Jump to content

Gympans

Kasutajad
  • Sisu loend

    47
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Gympans

  • Tase
    Algaja
  1. Tuleb siis välja, et selle kavaga kaotaksin pigem rasva, kui kasvataksin lihast juurde?
  2. Mida ja millal lisada rasvade saamise eesmärgiks? Süsivesikuid söön päeva esimeses pooles, tööl olles, kui on suurem liikumine.
  3. Tervist! Tekkis mõte küsida, mida arvavad siinsed foorumilugejad-spetsialistid mu toitumiskavast. Endast lähemalt: olen 20. aastane noormees, 188 cm, 88 kilo. Nädalas tuleb neli jõusaalitrenni ning 1-2 aeroobset (30 minutit jooksulindil kiirkõnd/sörk vaheldumisi). Elan hetkel Austraalias. Töö on küllaltki füüsiline, päevast päeva saab ringi möllatud betoonpostide-paneelidega, mis igaüks kaalub 60-100 kilo. Neid siis tassitakse kahekesi. Toitumiskava järgmine (kõik kogused toorainena kaalutult): 5.15 60 g kaerahelbeid, 4 muna, 1 õun, glutamiin ja BCAA 9.00 Tavaliselt siin maal müüdav Up&Go jook, mis sisaldab 25 g valku ja 28 g süsivesikuid 12.00 70 g tatraputru, 200-250 g kana, tomat-kurk 15.30 (enne trenni) 200 g tuunikalakonservi, 1 õun või pirn, glutamiin ja BCAA 17.30-18.30 trenn, peale mida valgukoks (30 grammi valku, glutamiin ja BCAA) 20.00 200-250 g kana, tomat-kurk Enne magamaminekut Peotäis pähkleid, 1 õun Lisaks tarvitan veel magneesiumi, kalamaksaõli ning C-vitamiini. Päevas joon ligi 4 liitrit vett. Plaanin asendada Enne magamaminekut eine kaseiiniga (ca 25g). Kuidas tundub selline toitumine? Mida muuta, mida mitte? Treening kava kaheks jaotatud, esmaspäev ja neljapäev rind, selg, biitseps; teisipäev ja reede jalg, õlg, triitseps. Tervitades kaugelt maalt, Keijo
  4. Huvitav oli see, et kui täna koha pealt homseks finaaliks pileti ostsin ja küsisin, et kas alumisele korrusele on veel pileteid, siis vastati eitavalt. Kodus vaatan nüüd, et müüakse ka pileteid alumisele korrusele. Ei tea, miks nii vastati siis?
  5. Tere! Kumb neist oleks parem liigeste jaoks? http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/100/JOINT+/ või http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/read...lenk%20Nahrung/
  6. Vend Vähk Peab liikuma!

    Oskad sa öelda, mis on hetke turuväärtus Eesti 1 kroonisel paberrahal. 1992. aasta oma, välimuselt väga heas korras.
  7. Mis surumise parimad tulemused on?
  8. Suur sügislaat ÜLEMISTEL

    Sai isegi koha peal käidud ja jõudu proovitud. Peab mainima, et Girl Power tüdrukud on ikka väga väga ilusad. Keijo
  9. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Kas teil hetkel mingeid trenni dressipükse on müügil? Kui kallilt?
  10. Plätumaffia Karulaanes

    Kas taivox tohtis öelda, et ta on politseinik ning ka seda, keda ta on kontrollinud?
  11. Kui nüüd ausalt kõik ära rääkida, siis 16 aastaselt, kaaludes 82,5 kilogrammi, surusin 82,5 kilogrammi.
  12. Endal oli/on sama jama ja tegin ka selle kohta teema: http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...mp;#entry227993
  13. Niisiis arstil käidud ja määrati mingid spetsiaalsed tallad. Hetkel ei tohi jalgadele koormust anda kuni taldade tulekuni. Siit küsimus: kas võib teha hetkel 4x nädalas ülakeha? Eelmine nädal proovisin nii ja väga sobis.
  14. Viga ongi lampjalgsuses. Tuleb teha spetsiaalsed tallad. Aga ikkagi ei vastatud, et kas võib teha jalatrenni jõusaalis või ei? Küsin sellepärast, et omme see endal plaanis ning tean, kas jätan ära või mitte.
  15. Et siis jõusaalis jalatrenne ka ei tee? Kossus viskamas veidi võin käia või seda ka mitte?
×