Jump to content

andres781

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

andres781

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 12.03.1971
  1. Kreatiin

    Kindlasti kohupiim.
  2. jooksmine- rasva põletus ja söömine

    Mina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab undefined
  3. toiduõli

    Kõige parem on oliivõli. Samuti võib kasutada ka rapsiõli. Taimeõli ma ei soovita kasutada.
  4. toiduõli

    Kahjuks tänapäeval on olukord vastupidine. Enamik inimesi kasutavad toitumiseks toiduaineid, mis sisaldavad liiga palju rasva.
  5. toiduõli

    Mõningad apteegis müügil olevad oomega3 toodetee valmistamisel kasutatakse toorainena Tursa maksa. Maks on just see organ, mis tegeleb mürkainete lagundamisega. Paraku maks ei suuda kõike mürkaineid lagundada(kuna toidus on neid väga palju). Kaitsmaks teisi organeid talletab maks need mürkained endasse. Kasutades Tursa maksa toorainena satuvad tootesse ka seal olevad mürkained. Kui tervislki see toode siis on võib igaüks ise otsustada. Muuseas nõüka ajal oli tursa maksa kasutamine kalamaksaõli tootmiseks keelatud just sel põhjusel. Samuti on mõnigates oomega3 toodetele lisatud sünteetiline E-vitamiin. Teadlased on kinlaks teinud, et pikaajaline sünteetilise E-vitamiini kasutamine mõjub tervisele kajulikult.
  6. toiduõli

    Apteegis olevaid oomega3 rasvhapetest soovitan hoiduda nii kaugele kui võimalik. See on tervisele palju kasulikum. Kes soovib saada rohkem infot tervisliku toitumise kohta võtku minuga ühendust
  7. Toitumine enne ja pärast trenni

    Väga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)
  8. Magusasõpradele

    tõesti väga hea abivahend magusaisu peletamiseks, kuigi taljele pole see sugugi hea
  9. Magusasõpradele

    Samuti võib põhjuseks olla B-grupi vitamiinide puudus. Tavaliselt on just see peamine põhjus.
  10. Millist toodet soovitate ?

    Tere! Suurepärane toode mis aitab kaalu kontrolli all hoida on Gr2. Kasutan GR2 juba üle aasta ja olen tulemustega väga rahul.
  11. Naturaalsed valgupulbrid

    Tere! Minakasutan toodet nimega GR2. See toode on 100% looduslik ja ei sisalda mingeid säilitusaineid. Selle firma toodetel on poole kasutuseni tagastusgarantii s.t. et kui olete ära tarvitanud kuni poole tootest ja see teile ei sobi või ei meeldi ostab firma toote teie käest tagasi. GR2 saab valida 2 erineva maitse vahel(šokolaad ja vanilje). Lisaks on sellel firmal veel valgupulber nimega Nutrishake. Seda on 4 erinevat maitset(vanilje, šokolaad, maasikas ja kohvi).
  12. rasvapõletamine kaitsev

    See, et sa palju šokolaadi sööd viitab sellele, et sul on B grupi vitamiinide puudus. Arvatavasti kohvikust ostad sa saiakesi või kooke(ka see viitab B grupi vitamiinide puudusele). Eduka rasvapõletamise võti on teada kuidas organism toodab, kasutab ja kontrollib glükoosi(veresuhkrut). Toit, mille glükeemiline indeks on madal(vähe süsivesikuid)tõstab vere suhkrutaset mõõdukalt ja sellisel juhul eritub verre vähem insuliini. Madala glükeemilise indeksiga toiduained muudetakse ka glükoosiks aeglasemalt. Samuti imenduvad nad vereringesse aeglasemalt, niivisi organismi energiaga kauem varustades. Kui insuliinieritus väheneb, püsivad vere suhkrunäitajad "turvalisuse" piirides ja suhkur eraldub verest pikema aja vältel. Selle tulemusena püsib täiskõhutunne kauem. Banaani ma ei soovita süüa, kuid võib süüa õunu ja maapähkleid.
×