Jump to content

Aryan88

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aryan88

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.12.1984

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tartu
  1. suvetüdruk:)

    Eesti juuniorite meister jõutõstmises nüüd suvetüdruku valimistel Kati 16# Head hääletamist!
  2. kreatiin aastaringselt

    kellegil on ajule ka juba hakanud
  3. Kulturismi/Fitnessi perekond - Flash !

    esimesed pildid on küll päris sportlikud, aga järgnevad kaks kisuvad pornoks ära.. grab her ass too...
  4. Pronkssõdur

    siin õhkab meeldivalt patriotismi järele:D muidugi tuleb see rõvedus maha võtta ja mida varem, seda parem!! I Hate Commie Scum!!!
  5. Tõstame noorte meeste testosterooni :)

    mõttetu teema! terve internet on porni täis, toksi vaid vastav sõna otsingumootorise ja saad mustmiljon vastet. see koht oleks viimane, kust ma seda otsima tuleks, ja, kui juba otsida, siis midagi räiget ja raju. selle kohta siin ütleks ma soft shit, kuigi tüdrukud olid head, ei pannud nende säärejooksu vahtimine mu pesu pigistama.
  6. world bigges't man

    ei tea, kas nüüd just suurim, aga suur on see värdjamoll küll... mängis ka The Longest Yard'is http://en.wikipedia.org/wiki/Dalip_Singh
  7. Palju steroide

    käed nagu mäed, aga liigutada ei jõua. bullshit, mille jaoks siis üldse neid suuri käsi, kui nendest tolku pole midagi. ju need ühed "peenisepikendajad" ole.
  8. Kas siiski Ott või Marek?

    heehee Kalmus on parem:)
  9. Sumomaadlus

    nagu näha tead sa kulturistidest küll väga palju, turumuttidelt kuulsid seda?? mu meelest on sumos doping lubatud. poisid pole lihtsalt paksud, vaid ka tugevad.
  10. SQUAT

    siin võib põhjusi olla kümneid: selgroo kõverused: skolioos, küfoos, lordoos lülide vahelised kettad võivad närvile hakkata mõju avaldama lülid vahe võib olla liiga suur, mis annab raskustega tunda lülidevahelin kõhre võib olla krobeline jne jne soovitan arsti juurest läbi käia ja pilt kõigepealt seljast teha, kui see on korras, siis tuleb oma tehnika üle vaadata.. ning muidugi võib korsetiosa ka nõrk olla, siis tuleb seda lihtsalt järgi treenida kontakteeru erialaarstidega, saad kindlasti mingi vastuse
  11. Linnugripi tundemärgid

    appiii.. bacardi tule mõistusele.. nali ju jumala aus:) lisaks ise veel nii palju, et kui need sümptonid ilmnevad, siis pole rebase ette ka mõtet oma kanatiibu ripsutama minna:) revolution of birds!!
  12. Doping

    eks ta nii ole jah ei mul ole sulle vastu panna midagi märkimisväärset, kuna olen kõigest kolm aastat treenind, kuid siiski tunnen, et olen enda jaoks päris palju juba saavutand:)
  13. abi palun

    seks põletab päris palju kaloreid, soovita seda talle:P
  14. Doping

    Silbaumile räägiks nats vastu.. Indrek Otsus just kirjutas ühes artiklis, et öised valgusheigid pole vajalikud, kuna inimese organismis on piisav varu aminohappeid, mis ei lase katabolismil tekkida. pole mõtet rääkida, et teised jõutõstjad pole nii tugevad, kui sa, sest nad armastavad öösel söömise asemel magada... erilise treeningkava jutt on ka täiesti mõttetu. pole vahet, kas teen nt biitsepsit kangiga või hantliga, kui suudan mõlemal juhul oma lihase tühjaks tõmmata. asi on pigem meestes endis ja nende tahtes teha "rasket" trenni. pooled vennad võiksid parem sõpradega baaris kokku saada, et ilmaasju arutada, mitte selleks jõusaali ruumi raisata... ja dopingu kohapealt nii palju veel, et tean samuti mõnda Eesti rekordiaomanikku jõutõstmises, kes tarvitab hobusepildiga aineid. sureks dopingut tarvitades ära nagu hr kiivikas rääkis oleks ju kõik väga lihtne... vana "keemik" arnold, kes sõi kõike sisse, mida kätte sai, pole veel minuteada surnd ja saab isegi vanaduspõlve nautida. eks kõik ole inimese organismis kinni, mõnel ütleb süda üles ka ilma steroide söömata. dopingukontrollist veel nii palju, et iga aine jaoks eraldi proov maksab ja kõigile ainetele ei suudeta kontrolli teha, kontrollitakse aint odavamaid, kallitele paraku ei hakka hammas peale, nii et kui suur rahakott, saab ka dopinguproovidest läbi:)
×