Jump to content

ErikK

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ErikK

  • Tase
    Algaja
  1. Jooksmise kohad Tartus?

    Tamme staadionil ja tähtvere spordipargis on head rajad. Samas võid joosta ka ükskõik millises suuremat sorti pargis.
  2. Jooksu mõistlik tempo?

    Enesetunne võib tihti ka väga petlik olla
  3. Jooksu mõistlik tempo?

    No alumised jõudsid juba ära vastata, milleks pulsikella vaja Tore kui kella ära tellisid, väga mõistlik ost. Ma käisin ka pikka aega ilma kellata jooksmas ja alles siis, kui kella käele panin sain aru, kui valesti ma olen end treeninud. Kellaga koos on areng olnud märgatav ja treening ka efektiivsem igas mõttes.
  4. Jooksu mõistlik tempo?

    Sul pulsikella pole?
  5. kõhulihaste mitte arenemine ?

    Toitumine ka tähti, unustasin enne mainida
  6. kõhulihaste mitte arenemine ?

    Äkki on sul liiga palju rasva kõhu peal, mille alt ei paista lihased välja lihtsalt. Kui nii siis mine jooksma või tee midagi muud aeroobset, sest muidu rasvast lahti ei saa ja varsti hakkab reljeefsus ka tulema. Proovi erinevaid kõhulihaste harjutusi ka teha.
  7. Algaja kava

    Tee ikka kõhtu, selga, õlga ja rinda ka kui juba tegemiseks läks. Ma arvan, et nende 5 kiloste hantlitega harjud sa suht kiiresti ära nii, et hakka heaga raha koguma raskemate hantlite jaoks.
  8. pulss?

    Tere ! Mul on ka sama probleem, et pulss liiga kõrge ja spordiarst soovitas paar korda nädalas tund aega jooksmas käia. Rõhutas veel, et pulsisagedus peaks jääma 70-80% vahele maksimumist, sest muidu hakkab piimahape tekkima vms. Aga kui joosta ei viitsi siis ka rattaga sõit ja ujumine on väga head pulsi langetamiseks.
  9. Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam?

    Kükk ja väljaasted on kõige tüütumad
  10. Algaja

    Soovitan sul siinseid treening- ja toitumiskavasid lähemalt uurida aga kui ei viitsi siis on võimalus osta ka mõni tark raamat. Näiteks Tony Gallagheri "Jõutreening kodus". Sealt leiad päris palju lihtsaid harjutusi, mida hantlitega teha saab ja kuidas end kodustes tingimustes vormi ajada. Raamatus on ka mitu treeningkava ning natuke nii toitumisest kui ka lihastest üldist juttu. Algajale on raamat täitsa sobilik. Soovin edu!
  11. Aeroobne trenn.

    Pööra seljalihaste treenimisele sama palju tähelepanu kui kõhule, usun, et sellepärast sul valud ongi kuna selg liiga nõrk. Kaks korda nädalas jooksu on algajale küll piisav minu arust.
×