Jump to content

mrk

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mrk

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1977
  1. Sattusin ka täna esmakordselt seda saadet vaatama ja tõesti, väga mõnus. Aga küsimus mis mul tekkis ja millele eelneval seitsmel teemalehel tähelepanu pööratud pole, on see, et mul on alati jäänud mulje, et tippkulturisti päev on suhteliselt graafikujärgne (mõtlen toitumist ja treeninguid), aga saates ei näinud küll Otti kordagi midagi söömas... Et kuidas siis trennide ja toitumise teema lahendatud on nende kuue tunni vältel...?
  2. Tjah, natuke ülbelt sai see pandud küll, aga loodan, et Sa ei solvu
  3. Rulluisutajad vs autojuhid

    Ka mul tekkis assotsiatsioon seoses tahapoole tõukamisega just iluuisuga, kuna seal ka olemas varbaotsas see sakiline tõukepind... Aga rulluisuga nagu hästi ei kujutagi ette, kuidas tahapoole tõugata, ikka ju poolviltu ette-kõrvale..
  4. Üle kaheksa õlle pole suutnud mõne tunni jooksul. Siis oli juba piisavalt hea olla
  5. Rulluisutajad vs autojuhid

    Mismoodi see tahatõukamine huvitav välja näeb? Ei teagi, kuidas ma ise sõidan kõrvaltvaadates, kas kõrvale tõugates või taha tõugates
  6. Uus televiisor

    Jah, Philips näiteks kasutab osadel mudelitel S-IPS paneele. Sipsi eeliseks on paremad värvid ning kontrastsus, aga seda piiratud vaatenurgaga vahemikus (suhteliselt eest vaadatuna), samas kui S-PVA paneelid on laiema vaatenurgaga, aga samas ei oma sellist potentsiaali värvide ja kontrastsuse osas nagu S-IPS. Allahindlus telekalt sõltub eelkõige konkreetsest mudelist ning müüja sisseostuhinnast. (kas hinnal on katet peal või on tegu juba soodusmudeliga, millelt suurt midagi alla teha ei anna) Selles osas on tihti isegi kasulikum valida haruldasem mudel, mis pole meedias suurelt reklaamitud, sest neilt saab reeglina paremini alet. Sellegipoolest on antud hinnaklassis näiteks 1000 krooni mõistlik alla küsida. (Tuleb muidugi valmis olla ka keeldumiseks) Sellest enam alla saada on juba pisut ebareaalne.
  7. Uus televiisor

    Eks see sõltub igaühe enda silmast (mõni ei tee mustal ja valgel ka vahet), aga mina ütleks, et on vahe olemas nii 8-bit kui 10-bit paneelis samamoodi nagu on ka vahe liikumiskompensatsiooniga ja -ta telekatel. Kui täna veel 10-bit väljundiga seadmeid põhimõtteliselt laias tarbes ei eksisteeri, millega see 8-bit vs 10-bit vahe teoreetiliselt välja võiks tulla, siis liikumiskompensatsioon toimib koguaeg ja kõigi 24-kaadris salvestatud saadete/filmide puhul. (igapäevaselt ka Eesti telekanalitel nähtav) Parim on lasta endale mõnes poes demo teha, mõni 7-9-seeria Philips vs kas või 5-seeria mudel. Oluline on muidugi see, et source oleks 24-kaadris.
  8. Uus televiisor

    Philips on pildiparanduse poolest LG-st kindlasti üle. Muus osas suurt vahet pole. Küll aga soovitaks vaadata alates 7-nda seeria poole, kuna siis lisandub pildiparandusele ka liikumiskompensatsioon, mis võimaldab 24p materjali normaalselt ilma jõnksutamata kuvada. Kes siin LED-teleritest rääkis, siis antud juhul on tegu infomüraga. Tänased "LED"-telerid on tegelikult siiski tavalised LCD-d, millel tavapärane CCFL taustvalgustus asendatud LED-dega (võimaldab pisut kõrgemat kontrastsust) Tuleviku LED-d, mis oma nime õigustavad, saavad olema tunduvalt energiasäästlikumad ning õhemad kui tänased LED-LCD-telerid. Konkreetsete soovitustena: http://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduel...kraanid/106861/ Philips 42PFL7404H - MPEG4, FullHD, 100Hz paneel, Pixel Precise HD pildiparandus http://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduel...ekraanid/96138/ Philips 42PFL7603H - MPEG4, FullHD, PixelPlus3HD pildiparandus, Ambilight Vahe kahel telekal siis selles, et esimene on tiba parema pildiga ja 100Hz paneeliga, teine (kallim) aga omab Ambilight taustavalgust. Soovitan kindlasti leida see paartuhat krooni ja normaalne 7-seeria Philips võtta. See vahe on silmaga märgatav.
  9. Suht imelik valik oksjonikorraldaja poolt sellessuhtes, et kui vaadata FITide topi, siis on korraldaja juba eos sisse kirjutanud selle, et võrreldes müügihinnaga hävib (maksimaalne võimalik pakkumine 6000FIT=1500EEK) EDIT: kui just fitshop täna erandit ei tee ning FITide pangakaudu laadimine võimaldab FITid kohe kontole saada
  10. Proteiini joogid.

    Sellise kaalu-pikkuse suhtega pole küll mingit erilist rasva põletada. Enne tuleks massi koguda ja seejärel rasvaga tegelema hakata. Jah, olen algaja, aga mulle nii vähemalt seletati, endal umbes samad numbrid ja samamoodi kõhul väike ... Kõhu pealt piirkonnana sa niikuinii rasva ei põleta, kui siis kogu keha rasvaprotsenti tervikuna saad alla viia. Ja korralik toitumiskava, ma arvan, paneks asjad hästi paika sul.
  11. Mul täpselt sama probleem ning vastavalt soovitustele olengi randmele andnud aega puhata, aga pärast kuud puhkust, kui valu on läinud, hakkasin uuesti tasapisi tegema ning lõi jälle valu sisse. Nii olen juba kaks korda kuuajalise puhkuse teinud, viimane aeg vist arsti juurde pöörduda
×