Jump to content

martin1333

Kasutajad
  • Sisu loend

    245
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik martin1333 postitused

  1. Kõikvõimas KÜKK

    http://www.fitness.ee/?act=article&art...ID=1〈=1 1. Kükk on harjutus, mis kaasab töösse korraga väga palju lihaseid. Ma arvan, et ei paku väga palju üle, kui väidan, et kükitades on töös sisuliselt terve keha. 2. Küki võime arendada erinevaid kehalisi võimeid tuleneb suuresti ka sellest kuidas kükkida (millise raskusega, mitu korda, kui pikad on puhkepausid jne). 3. Kükist tuleva lõpptulemi suureks mõjustajaks on ka adekvaatne toitumine vastavalt soovitud eesmärgile.
  2. http://www.naine24.ee/515812/tagurpidi-joo...aab-tugevamaks/ Harvardi ülikooli uuringust selgus, et tagurpidi joostes kulutab trennitegija kuni 30 protsenti rohkem energiat kui tavalist jooksu harrastades. Suve lõpuks vormi!
  3. Mis juhtus Andrus Veerpaluga?

    http://www.t-nation.com/strength-training-topics/1363 Päris huvitav teema see kasvuhormoon
  4. Juust enne magamaminekut

    http://articles.elitefts.com/articles/nutr...meal-frequency/ http://articles.elitefts.com/articles/nutr...e-is-a-calorie/
  5. Stronglifts 5x5

    Aja puuduse korral soovitan kasutada superseeriaid. Jalapäev võiks näha midagi sellist : Kükk 1-12 kordust + kükist üleshüpe 3-8 kordust+ sprint 30-60m. Kokku teed 4-8 seeriat , iga harjutuse vahel 30-60 sek paus ja seeriate vahel näiteks 1 - 3 minutit paus Seljapäev : Jõutõmme 1-12 kordust + koha pealt kaugushüpe 3-8 kordust + lõuatõmme 1 - nii palju kui jaksad Rinnapäev : Rinnalt surumine 1-12 kordust + seistes surumine(military press) 3-8 kordust + kätekõverdused plaksuga 3-8 kordust Muidugi võid ise midagi välja mõelda , tõin lihtsalt näite. Võid harjutusi lisada, teistsuguseid harjutusi teha, korduste ja seeriate arvu muuta, mida iganes.
  6. Ülakeha ei arene

    Lisa bicepsi kangile lihtsalt 5 kg juurde ja tee nii palju kui jaksad olgu selleks kas või 1 kordus järgmine kord teed 2 kordust , siis juba 3 kuni suudad 10 kordust , siis paned kangile raskust juurde. Nii see biceps kasvab(sööma peab ka ikka) Nii tee ka ülejäänud harjutustega ning 5 aasta pärast oled rambo On ju lihtne ja loogiline?
  7. Tagurpidi joostes saab tugevamaks

    Eks see artikkel üks paras huumor ole Mul oleks juba naljakas vaadata , kui mõni metsavahel tagurpidi sörkjooksu teeks
  8. Kreatiin

    Kui sa lisad kavasse hüpped,sprindi,plaksuga kätekõverdused , siis peaks kreatiinist plahvatusliku jõu arendamisel abi olema. Niisama sörk jooksul ei näe ma väga mõtet kreatiini kasutamist. Parem hoia seda kapi peal kuu aega ja kasuta siis kui lähed jõusaali tagasi.
  9. Usain Bolt postitas selle hiljuti oma facebooki leheküljel http://www.thepostgame.com/features/201107...ience-sprinting isiklikult olen artikli sisuga nõus
  10. Peep Päll 100m 11,08

    Tehnika keerukuse poole pealt nõustun sinuga endal kogemused olemas Kui teen jõusaalist pausi ,et akusid laadida. Siis olen end alati uuel nädalal 60m sprindiga testinud, et näha kas areng on toimunud. Ja üks kord kurat jalad liikusid all nii kiirelt, et käed ei jõudnud algul järgi tekkis selline tunne , et kohe kukun pikali ka Sel hetkel mõtlesin küll , et mis moodi need sprinterid 9.7-ga seda 100m jooksevad.
  11. Peep Päll 100m 11,08

    Mart , mis sa sellest artiklist arvad? http://www.fitness.ee/artikkel/1214/joutre...se-arendamiseks Tippkiirusel jooksmisel ja selle kiiruse säilitamisel on tähtsaimad lihased reie – kakspealihased, tuharalihased ja puusapainutajad (niude – nimmelihas ehk sprinterilihas. Tippkiirus? Rumeenia jõutõmme, Good morning´s, hüpped jalalt jalale distantsi peale, kükid ühel jalal ja väljaasted. Isiklikult arvan , et tippkiirusel on vaja mõlemat: nii lihaste elastsust ja üleval pool mainitud lihaste tugevust.
  12. Nädalaga 3kg juurde

    Loll ettevõtmine tõesti. Kuid sellele tuleb läheneda matemaatiliselt. Arvutada välja BAV, tööle kuluv energia ning kaalu tõstmiseks on vaja süüa rohkem, kui on päevane energiakulu kokku. Üks big mac burger sisaldab 495 kcal ( mcdonaldsi kodulehe andmetel)
  13. Iga kuu uus kava - mida arvate

    Archangel - Paljud ei tee nii, kuigi peaks
  14. Iga kuu uus kava - mida arvate

    Lisa iga nädal kükis,tõmbes ja surumises kangile raskust juurde ja šokk on garanteeritud nii füüsiliselt kui vaimselt. Kõlab nagu top shopi müügitrikk , aga toimib.
  15. Sprindi lisamine jõusaali kavasse

    Ei ole vaja asja keeruliseks ajada Kui sa oled algaja/lihtsalt huviline ja meeldib sprintida, siis sprindi ,mil tahad , nii palju kui tahad, nii pikka maad kui tahad ja nii kiirelt kui tahad. Kui tunne ja tuju tuleb, siis mees peab sprintima. Lisan ainult nii palju , et mäkke sprintides on tunduvalt väiksem võimalus reie tagumine lihas ära tõmmata. Ja iga kord tuleb teha korralik soojendus.
  16. Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."

    Pakun välja Jim Wendleri 5/3/1 korduste ja raskuste süsteem ja kasutada ainult baasharjutusi. Korduste arv on varieeruv, ei ole väga palju seeriaid ,raskused on piisavalt suured kuid mitte väga, seega ei tohiks jõutreening takista taastumist ja keskendumist oma kindlale alale, kuid see süsteem on piisav , et suurendada maksimaalselt jõudu - millele võiks üks vastupidavussportlane minu arvates keskenduda jõusaalis. Jalgade jõud (pean silmas siis kükki ja jõutõmmed eelkõige) peaks aitama vastupidavussportlastele kaasa ju küll - mõtlen korvpalluritel hüpet,jalgpalluritel löögijõud,ratturitel mäkke tõusudel , tennististel kiirendus. Lisaks ma arvan sobivad vastupidavussportlastele ka ajalised seeriad -
  17. Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."

    Parimad harjutused minu arvates vastupidavussportlastele , mida nad jõusaalis teha võiksid on -inglise keelseid termineid kasutates sled work,prowler ja farmer walks ,sest need suurendavad keha maksimaalset hapnikutarbimist (VO2).( youtubest leiab harjutustest video materjali)
  18. Pärast treeningut tasub piima juua

    http://www.tarbija24.ee/?id=278217 Nii selgus teisest USAs läbiviidud uuringust, et portsjon kaerahelbeid koos rasvatu piimaga kiirendas lihaste treeningust taastumist paremini kui spordijook. Kuigi nii spordijoogid kui ka kaerahelbed koos piimaga taastasid katsealuste treeningus kulutatud glükogeenivarud, oli piima ja kaerahelveste koosmõju efektiivsem, kiirem, aga kindlasti ka tervislikum ja tervisesportlase rahakotile soodsam.
  19. See on päris huvitav fakt .Mõtlesin isegi ,et miks alati trenni algul(soojendusel) tuleb palju higi , kuid hiljem(raskemate raskustega tehes) keha higistab vähem.
  20. Ütleks , et teiste inimeste vaatamine on jõusaalis paramatu. Mehed vaatavad ka teisi mehi, kui mõni mees 200kg küki seeriaid teeb , siis tekib tahtmine küll seda elukat vaadata ja annab endalegi motivatsiooni juurde. Ja naised võivad ju ilusaid mehi vaadata Nii ,et vaatamisega tuleb ära harjuda.Teine lahendus on kodus trenni teha. Mainiks ka seda ,et ilusa naise nägemine jõusaalis paneb tahes-tahmata suuremaid raskusi tõstma ja võib-olla on naistel samasugune efekt mehi vaadates
  21. Massi- ja dieediperiood

    http://jasonferruggia.com/the-best-way-to-...is-to-lose-fat/
  22. Kõhulihased, rasva % vähendamine, toitumine

    huvitav eksperiment
  23. Käsivars + kõht

    http://jasonferruggia.com/how-to-build-bigger-forearms/ Loodan,et saad inglise keelest aru. Harjutuste nägemiseks kopeeri nimed lihtsalt youtube. Enda kogemuste baasil on mind kõige rohkem aidanud lihtsalt kangi hoidmine(artiklis static holds). Nt.jõutõmbe viimasel seerial hoiad kangi nii kaua käes kui jaksad.
×