Jump to content

lightning

Kasutajad
  • Content count

108
  • Last visited

Posts posted by lightning

1. Ei meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19

Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70

pärast kuu aegset pausi jõusaalist surus ta 55. Kuigi lihasmass oli peaaegu sama.

Kõige naljakam on see et tal on ikka suht suur triitseps ja rinnalihased ning sellega ei suru 60ki ära.

Minul endal on triitseps ikka suht väike ja rinnalihast on ka temast vähem ning surun 75.

Ma ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.

2. Aga kas kellegil neiule toitumiskava / trennikava ei oska soovitada.

Ma vaatasin "Naistekas" ringi , ei leidnud kahjuks midagi.Pole mõtet teha siia mõtetuid postitusi sisuga "Osta treeningakava" " söö vähem" jne.

Kui midagi tarka ei ole öelda siis paluks selle endale jätta.

Kaalust juurde(mehe) osas võin nii palju öelda et mul endal ka pekk ei taha kasvada ja ei tahagi et kasvaks. Kuigi ma maiustan suht tihti (kommid, koogid, jäätised )

3. Kaloripõletus on efektiivne 60-75% südame löögisageduse(SLS) maksimumist. Maksimum arvutatakse: 220 - vanus.

Kiidetakse ka HIIT treeningut.

Et liiga palju või vähe ei sööks olekski vaja tegelikult toitumiskava.

Aga kui sa nüüd ise arvutama hakkad siis kalori defitsiit võiks olla 500/päevas(=0,5kg nädalas) kandis, no tegelt võib ka tiba rohkem olla.

Toitumiskaval oleks see eelis, et saab lähtuvalt eelmisest perioodist anda hinnangut progressile ja teha muudatusi kuna menüü on koguaeg sama.

Räägi parem, milline on su hetkeseis ja millised on eesmärgid.

MINU hetkeseis on väga hea. Rasva % täiesti paras. 8 pack kõhulihased, rinnalt surub 75 . Vanus 15. Aga ma lihtsalt mõtlesin ennast harida siin ja teisi õpetada / endal tulevikus vaja võibolla .

500 kalorit liiga vähe ei ole v???Isegi 1000 oleks liiga vähe..Minu teadmiste järgi.

4. Kuna ma ise ei tea fitnessist nii palju siis lootsin abi siit leida.

Mul tean 2te inimest kellel on erinevad soovid.

Üks on 17 aastane tüdruk.

Kaal : 72 Kg Pikkus : 168 cm

Soov : Võimalikult kiiresti ja effektiivselt alla võtta , 2 kuuga.Tahtejõudu on PALJU !

Teine on 25 aastane mees

Kaal 59 Kg Pikkus 178 cm

Soov : Võtta kaalu juurde (PEKKI) aga probleem on selles et tal on julmalt kiire ainevahetus.

Ta käis arsti juures ja arst kinnitas seda.Ise tegeleb ka taipoksiga.

Tänud ette !

5. Muzukese postitus oli väga sisukas (Y) tänud. Aga miks just 10 000 sammu ? Kas on mõtekam on kõndida 10 000 sammu või joosta see ~10 000 sammu ?

Ja kuidas vältida seda effekti et alla võttes s keha ei läheks n.ö "Säästurezhiimile"

6. Selle külma vee joomise arvutuse isegi läbi teind ja tulemused tõesti kasinad, siiski on jäänud õhku küsimus kas see on ikka nii lihtne? Üks asi on lihtne vee soojendamine, aga mida peab organism tegema, et soojust toota? Kas seal võivad olla mingid mehanismid, mille läbi see toimub, mis aga võtavad ise ka energiat, ehk siis kui suur on organismi sooja tootmise kasutegur? Mitte, et ma seda külma vee joomist peaks arvestatavaks teguriks kaalulangusel, aga sportlik huvi on ikka. Oskab keegi seda kuidagi lahti seletada?

Sellist vastust oligi oota ja ise ka väga ei uskunud sellisesse teooriasse ,lihtsalt mõtlesin üle küsida :) .

SVR ? Olen proovinud , suvel võtsin 4 kilo alla vähendades oma portse poole/veerandi võrra.

Aga pooldan rohkem Bonsuna vastuse "SÕR"-ga.

Endal kaaluga (hetkel) probleeme pole aga lihtsalt tahaks teada/uurida asja.

Olen kuulnud küll palju teooriaid siin foorumis NT: Tühja kõhuga hommikul jooksma minemine.

7. Kõik jagage enda väikseid nippe/arvamusi kuidas oleks effektiivsem kaalust alla võtta.

Ise olen kuulnud et külma vee joomine on kasulik alla võtmisel kuna keha kulutab palju kaloreid et seda soojendada.

1 Grammi vee 1 kraadi võrra soojendamiseks kulutab keha 1 kalori.

Täpselt ei ole uurinud asja aga ma arvan et asi töötab.

8. Jaa tuntud koht minule :P

Endal kasutaja : Balzzar

Mhmhh , vaatasin su töid . Vaatasin su töid , osad olid suht muljetavaldavad NTX " Guitar " .

Teised olid natuke igavad ja pildistatud valesti/vale asi fokusseeritud jne .

Aga muidu head pildid ;) .

Ise avastasin lehe kuskil nädal tagasi ja see koht ikka väga meeldib.

9. Keegi kasutab seda saiti ? devianttt.deviantart.com << Minu kasutaja

DeviantART on selline huvitav koht kus saab oma loomingut ja blogi üles panna. Rahvas on sõbralik ja kes vähegi kunstist teab midagi peaks olema sellel lehel kasutaja.