Jump to content

säde

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

säde

  • Tase
    Algaja
  1. Scalas ka suvel head hinnad - 750.- kahe kuu eest http://www.scalafitness.ee/
  2. Algaja jõusaalis

    Mul sama mure, et suht kõhn ja soovin kosuda (mängin jalgpalli). Ostsi endale pärast pikki kaalumisi ja uurimisi eiseltist maxgaini ja see alustamiseks hea. Sõber ka soovitas. Annan sulle teada kuidas toimib ja saab tulemustest rääkida
  3. massi juurde

    Plaanin minna laupäeval Sparta hooviüritusele ja sealt infot koguda erinevatelt laadalistelt. Seal peaks saama erinevaid tooteid ehk ka maitsta ;-)
  4. massi juurde

    ärge tehke oma eelistustest saladust. Palun jagage infot, st. kindlasti on tooteid mida ju ei soovitaks jne.
  5. massi juurde

    Hea on lugeda erinevaid soovitusi ja arvamusi, kuid huvitab siiski toodete soovitamine/tagasiside. Mis tooteid kasutate ja kas ikka toimivad?
  6. massi juurde

    Käin TTÜ jõusaalis ja seal soovitati Fairingu Recovery R2 toodet. Ma suht kõhna ja see pidi kiirelt toimima. Kas keegi on seda proovinud?
  7. massi juurde

    Eiseltis on Serious Mass hea hinnaga. Kas see on hea. Kiidetakse, et mass on garanteeritud. Aga mis mass, rasv vist ka? Kui võrrelda Whey Cold vs Serious Mass, siis kumb pigem? Serious Mass parema hinnaga ja poole rohkem. Või miski teine toode?
  8. massi juurde

    Tere! Tegelen jalgpalliga ja suvel plaanis jõusaalis massi kasvatada. Mis oleks alguseks hea toode või kombo? Olen 180cm pikk ja 75kg ning soovin võtta juurde lihasmassi ca 10kg. Ei usu kõiki tooteid ja seega palun nõu.
  9. jalgpall

    Tere! soccernetist soovitati head taastusjooki hydrapro, mina sain joogi eelmisel nädalal eiselti (www.eiselt.ee) kauplusest kus väga hea asjatundja rääkis üksipulki kõik lahti. sain sealt ka hea hinnaga vitamiinid ;-) Ja eile oli hale mäng
  10. jalgpall

    Kuidas keegi taastub? Milliseid taastusjooke soovitate/olete proovinud ja kas toimivad?
×