lightning
Kasutajad-
Content count
108 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by lightning
-
Ma siiamaani tegin nii et kohe kui jõusaali läksin , venitasin käed kiiresti ära ja siis 75 kg (max) rinnalt Suht amatöörlik minust.
-
Mind paneb mõtlema et kas jõusaalis on tolku kui mul taipoks 3x nädalas 19.30 (T,K,N) , trenn kestab kuskil 2-3 tundi ja võtab ikka tõsiselt läbi. Unega on mul tipp topp ~10 tundi, söömisega samuti.4 päeva jääb üle,aga keha tahab puhata ka. Või on mingisugune muu variant .Näiteks E,R,L,P käia jõusaalis või käia paar tundi enne taipoksi minekut.
-
Mulle on jäänud jõutõstjad natuke suuremana silma kui rinnalt surujad. Ma ei taha mingit kindlat kaalu juurde võtta , ma tahan et Taipoksis nii jala kui ka käe löögitugevus suureneks.Ja plaan on ka rinnaltsurumis võistlustele minna.
-
Soov on sügisel minna Tae Kwon Do trenni. Aga mis vorm oleks parim tae kwon do jaoks. Kas alakeha peaks olema rohkem treenitud kui ülakeha?
-
183 , 65 , 15
-
Meeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.
-
jah, sellest ma rääkisingi
-
Nii teengi .Ambitsioonid nii suured ka pole , aga Novembris ilmselt võistlema juba.
-
Haapsalus,see asi on suht uus mulle (1/2 kuud ainult käidud) mingit klubi ei ole.Ja on küll 2-3 tundi ,alla selle peaaegu mitte kunagi. Käin jõusaalis et saada keha ilusti vormi ja et rinnalt surumist arendada.
-
Väga hea idee, aga Haapsalus ei müüda mokakat .
-
Tere Praegu surub rinnalt 75 kg ja vanust on 15 , kaal 66,pikkus 183/184, jõudu teinud 4 kuud. Kas ma peaksin olema tulemusega rahul?kuna ma surun kitsa haardega (pole paremat pinki) KAVA: 5-10 Min soojendus 1x MAX rinnalt 2x 10x40kg Rinnalt surumine(Kitsa haardega) 10x10kg Hantlitega püsti seistes alt üles(Mõlema käega) 10x10kg Hantlitega triitseps 10x25kg Kangiga (Sirge) ,pea tagant üles 30x7kg Hantlitega liblikat 10x25kg Kangiga(Sirge), alt üles 10x10kg Hantlitega õlalt üles kas niimoodi on ikka mõtekam teha hantlitega kui niisama alt üles?Jõusaalis käin vähemalt 4x nädalas , söön ka korralikult enne minekut, aga vahepeal nälgin päeval , kuna kuskil pool päevast veedan väljas,põhimõtteliselt nälgas , ega see midagi mõjuta. Üks päev kõhulihased Teine päev ülakeha Tänud ette, Alari.
-
Tänud lootustandvate sõnade eest
-
Need 2 pilti on pool kuud vanad pildid minust. Sellel videol,mis ma postitasin on vorm mis ma sooviks.
-
ma alustasin põhimõtteliselt nullist (kaalusin 60 kg või nii) ja selle nelja kuu jooksul olen saanud ikka tõsiselt vormi (1 kuu diieti) , lisaks sellele pole mul mingisugust õiget toitumis ega trenni kava. Kui saaks need 2 kätte, siis ma arvan et asi on ainult selles kas aega on.
-
No kokkuvõttes aasta ja poolega, kuna pool aastat käidud , aasta veel.
-
Kas saaks vastukaja ka eelmisele postitusele ?
-
Jaa,minu vorm mida sooviksin saada, näeb selline välja.Sellise vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul. SELLISE vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul. : http://www.youtube.com/watch?v=EAZj5tk_bE8 Tahtmist ja indu on palju.Nüüd on ainult sügisel vaja suitsetamine maha jätta ja nii kõvasti treenima hakata kui jaksab.Aga jah , mul teipoks 3x nädalas ja see võtab küll mõnusasti läbi. Mul vundament on olemas , 4 kuud jõusaali ja lihas on kõvasti kasvanud.Ja rasvaprotsent on ka suht väike Viimast pilti on natuke photoshopis tervamaks tehtud.
-
Aga mul on Taipoksi trenn ja 9sas klass käigus, tahaks täpsemat juhendamist.Ja tahaks rõhku panna kõhulihaste ja rinnalt surumisele.
-
Olgu nii, sai siis otsustatud et sügisest peale hakkan Haapsalu Wiedemani Spordihoone jõusaalis käima ja võtan kellegilt treening kava,aga ei tea kellelt võtta.
-
Ehk siis aeglustab vereringet, jah?
-
4-10 suitsu päevas, kuidas aega on. Kui joon , siis kuskil pool liitrit viina õhtu kohta (umbkaudselt)
-
Mmmhmmh, pani mõtlema küll...Aga tahaks rohkem vastukaja rinna treeningust.
-
Aga suitsetamine mingit vereringet ei aeglusta vms mis lihaste kasvu vähendaks.Söögiisuga on muidu kõik korras.
-
Ja käib küll maha, jalgu ei taha treenida kuna mida rohkem liha seda vähem painduvust.
-
Tere, ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel. Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ? Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks) Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?