Jump to content

kristjan918

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristjan918

  • Tase
    Algaja
  1. MMA Raju 4 (13.veebruar 2010, Tallinnas)

    Minuarust on kuupäeva selgelt näha. Kui keskendud asukohale, kus toimub siis paned kohe tähele ka kuupäeva.
  2. Jõutõmme ja mida arendada ..

    Eks ta mõtles seda, et suudan mune pigistada pooleks käte vahel. Aga kuidas on jõutõmbe harjutustega, nagu rinnaga aga praktiliselt 1 harjutus ongi? Et lihtsalt kui 85+ on max, siis lükkan kuskil 55 peale ja lihtsalt teen paar seeriat?
  3. Jõutõmme ja mida arendada ..

    Suur aitäh, täna sai kohe trennis proovitud seda asja ja kaalu mul on kuskil 68kg ja jõutõmme oli 85+ öelge kas see on väga mannetu?
  4. Jõutõmme ja mida arendada ..

    tere, mis asi on jõutõmme? kuidas seda tehakse ja mida see arendab? ning mis lihasgruppe tuleks enim treenida et oleks jõudu inimesi maha panna / visata (nagu MMAs läheb vaja) . see loeb küll tehnikast aga ikkagi, mingilmääral jõud
  5. Tervist mehed!

    minu rinnalihase puhul on üldse nii, et ta on selline nagu väike. Mõnel on selline ilus suur nagu ruudukujuline, aga mul selline väike, ning olen märganud et mõnel kulturistil ka. Kas see ongi mõne eripära?
  6. Proteiini pulbrid

    Aitähh sulle!
  7. Proteiini pulbrid

    Endal Hera80 vaarika oma, ning tekib küsimus kui hea on kui seda tarbida veega? Hetkel teen koguaeg piimaga, aga kuidagi liiga magusaks kipub ja viskab üle juba.. ning millal tarbida? Kas päevas ühekorra ainult koheselt pärast trenni või ennem kah? Ja täpselt ma ei saa aru kui palju on vaja seda panna, kas 30g (1dl) ehk siis 100ml?
  8. Toitumiskava

    Kõige lihtsam - telli IE'ga, mitte Mozillaga.. Mul aitas
  9. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Eile sain kaalule ja nädala möödudes - Enne massilisamis perioodi, kaalusin ilusti ära - 62.6kg Ning eile kaalule minnes kaalusin ma 66kg! See näitab seda, et õige toitumine on aidanud ja kaalu tuleb ainajuurde, aga mis seal ikka täiega tuleb edasi panna.. Kuid kuna ma juba varem lihast treeninud ja eriti näha ei ole olnud, siis eile panin tähele, et kui ma varjus olen siis paistab lihas küll kena ja ilus, aga kui ma olen eredalaevalguse all näiteks, siis tundun nagu üks suur kont. Kas teil on ka nii ? Algajatel ma mõtlen just..
  10. Toitumiskava järgi trenn

    Mul juba läheb kella 15.00 söömise peale ligi ~100.-
  11. Toores muna!

    Pole proovinud, ei tea mida see kasulikum on.. Aga kes ei tea mis on salmonelloos, siis - Väga levinud toiduga leviv haigus on salmonelloos. Salmonelloosi põhjustaja bakter levib enamasti edasi veega või kanamunade ja linnuliha kaudu. Kui aga toiduainet korralikult kuumutada, siis salmonelloosipõhjustaja hävib. Salmonelloosi sümptomid on kõhulahtisus, krambid ning palavik. Haigus võib kesta isegi kuni paar nädalat.
  12. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Okei suur aitähh sulle ) Kas umbes nii, et kell 17.00 lähen trenni siis 16.00 võtan seda või vahetult enne trenni ja siis kohe peale trenni sisse? Tean, et lollid küsimused aga tahan et kõik oleks täpselt perfektne
  13. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Kuna ei ole varem pulbreid tarbinud siis võite öelda ka kuidas kõige kasulikum neid proteiine tarbida? Millega?Millal? kui tihti? jne
  14. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Ma igaksjuhuks ütlesin, et need kes siin vastanud on ei poolda eriti minu suguse algaja puhul kohe pulbrit, aga ikkagist tellisin ära
  15. Kõhn olen, kuid söön ilusti.

    Haha, viimane lõik oli hea. Aga igastahes jah, hetkel joon ka jogurtit väga palju ,päevas kindlasti läheb 1kg ära, kuna nii maitseb see. Vahest ostan ka puuvilju kõrvale, ja eile näiteks sõin lõunasöögiks plovi, kanakoiba, 1kg jogurt, kohupiim banaanitükkidega(ise tükeldasin ära) ja kõht oli väga mõnusalt täis. Tellisin eile endale ära ka Hera80 vadakvalgu pulbri, tean, et teile ei meeldi pulbrid aga lihtsalt hetkel rahaline seis hea ja mõtlesin, et tellin ära. Kõike head!
×