Jump to content

noname

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

noname

  • Tase
    Algaja
  1. huuletubaka küsimus

    loodan et saate aru mida ma mõtlen ... Kas see on treenimisele kahjulik või hea sest endal on hea enese tunne kui peale trenni paned siis kuidagi lihastel parem tunne.. Palun aidake mind selle küsimusega usun et keegi ikka teab midagi sellest
  2. Küsimus asjatundjatele

    Käingi praegu tegelikult 3 korda nädalas jõusaalis.. Alguses poksin mingi 15 - 20 min niisama siis teen oma päeva kava läbi ja siis sõidan mingi 30 min rattaga iga 15 min tagant puhkan 1-2 min joon jne.. Ja nädalavahetusel käin jalka trennis seal olen kuskil 2 tundi vms.. Aga mis te arvaksite palju peaks ma sööma valke ja süsivesikuid kas 2 grammi kg kohta või vähem veidi ? Põhimõtteliselt mul on valk olemas Protein no1 ..
  3. Küsimus asjatundjatele

    Nii mu sooviks on kaotada liigne rasv ja sinna lihtsalt lihased asemele treenida.. Kuid mida ma peaksin selleks tegema teen aeroobset trenni kuskil 4- 5 korda nädalas koguaeg 30 - tund .. Kas arvate et peaksin sööma vähem kaloreid , süsivesikuid jne ? Olen muidu 14 aastane 173 pikk ja kaalun 68 kilo.
  4. Küsimus Otile

    Vaata sa siin vahepeal räägid et segada protein no1 mahlaga kui küsida tohib siis millisega see hästi sobib..Proovisin aura segamahlaga ja kuidagi vääga magus sai..
  5. Kas suitsetamine on lihastele kuidagi kahjulik või arendab neid aeglasemalt vms.. Kas oleks väga tarvis see maha jätta või ei ?? Ise ei tahaks kuid tahaks lihaseid jne kaa
  6. paluks abi...

    Aga paki peale on kirjutatud et juua kohe peale valmistamist ... Kuida ma ta siis sinna jõukasse kaasa võtan ? Kas pulbriga ja siis jõukas segan?
  7. paluks abi...

    Ja siis tahaks veel teada palju ma võiks Kaloreid päevas kaloreid süüa kui kaalun kuskil 64 kilo vms ja tahaks selliseid varjante et palju treening päeval ja palju mitte treening päeval
  8. paluks abi...

    Vaadeke mul selline probleem et jõukas kodust päris kaugel mingi 30-40 mini tee jala kõndida ja kas ma pean kohe jõukasse kaasa võtma valku ja seal võtma peale trenni või võin ma kodus kaa ?
  9. paluks abi...

    aga kas proteiini võtta 1 kord päevas või 2..kuulsin midagi et enne magamama minekut ja peale trenni kas see on nii?
  10. paluks abi...

    tänan sind abi eest .
  11. paluks abi...

    Palun aidake mind olen 14 ja tahan hakata jõusaalis jõudu tegema..Ostsin endale proteiini nimega Protein No1.Tahan teada kas see proteiini söömine mul kasvu kinni ei löö? Ja mul oleks vaja ka mingit kava mille järgi tegema hakata kas keegi saaks soovitada ? Kaalun 60 kilo ja olen 172 centi pikk suure kondiga ..
×