Jump to content

Mark00

Kasutajad
  • Sisu loend

    114
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mark00

  • Tase
    Kasutaja
  1. Epikondiliit

    Palju asju proovitud/katsetatud. Alguses tehti ka süst,aitas ca 7kuud,siis midagi tòstsin ja olin tagasi alguses.Lööklaine ravil käidud,füsio jne.. Huvitav,miks ortopeed plasma varjanti ei pakkunud..? Valutab pidevalt,ònneks magada saan rahulikult.Teen harjutusi,hommikuti ainult hullem.Määrin hobuse salviga (punane).Mòned räägivad et jääd tuleb panna..
  2. Epikondiliit

    Òige on epikondüliit, küünarnuki pòletik.
  3. Epikondiliit

    Tere,vaevlenud juba ca 2 aastat,midagi ei aita.Plaan minna opile.Ehk viimase vòimalusena uurin ka siit,ehk keegi sellest kuidagi jagu saanud.
  4. Õlaprobleemid

    Kes oli sinul füsio?
  5. Õlaprobleemid

    Kui kaua olete taastunud peale õla oppi? kuidas on mõjutanud treeninguid? On kellegil paranenud täielikult? Täpsemalt siis sai tehtud Õlaliigese osaline sünovektoomia,artroskoopiline.
  6. Seljaprobleemid

    Kunagi jõusaalis vale tehnikaga ja suure raskusega selja ära tõmmanud nüüd juba mitu aastat vaevab.
  7. Seljaprobleemid

    Jah,olen palju asju proovinud,harjutused,venitused,ujumine,rippumine jne..
  8. Seljaprobleemid

    Tere,tahaks teada kas on keegi käinud oma selja murega opil? ja kas olete kahetsenud et noa alla läksite? Kas peale opi on parem?.Mure seljaga, ei oska enam midagi teha,iga jummala päev valutab,vahest valu tõmbub natuke tagasi aga üldiselt valutab koguaeg,ei aita miski,ibuprofeeni söön nägu komme..
  9. Seljaprobleemid

    Ei lõpe ka minul need selja hädad,kunagi sai oma lollusest selga vigastatud nüüd aga tuleb sellega elada,või vähemalt üritada elada. Kuna ei ole kiviaeg siis ikkagi sooviks üritada seda kuidagi ravida.Seletan natuke oma olukorda,aeg ajalt hakkab selg lambist valutama nimme piirkonnas, mõne aja pärast valu kaob ja nii koguaeg.Ei oska midagi teha,peale venitamist valutab,peale ujumist valutab.Tegin harjutusi mis peaksid tugevdama neid lihaseid, peale harjutusi valutab.mingi aeg ei teinud midagi siis tundus et on ok.Jõusaali külastan ülepäeva midagi tõsist seljale ei tee.Eile tegin mõned harjutused nimelt kõhuli olles tõstan parema käe ja vasaku jala ja nii korda mööda,tundub ju täitsa tavaline harjutus aga täna selg valus ja selline tunne et kiirgab paremasse jalga.Käisin täna trennis.Lõpus natuke rippusin peaks ju seljale hea olema aga nüüd on ka valus istuda,on selline tuim valu.Ei tea kas homme hommikul on jälle autos tööle sõites nii neetult valus,muide seda pole ammu olnud.Nende paari aasta jooksul pole ma enda jaoks leidnud neid harjutusi mis aitaks sela ravile kaasa,selles ongi jama.Tahaksin küsida Hr. Gmasterilt et kui tulen sinu juurde oma MRT diagnoosiga kas sa saad mulle näidata mingeid harjutusi mis oleksid õiged?
  10. Xtreme Power?- "imelisandi" pettus

    35.- neid igasuguseid pille mis nägu peaks toimima on meeletult palju,saan aru et need tulemused nii kergelt tule,tahtsin lihtsalt veits kiirendada arengut.see mulle siis õppetund.
  11. Xtreme Power?- "imelisandi" pettus

    lugesin seda teemat liiga hilja,krt.nüüd on see asi ostetud,mitte et ma nüüd usun et 4nädalaga saab seda keha mis seal pildil aga see uudishimu midagi uut proovida,võttis nõrgaks kas on tõsine saast? on mõtet üldse proovida või kohe prügikasti?
  12. Seljaprobleemid

    Tänud!!!
  13. Seljaprobleemid

    millised need staatilised harjutused on? kas vaja pikalt rippuda? j6usaalis ripun nii umbes 4korda 1.5min.
  14. Seljaprobleemid

    Neuroloog ei tee vb midagi aga see rohkem eneserahustamiseks kuna praktiliselt kõik arstid läbikäinud.vähemalt kirjutab mingeid ravimeid jasoovitab mõningaid harjutusi.Jõusaalis ei tee ammu juba kükki ega jõutõmmet,selja keerasin p.....se harjutusega good morning u 1.5aastat tagasi nõrk selg+vale tehnika.proovisin ka põrandal magada aga järgmine hommik olid kõik lihased valusad ei tea kas harjumus asi.
×