsem või olen ma hoopis optimaalne oma otsustes. Kui osta mõni asi garantiiga, siis inimestel on ikka ootused ja lootused, et see kestab kauem. Kahjuks kõigil ei lähe hästi ja see üks õnnetu inimene võid sina olla. Ja mõelge millal olete toitu raisanud(mõni muna või pannkook lendab ikka põrandale ja prügikasti)? või kui palju säästate vett või korteriüüri pealt? Tuleb mõelda, kas tõepoolest iga investeering tuleb elu kvaliteedile kasuks. Üldiselt leian, et väike muudatus toitumiskavas ei too drastilisi muudatusi kellegi elus ja pigem käivad käsikäes kõrge elukvaliteet - tervislik eluviis ning madal elukvaliteet - ebatervislik eluviis.
  13. ma ei taha enam paksmagu olla

    nii hullu toitumist pole juba tükk aega näinud.. soovitan väga tõsise pilguga foorumit ja artikleid sirvida. Ja raha pole mõtet toitumiskava ja jõusaali pealt kokku hoida
  14. Vaja Abi Treeningus

    Palun mitte suhkruga
  15. Vaja Abi Treeningus

    Umbes midagi sellist. Natuke võib nokkida. I Hommikul puder või maisihelbed. Piima, mett. 3 keedumuna II vahepalaks pähklid, rosinad, kohupiim III Lõunal: Suur praad, täisteraleiba, kodujuustu, tuunikala IV Trenn: peale trenni kiireid süsikaid ja valke. V Õhtul: veel sooja toitu VIja kui veel magama ei ole läinud siis veel kohupiima Täpselt mida 'vrsm' ütles võid teha. Käi jõusaalis, jooksmas, ujumas.. Rebestada ei ole vaja ega üle pingutada. Korralik soojendus alati. Suuri lihaseid enam ei jõua, aga suve lõpuks on võimalus korralikult massis juurde võtta ja siis oled ilus pruun ja tervislik.
  16. Palju sa kaalud ja vanus? Usun, et asi võib peituda madalas vererõhus. Endal oli umbes sama jama, aga ei hoidnud hinge kinni ega muud sellist. Treenitusega kipub ära kaduma. Korralikult tuleb tõepoolest süüa. Mul on aidanud, kui iga trenn jooksen soojenduseks ja natuke enne trenni kohvi joonud.
  17. Menüü ajakirjast

    Ma ei näe siin isegi 2 tassi juures viga. Tihti topingi endale nii palju putru sisse ja siis tekib isu veel millegi muu järele. Juust on hea soolane ja muna läheb ilusti alla. Mahutan veel tassi kakaod ka alla Oleneb kui aktiivne sa oled. Mul näiteks läheb kõht juba 2 tunni pärast tühjaks.
  18. Lihasemälu peale 5 kuud?

    Kindlasti üks eelis on juba jõusaali kogemus ja keha tunnetamine
  19. Rannahooajaks vormi

    Rannahooaeg on üpris lähedal.(vb augusti keskpaigaks suudad vormis olla) 82 kg pealt, mis on sinu eesmärk? Foorumist võid otsida küll, aga küsi endalt, mis on sinu eesmärk? Eeldan, et rasvapõletus. Toitumine paika: juurviljad, puuviljad, kanaliha, tuunikala, kodujuust, hapukoor, kohupiim, kalamaksa õli, pähklid, roheline tee, kohvi(must), süsikatest pruun riis, täistera leib, keedumuna jt. Sellest loetelust peaks piisama, et esimese nädala toitumiskava moodustada. Kui kõike sööd, siis nendega ei tohiks probleemi olla. Kaloraaži hoiaks alla 2800 füüsilise koormuse juures. Treeningust: 2 korda nädalas jooksmist, kodus võiks olla ka hantlid. Harjutustest lõuatõmbeid, kükke, kätekõverdusi, kõhulihaseid - neid harjutusi peaks kõik oskama, aga vaata sooritused siiski üle. Enne tuleb KORRALIKULT soojaks teha. Esimesed nädalad ei soovita üle pingutada, lihaseid rebestada ja liialt valusaks ajada. Tasa ja targu. Kodus ilma vahenditeta saab 2-3 korda nädalas iga üks teha kehamassiga trenni, videos on ka hea näide soojendusest. Rohkem infot otsi fitness.ee lehelt
  20. Mu toitumiskava

    Hommikusöök võiks olla natukene tähtsam, aga eks see on individuaalne. Mõnel ei lähe ehk alla toit. Kui mul hommikul korralikult kõhu täis söön, tuleb ka trenn parem. Ma ise olen 190cm pikk, üsna kiire ainevahetusega ja oskan öelda, et 3100kaloraaži juures väga lihast ei tahtnud juurde võtta. 4-5 trenni nädalas on päris palju ka, arvan, et läheb rohkem materjali vaja. Muidugi suurema kaloraažiga tuleb algul natuke rasva kah juurde, pärast saab selle ilusti maha.
  21. Massi kasvatamine.

    Loodan, et usaldad natuke sõpra ka, mitte ainult reklaami järgi Aga Ott on tark mees, temalt saaksid toitumis- ja treeningkava kah. Minu poolt selline kommentaar, et kui lihast tahad, siis ei pea pidevalt kodus purk muscle või mass pulbrit olema. Toidulisandid tulevad kasuks just taastumise koha pealt. Elustiil on see, mis trenni tegemisega muutub. Kaalust juurde võtta, tuleb ikka kõvasti trenni teha ja kui varem hoidsid sind paar võileiba elus, siis juurde võtmisel tuleb keha tervislikku toitu täis toppida.
  22. hommiku/õhtu söök

    kardab vitamiini üledoosi saada, oeh iga kord kui hommikusöögile mõtlen, tekib isu maisihelveste ja külma piima järele
  23. Abi kavaga.

    Igaks juhuks mainin, et kaal tundub selline, et võiksid toitumiskava ka üle vaadata, siis jääb koormusest isegi väheks Ma ei tea kas see küll sinu puhul kehtib, aga tüüpiline on vaadata enda kaalu, minna jõusaali ja hakata rohkem valku sööma. Vaata, et siis alati oleks korralik ports sooja mitmekesist toitu.
  24. Kas seda toitu on ikka vähe?

    Lisaksin kala ja sealiha menüüsse peale kooli. Kartulil pole viga midagi. Umbes 18 paiku peaks kõht päis tühi olema ja siis läheb sisse kah. Õhtul natuke enne uneaega kohupiima. Ja hommikuks ikka pudru ja mune jms nagu gmaster mainis.
  25. 13-päeva dieet

    Meenutab minu päevi noorena kui suutsin arvuti ees istuda ja kulutada nii vähe energiat kui võimalik. Siis nägi ka menüü välja umbes selline: 2 liitrit kohvi piimaga iga päev ilma suhkruta ka veel. Veidi raske oli magama jääda, aga vererõhk püsis normis ja ei kurtnud energiapuuduse üle
×