Jump to content

jõuents

Kasutajad
  • Sisu loend

    199
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

jõuents

  • Tase
    Kasutaja
  1. Küsitlus: Jooga ja tervis

    Tere, kui olete kunagi tegelenud või tegelete preagu joogaga siis oleksin tänulik kui saaksite vastata küsitlusele (10 küsimust) ja kirjutada kas jooga parandas teie tervist või ei parandand. Küsitlus
  2. Kilpnäärmeprobleemid ja kaalutõus

    Trenni ja toitumisega kilpnäärme alatalitluse mõju kaalule arvatvasti ei kompenseeri. Kasulikum oleks arvatavasti tegeleda kilpnäärmega. Natuke lugemist/vaatamist kilpnääre probleemidest: http://www.precisionnutrition.com/thyroid-and-testing, .Kui leiad arsti abiga probleemi põhjuse, lahenduse ja kui kilpnäärme hormoonid korras siis alaneb ka kaal lihtsamalt. Nii palju kui isiklikukt tean siis kilpnäärme probleeme võib põhjustada näiteks gluteeni talumatus ja kilpnäärme kahjustus raskemetallide poolt. Ainuke asi mida ise saad kodus kontrollida on gluteeni talumatus.
  3. Lollid vead jõusaalis

    Aju ei mäleta lihase aktivatsiooni vaid liigutusi, väidab Poliquin. "The brain doesn't remember muscles, it remembers movements."
  4. KULTURISM EI OLE TURISM!

    Kulturism on kütkestav.
  5. Kasv kinni?

    Kui mõni veel "teab" sellisest teaduslikust läbimurdest, et jõutreening IKKAGI paneb kasvu kinni siis võiks sellele uuringule ka viidata mis seda avastas.
  6. Kui sööd, siis söö teadlikult !

    Äkki mao alahappesus. See süsivesikutega küll kuidagi seotud ei ole aga hormoonid võib küll ebasoodsatele tasemetele langetada, mineraalide ja muude ainete halva imendumisega.
  7. Kui sööd, siis söö teadlikult !

    Nagu oleks Archangeli poolt valgustust saanud. Uskusin raudkindlalt su 1aasta+ tagasi tehtud väiteid, mis nüüd tagsivaadates tunduvad täiesti absurdesed ja idiootsed. Ja nüüd usun uut tõde...
  8. Kumb Valk oleks parem?

    Vahet pole.
  9. PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, OTT KIIVIKAS!

    Palju õnne ja edu, elus kui ka spordis.
  10. Suured reied

    Poliquini lehelt natuke huvitavad östrogeenist, jalgadest jms. http://www.charlespoliquin.com/ForWomen/Ar...etabolites.aspx Ja üks Poliquini imerohi ka jalgadele: Lean Legs 2.0
  11. Päevane enegiakulu arvestus

    Mitte ükski netileht ega kalkulaator ei tea su energiavajadust paremini kui sinu oma keha. Nii, et kuula seda. See kuidas seda kuulata, nuputa ise välja.
  12. Tee 102 kükki ja võida Fasti uus Pro Sari

    Võiks olla jah kehakaaluga 100 kükki. Selliste reeglitega tuleks terve eesti peale max. 4 võitjat. Kellele halb kellele hea.
  13. Jään suure huviga nii dopingukontroll kui ka võistluste tulemusi ootama.
  14. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Sul on vist sama mure nagu Onu Bellal oma paradiisiga. Teretulemast Bella paradiisiiii!
  15. BCAA, leutsiin

    Sõltub. Kui sõidad ratast ca 2-5h siis üks või paar laksu BCAA+süsikad ei teeks kindlasti paha aga kui trennid lühemad siis pole mõtet trenni ajal võtta. Siis peale trenni ja vb ka natuke enne trenni.
×