Jump to content

Hworker

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hworker

  • Tase
    Algaja
  1. Väike lisa abi . .

    Abi sain päris palju , Tänud kes aega leitsid .
  2. Väike lisa abi . .

    Hommikul enne jooksu putru paar võileiba . keefir , mahl v vesi . . enne õhtust trenni mingit muna v asja ? peale õhtust trenni midagi no supp v väiksem praad - oleks normal . . ?
  3. Väike lisa abi . .

    Tervist . Olen 190 cm pikk ja kaalun 91 kg - sooviks saada sixpacki aga natu liiast rasva kõhul oma 3-5 cm Mängin korvpalli ja käin jõusaalis - nüüd lisandus ka hommikune jooks - E-R on mu kava selline . Hommikul 10.30 (enne midagi ei sõõ) 30.min sõrkjooksu - 12.00 (ka ei sõõ midagi) jõusaali 1.5 h - 14.00 Lõuna korralik praad magustoit jne . magan 3 h ja siis oleneb päevast kas kell 5-6-7 on trenn (korvpall) peale trenni võileivad ,tee - ja siis on juba keha nii väsind ,et tuttu Arvutasin kokku ,et ma kaotan 2000kcal kogu päeva jooksul treenides . Nüüd tekkib küsimus kas ma näljutan ennast ,sest korralik kõht on juba pikkemat aega soov olnd . ja mitte mingit moodi ei kuku välja . . . Alustades seda kava (mida olen ilma jooksuta juba 1 nädala teind) loodan ,et midagi toimib paremuse poole aga olen 100 % kindel ,et midagi ma teen ikka valesti niisiis kõik targemad ja oskajad . Andke nõu ja õppetus.
  4. Suured tänud , se hyppe treeningu kohta ei ole vaja rohkem infot , aga ylejäämd muu tiptop . Aga nyyd soovitage , mul hakkab pmst j2rgmisest n2dalast selline eluviis ,et hommikul kell 10 - 12 on jõusaal (soovitusi mida syya - juustud pudrud vms ? ) lõunatan kuskil kell 14 -15 siis tuleb 1-2 tunnine uinak ja korvpalli trenni edasi (kas syya enne trenni ? ) kodu jõuan umbes kella 7 meks kas tasub syya ja kui jah siis mida ?
  5. haha , sain midagi lõpuks teada , ylejäänud ajavad niisama tarka juttu aga ma sain algajalt hetkel parima info mis saand olen . . .
  6. kohe 17 , lihtsalt sooviks teada mida hommikul lõunal enne ja peale trenni syya , thats all i need TY !
  7. nja , pmst on nii ,et kui ma õieti ei toitu raban ennast surnuks siis ei toimi mul midagi . Nüüd muutub asi raskeks , vaatasin neid toidu värke ka seal mingi numbrid asjad palju võtma peab, keegi võiks lähemalt kontakti võtta kes viitsiks ja ka teaks rohkem Abi oleks vaja küll .
  8. Haha , osad kritiseerivad päris palju osad annavad head nõu . . . aga se toitumise asi , kas seal loeb mingi se ka kui pikk ma olen vms iganes , , ja osad räägivad siin ,et pulbrite ja asjade kallale kus on mul kirjas ,et olen sõõnd neid vms iganes , uurin targematelt mis teeb ja kas tasub ültse , inimestel ikka arusaamisega raskusi , Äitähh kes vastata viitsisid .
  9. ainult õige toitumine aitab , ja kõik ? no trenn ka . .
  10. Tere olen siis üsna algaja , pole isegi fitnessi inimene . Jõusaali külastan kuidas kunagi miinimun nädalas 3 korda aga tavaliselt ikka 4 - 5 korda tuleb ära . Mul on üsna mitu punkti mida sooviksin lähemalt uurida kuna olen lugenud siin foorumis , et inimestel ikka kogemusi on ja mingit bshiti siin ei jagata . 1. Toitumine : olen 194cm pikk , 89-90 kg , natuke rasva kõhu peal mis häirib ja üritan jubedalt seda maha saada , no oma 2 kuud tagasi oli lugu veel hullem , aga nüüdseks on silmaga tulemust näha , se on hea . . . aga enam nägu edasi paremaks ei lähe , Toitun nii , et hommikul mahla , vett kuidas kunagi , jogurtiga fitnessi helbed , või siis rõstsaia koos mingi vorsti või asjaga , lõuna on kuskil 12 - 14 kella ajal ja siis enne trenn mis algab tavaliselt kell 6 , Andke nõu jne . . 2. Olen vaatand e-poes on müügil igast kartiinid v mis iganes need on , olen ise korvpallur ja sooviksin teada ,et plaan on alustada hüppe treeningu kava mis kestab 15 nädalat (samas ka ei unusta jõusaali ) Olen nii palju aru saand ,et need pulbrid v tablakad aitavad taastada peale rasket trenni v päeva (mis on mul tuleb ette üle päeva nädalas) samas ka aitavad kasvada lihastel ja suurendavad lihaste jõudu , et siis pmst peaks mu hüppe võime kõvast paremaks minema kui ilma pulbrita , Vabandan kui tüütan oma imelikude küdimustega teid . . . aga lihtsalt vaevab se info puudus mind , et siis paluks targematel inimestel nõu anda ja isegi soovitada mingit pulbrit või asja kui se mulle kasuks tuleks , Äitähh .
×