kris0610
Kasutajad-
Content count
57 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by kris0610
-
Aga mida Sa üldse sööd?ainult juurikaid ja puuvilju?
-
FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
kris0610 replied to Kristjan-Johannes Konsap's topic in Kulturism & Fitness
Kas tüdrukuid ka oodatakse või ainult poistele mõeldud Sparta grupp?Ja mis vanuses noored on oodatud? -
karamelli hera on väga mõnus, eriti kui oled magusasõber
-
siis kui rasvaprotsent langema hakkab, ehk korraliku trenni puhul liiga käbe
-
Lõigati juba siis ära kui olin 7-aastane...aga ei tea jah millest see tingitud nüüd oli,muidu täitsa terve laps...
-
Kas Spartas jääbki ainult üks trenn nädalas olema,või tuleb trenne rohkem? Võiks ju olla näiteks nädalavahetusel ka
-
no meie kodus on lemmikuks toiduks saanud ahjukartulid(sellised krõbedad) kukeseenekastmega kõht saab ja püsib kaua täis.
-
Palju õnne ja edu:)
-
ega jah,teksadest ei tasu rääkima hakatagi
-
aga treenitud säärtel on üks väike miinus(vähemalt minul), ei leia ühtegi kena saabast, millel luku saaks ka kinni tõmmata
-
Sparta Spordiklubi
-
158cm,59kg,22a
-
tahan ainult 10 kuni 15 kilo alla saada
kris0610 replied to armastotu's topic in Küsi Spetsialistidelt
sorry,eeldan millegi pärast alati,et kõik inimesed elavad tallinnas aga siis soovitan siit lehelt endale need kavad tellida. muna juua ma küll ei suuda ja ma arvan et ei ole mõtet kah, aga omletti või keedumuna või ka praetult söön iga päev,vähemalt 2 muna. -
sorry,eeldan millegi pärast alati,et kõik inimesed elavad tallinnas aga siis soovitan siit lehelt endale need kavad tellida. muna juua ma küll ei suuda ja ma arvan et ei ole mõtet kah, aga omletti või keedumuna või ka praetult söön iga päev,vähemalt 2 muna. -
no toitumis-ja treeningkava saab tellida siit samast... aga mina leian, et ehk kõige parem oleks mõnda spordiklubisse kohale minna,ennast ette näidata ja siis kava koostada lasta.(ntx Sparta spordiklubi pakub seda võimalust) maksab orienteeruvalt 400-500 krooni kava kohta. -
Ise olen sama pikk(158cm),kaalusin 65kg aasta tagasi...hakkasin trenni tegema,jõusaal-rühmatreeningud...ja nüüd olen 59kg. Üsna aeglases tempos olen alla võtnud,ja seda kuna toitumine ei ole korras... Nii, et kõige parem soovitus on tõesti toitumiskava tellida.... Aga edu,mis muud -
Tahaks üheks hetkeks mõista,mis toimub selliste inimeste peas...minu jaoks on see üks suur mõistatus.Kui mul on kõht tühi,siis ma ka söön...ma tõesti ei kujuta ette,et mis sunniks mind terve päev,veel hullem mitu päeva ringi kõndima täitsa tühja kõhuga.
-
FitStar Attack esimene koolitus toimus Spartas
kris0610 replied to Arnold's topic in FitStar treeningud
ausalt öeldes ei ole uurinud ,käisin esmaesitlusel kohal:) -
FitStar Attack esimene koolitus toimus Spartas
kris0610 replied to Arnold's topic in FitStar treeningud
muusika sellel trennil on parim,mida siiani kuulnud olen:D loodan,et varsti on see trenn spordiklubide tunniplaanis olemas.... -
Ennusta Eesti - Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind
kris0610 replied to Ott Kiivikas's topic in Vaba foorum
sõprust oli selles mängus küll:D -
on taas uhke olla eestlane uskumatu mäng:) -
ma usun viiki 1-1 -
Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud)
kris0610 replied to Indrek Viska's topic in Kulturism & Fitness
Natalia 3. Ott 4. Ja muidugi palju, palju edu -
no küll see rasvaprotsent varsti tõusma hakkab
-
Katrin Väli vastab Fitness.ee foorumi Naisekas
kris0610 replied to AeroobikaKati's topic in Naised ja treening
Tere, teeksin siis otsa lahti;) Nimelt huvitab mind,et kui palju peaks üks naisterahvas trenni tegema?Minul nimelt on juba harjumuseks saanud 6 korda nädalas kõikvõimalikke rühmatreeninguid teha(mõnikord lausa 3 tundi jutti)....kas seda läheb äkki liiga paljuks?Ise tunnen ennast väga hästi,natuke väsinud küll,aga hästi Kui palju teie trenni teete?