Jump to content

vernerfo

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vernerfo

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 06.01.1977
  1. Südameprobleemid

    Tervist! Mina soovitakse sul minna Ida-Tallinna Keskhaigasse kardioloogi poolt. Näieks dr.Mäeots. Teine võimalus on Lääne-Tallinna Keskhaiglasse, dr.Lapidus.
  2. Eurodieet

    Tervist! www.tai.mulfo.com pole minu sepistatud ja pole eurodieet.eu-ga mitte kuidagi seotud. Lisaks mind väga ei huvita, mis www.tai.mulfo.com-s kirjas on. Süvenege asjadesse veidi rohkem ja lahmige vähem. Tänades Verner Fogel Tervist! Tundub , et pole esilehest kaugemale jõudnud. Esilehel on selgelt kirjas--> pildid on illustratiivsed. Lugeda tuleks " Edulugust". 6 kuuga--> 30-40 kg. Süvenege rohkem ja lahmige vähem. Tänades, Verner Fogel
  3. Natukene veider on vaadata seda asja kõrvalt. Mingil hetkel sõbrad ja nüüd pillute üksteisele sitta. Küll on üks paha ja teine hea. MA arvan, et see jutt siin portaalis on niikuinii hilinenud tarkus, millega pole Teil midagi peale hakata. Mul on kama, kes neid müüb ja kes neid tarvitab või ei tarvita. Jääge inimesteks ja lõpetage see jama ning sitaga loopimine. Ajakirjandus kasutab teid lihtsalt MASU tingimustes ära.
×