Jump to content

Cropp

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Cropp

  • Tase
    Algaja
  1. Tere, Äkki keegi oskab soovitada poodi/epoodi, kust saaks soodsalt 2 x 15kg hantlid?
  2. Kava muutus suveks

    Saalis on käidud kuskil 1,5 aastat ja kilosid on selle ajaga tulnud 12 juurde. Toitumise ma üritan ikka paigas hoida suvel, näljutama küll ennast ei hakka.
  3. Kava muutus suveks

    Tere, plaanis siis suvel vähe kergemalt võtta ja mõtlesin, et jätan suve kuudeks jõusaali pooleli ja hakkan sellise kava järgi tegema see + veel ujumine. Kui suure paugu see lihastele paneks(silmapean lihas kadu), samuti plaanis natuke rasva maha võtta, mis kaalu tõusuga on ka kaasnenud.
  4. päevalilleseemned

    Tänud info eest. Laseme heal maitsta siis
  5. päevalilleseemned

    Kui palju kasu või kahju saab päevalilleseemnetest? Valke on seal suhteliselt palju ja samas ka rasvu.Kas see kehakaalule ei hakka, kui päevas keskmisel 200-300g neid süüa?
  6. jõusaal + ujumine

    Eks ma pikapeale üritan seda koormust tõsta, lihtsalt praegu pole see võimalik.
  7. jõusaal + ujumine

    aeroobset jp
  8. jõusaal + ujumine

    Palju oleks soovituslik ujumiskordade arv nädalas(et kasu ka oleks), kui jõusaali on 3 korda nädalas? hetkel käin esmasp, kolmap, reede jõusaalis ja laupäev on 60 min. ujumist.
  9. Kas koormus väheneb liiga palju

    Lasen ikka suht täie ruaga, peale trenni suht ei jõua midagi enam teha. Eks ma tutvun selle kolmeks jaotatud kavaga. Suured tänud teile abi eest.
  10. Kas koormus väheneb liiga palju

    Massi juurde saada.
  11. Kas koormus väheneb liiga palju

    Et siis ikkagi on 2 korda nädalas vähe jh.
  12. Küsimus siis järgmine, mul on trenni kava jagatud kaheks, üks päev ülakeha ja teine päev alakeha ehk siis: Esmasp:ülakeha Kolmap:alakeha Reede:Ülakeha Ja siis järgmisel nädalal vastupidi, alakeha 2 korda ja ülakeha 1. Aga Nüüd tuli selline mõte, et asendaks reedese korra ujumisega, et alakeha ja ülakeha nädalas korra ainult. Kui nii teha, kas siis koormus väheneb liialt?
  13. Jõukad Tartus

    Õppima jah, aga Mainorisse. Jube hea oleks, kui saaks lõpuks jõukasse minna, kuna siiamaani olen maal elanud ja siin erilist jõusaali võimalust pole ja omade vahenditega trenni teinud. Nüüd siis pool aastat trenni tehtud ja tulemused on sellised olnud. Oleks jõusaali saanud, oleks tulemused vast paremad olnud. http://forums.fitness.ee/index.php?automod...m&album=144
  14. Kõhupekk

    Mis harjutustega saab rasva kõhult maha või mida peaks sööma?
  15. Jõukad Tartus

    Suured tänud kõigile, eks ma valin sobiva välja kui sinna ära kolin.
×