Jump to content

grim2213

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

grim2213

  • Tase
    Vaatleja
  1. algaja intensiivne trenn

    Aitäh eks ma seda siis teen . Suur tänu
  2. algaja intensiivne trenn

    Jah need on olemas .
  3. algaja intensiivne trenn

    hehe vahel tekkis endalgi selline johnny bravo tunne...just tema rumaluse poolest. ega tegelikult mul mingit kindlat kava polegi... rohkem nagu improviseerin... kuid proovin meeles pidaga kui palju ma mida tegin ja millega... ja kordan seda " kava " iga kord kui jõusaalis käin...ja lisan sina juurde teisi harjutusi. ma kujutan ette et mu " treening " pole just kõige effektiivsem... kuid treening kava ega toitumis kava tellida mu finants seis ei luba. :/ nõu küsisingi ma teilt selle pärast ,et teada saada kui kaugele ma minna tohiks treeninguga.
  4. algaja intensiivne trenn

    Primitiivne selles mõttes et see ei ole eriti suur ja seal pole palju trenašööre . põhjus on lihtne... tahaks suuremaks saada . see niiöelda kava ( kui seda saab selleks nimetada )on alles algeline. Olen võhik sellel alal. Olen treeningut vaiksemalt võtma hakanud . jooksmas ei käi tihti kuna ei taha kaalu langetada. tahan juurde võtta ning jõudu juurde saada.
  5. Küsimus siis Teadjatele... Alustasin treeninguid umbes paar kuud tagasi , käin iga kolme päeva tagant suht primitiivses jõusaalis (rõhku panen õlgadele biitsepsitele ja triitsepsitele ja rinna lihastele ) ning teen iga päev kolm korda päevas käte kõverdusi 3x10 seerjaid , ja 2x10 seerjad kõhulihaseid peale harjutusi venitan . kaal 76kg pikkus 179cm. kas selline treening hakkab tervisele kui nii jätkata... ja kuidas on parem lõdvestuda pärast trenni... lihased on ebamugavalt punnis koguaeg... venitan aga ei aita palju... jahe duss aitab enam vähem aga mitte piisavalt... ehk Te oskate öelda mida ja kuidas teha ja kas jätkata sama intensiivselt. Ettetänades.
×