Jump to content

Supsti

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Supsti

  • Tase
    Algaja
  1. Ragisevad liigesed

    Endal tekitavad hüppeliigese raksumist igastahes luustunud jupid, mis on tekkinud liigese vahele.
  2. Pea pesemine?

    Täpselt sama, endal natuke pikemad juuksed kah. Lihtsalt rõve tunne on, kui käid duši all ja pead ei pese või hommikul ärkad ning lükkas näpud läbi juuste ja tunned, et juuksed on mustad.
  3. Oti hetkevorm

    Suveks kogutaksegi massi..
  4. Toitumistaboo

    Soovitaksin veel piimatooteid, näiteks kohupiimad, kodujuustud jne.
  5. Muusika mida treeningute ajal kuulate..

    Endalgi 1gb Ipod Shuffle. Muusika, mida kuulan on siis enamjaolt hardstyle ja selle sekka ka muud tantsumuusikat. Näited: Põhimõtteliselt kõik seal leiduvad hardstyle mixid.
  6. Toores muna!

    Tegin siis selle triki ära.. See oli ikka puhas jälkus, eriti sel hetkel kui see muna kollase klimp suus oli ja pidi alla neelama.
  7. Toores muna!

    Homme hommikul teeb siis selle triki ära. Homme lisan, kuidas tunne oli. Muidu olen ämblikke jms satikaid söönud, nendega pole probleemi olnud.
  8. Kas Tallinna kaubamajas on hera80 hind sama, mis fintessis?
  9. Soodsad valgurikkad toiduained

    Otse loomulikult on ta käkk, kui teda läbi ei segata.. Ise panen tõrts hapukoort juurde ja siis segan lusikaga läbi( ei pane mikserisse vms) ning täiesti korralikult seguneb. Veel on säästukas odav tuunikala vees, aga mille hind ei oska täpselt öelda.
  10. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Keegi targem inimene võiks siis minulgi toitumise üle vaadata. Hakkasin pidama niiöelda toitumise päevikut, kuhu kirjutan võimalikult täpselt toidud ja kogused, mis päevas ära söön. Keha tüübilt olen täpselt sama, mis teemaalgataja, aga natuke pikem ja selle võrra ka raskem. 23. märts 2009 Hommikul 4 muna ja suur kausitäis putru mustikamoosiga ning tass kohvi kohvikoore ja suhkruga Lõunaks sealiha sibula-seenekastmes koos kartuliga, suur hunnik salatit ja 2 piima. Pärast kooli kella neljast pakk kohupiima koos 30g viinamarjasuhkru ja 30g hapukoorega 10%. Kell 6 korralik praad. ahjukartulid kapsas seenekaste ja viinerid. suur klaas keefrit õhtul kell üheksast veel 1 pakk kohupiima koos viinamarjasuhkru ja hapukoorega+ 2 juustuleiba 24. märts 2009 Hommikul 3 muna ja suur kausitäis putru mustikamoosiga ning tass kohvi kohvikoore ja suhkruga Lõunaks hakkšnitsel riisi ja külmakastmega. Juurde hunnik porgandisalatit ja 2 klaasi piima. Pärast kooli kella neljast pakk kohupiima koos 30g viinamarjasuhkru ja 30g hapaukoorega 10% Kell 8 õhtusöök kausitäis hakkliha suppi, klaas keefrit ja 2 viilakat leiba. Kell kümme veel pakk kohupiima koos viinamarjasuhkru ja hapukoorega. + 2 juustu-tomati-kurgi leiba. 25. märts 2009 Hommikul 3 muna ja suur kausitäis putru mustikamoosiga ning tass kohvi kohvikoore ja suhkruga Lõunaks naturaalne šnitsel koos kartuli ja kastmega juures hunnik porgandisalatit. 2 klaasi piima Pärast kooli kella neljast pakk kohupiima koos 30g viinamarjasuhkru ja 30g hapaukoorega 10% Kell 6 kausitäis hakkliha suppi, nii 200g kalapulki ja 50g hapukoort 10%. juurde klaas piima ning 2 leivaviilu. Õhtul kell 9 pakk kohupiimapastat. 26. märts 2009 Hommikul 3 muna ja suur kausitäis putru mustikamoosiga ning tass kohvi kohvikoore ja suhkruga Lõunaks sealiha sibulakastmes juures hunnik kapsa/porganid/paprika vms salat. 2 klaasi piima Pärast kooli kella neljast pakk kohupiima koos 30g viinamarjasuhkru ja 30g hapaukoorega 10%. Lisaks 2 juustuleiba ja 1 porgand Kella kuuest sõin ühe singileiva ja 2 ahju hakklihapirukat. Käisin metsas ja vanaema oli kaasa pannud.. Kell 8 õhtusöögiks praetud räimed kartuli ja hapukoore/sibula/hapukurgi salatiga. Juurde klaas piima. Kell kümme veel pakk kohupiima koos viinamarjasuhkru ja hapukoorega. Võibolla sõõn veel mõne juustuleiva, aga ei tea. Ette tänades. Unustasin lisada, et õhtusöögiks söön täpselt seda, mida juhtumisi ema teeb.
  11. Soodsad valgurikkad toiduained

    Säästukas on täiesti tavaline kohupiim 0.1% rasvaga 6.90 Alpenrose oma.
×