Jump to content

Schlange

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Schlange

  • Tase
    Algaja
  1. Salastatud info

    Aga kui näiteks küsin, et kas tohib vaheldumisi teha ja selle peale öeldakse, et "ei tohi" - kas siis võib sellest järeldada, et inimene teeb nt superseeriaid? Milllegipärast paljudele vist ei meeldi see vaheldumisi tegemise asi...
  2. Salastatud info

    Aga võib-olla polegi tegemist otseselt nö jõllitamisega, vaid lihtsalt - et saal pole ka megasuur ja kui parajasti puhkepaus, siis kuskile peab ju silmad suunama...Kui nii võtta, siis ma olen ka üritanud salaja piiluda, kuidas mõni tegija trenni teeb Aga salaja muidugi ja imetlusega.
  3. Salastatud info

    Hmm...huvitav, juba teine inimene mainib seda nö jõllitamise asja. Peaks ju olema just "tegijate" koht, kus ei käi niisama aja surnukslööjaid. Mis seal ometi siis lahti on? Aga uuriks, mis te arvate sellest sotsiaalselt suhtlemisest saalis üleüldse? Vahel on küll nii, et ka tippajal jäädaks pikemaks rääkima, nii et trenazöör on hõivatud, aga seda on vist ikka harva juhtunud. Või mis kogemused teil on?
  4. Randme/käelaba asend kangiga treenimisel

    Suured tänud vastajatele
  5. Randme/käelaba asend kangiga treenimisel

    Hmm...tegelikult huvitavad kõik harjutused, mida bodypumpis kasutatakse - jalgadest räägib treener küll palju, ent randmete kohta kuulsin vaid par korda, et "hoiame neid" - ent milline oleks õige asend, sellest polnud juttu
  6. Olen algaja ning ei tea kahjuks, milline on randme ja käe õige asend kangiga treenimisel - kas ranne peab olema nagu käelabaga ühel joonel, mitte kalduma taha ega ette? Ükskord treener küll parandas - see oli selili harjutuse ajal, mil kangiga tõsteid tegime - siis oli käelaba liialt taha kaldunud, aga kuidas on muude harjutustega? Mul on 1 ranne valusaks jäänud, võib-olla tõmbasib selle lihtsal tkuskil mujal ära, aga ei tea ju...Tänud juba ette!
  7. Aeroobne trenn enne jõusaali - kas 100% keelatud

    Lihase kasvatamine elu hinnaga ei ole eesmärk (muidugi tahaks, et neid vaikselt juurde ikka tuleks). Süda läks natuke kergemaks kohe...no ei saa kuidagi teistmoodi ajakava paika ja õhtul hiljem on saalis vaiksem ka.
  8. Ajaliselt ei mängi muud moodi välja - olen sunnitud saalitrenni tegema peale aeroobset rühmatrenni (step). Jaksuga pole probleeme, aga tegelikult ei tohiks vist sedapidi teha - soojendus peaks olema ca 15 minutit; siis saal ja alles siis aeroobne. Tänud juba ette.
  9. Revali jõusaal

    Kas keegi oskab neid klubisid nimetada, kus niisama aega käiakse surnuks löömas? Siis teaks eemale hoida
  10. Kas keegi oskab öelda, on kuskil ehk ka mõni eestikeelne tutvustus enamlevinud jõusaalimasinatest? Et mis on näiteks "tec-pec" (oli vist nii) jmt nimetuste taga Ja küsiksin ka teadjate arvamust uuest Easy Fitness sportiklubist "ainult naistele". Kas sealsed masinad on siis tõesti naisele "paremad" kui tavapärased jõusaaliseadmed... Jutt neil selline: "Easy Fitness kasutab treeningseadmeid mis on ülesehitatud hüdraulilisele vastupanule, mis tagab seadmete lihtsa kasutuse, liigutuste sujuvuse, vähendab oluliselt võimalike vigastuste ohtu ning ei koorma liigselt sinu liigeseid. Ning mis kõige olulisem võimaldab sul treenida 30 minuti jooksul kõiki olulisi lihasgruppe. Lihastreening tagab lisaks paremale toonusele ka oluliselt kiirema ainevahetuse." http://www.easyfitness.ee/kirjeldus/2/ Tänud
  11. Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam?

    Minul kui algajal tekkis küsimus, et miks on masinatel tehtavad harjutused mõttetud ? Kas mingi aeg siis pean mina ka minema üle vabade raskustega treenimisele? Vbl naistele ei ole see nii oluline kui meestele...? Olen nõutu;) Mulle muidu masinad meeldivad hetkel;)))
  12. Aitäh vastajatele Sain julgust juurde ja ehk tõesti asun ka ise sobival hetkel mõnele tegijale ligi Ilusat kevadet!
  13. Tervist! Kas mõni alaga tegelev naine ehk viitsib kirjeldada, kuidas/miks ta antud alaga tõsisemalt tegelema hakkas? Kas keegi soovitas, mitu aastat võttis tippvormi jõudmine etc Ja kuidas saada teada, kas inimesel on eeldusi antud alaga tegelemiseks ning mis on viimane vanusepiir alustamiseks? Heameelega astuks ka saalis ligi mõnele tegijale, aga ei julge ju segada... Aitäh vastajatele ja tahtsin ka lisada, et väga meeldivad on foorumi püsikasutajad - selline sõbralik ja toetav õhkkond. Algajale on see ikka suureks abiks.
  14. Toitumiskava ja vaheldusrikkus

    Tellisin toitumiskava ja nüüd tekkis küsimus, et kuidas teie olete suutnud kava vaheldusrikkamaks teha? Kui julgelt võin katsedata? Näiteks hommikune kaerahelbepuder: kui soovin selle asendada nt täisteraleiva-võileivaga (leib+sink ntx)...?
  15. Jõusaali tolad...

    Millises klubis see juhtus?
×