Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Content count
455 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Paul.K.
-
Olen juba tükk aega tagasi alustanud..aga eesmainitud leht on jah üsnagi teadmisi jagav
-
On saadaval tavaliselt ikkagi igas toidupoes,maxima,rimi,prisma jne....
-
hetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlustele
-
Kas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.
-
võu lase tal hakata selliseid kasulikke toitaineid hakata kasutama mida lihas kasvu jaoks on vaja,nt palju liha ja muud sellist.Söö palju kohupiima ja tarbi tervislikke asju,põhiline et koguaeg oleks midagi näpuvahel mida saaks närida
-
Ise olen proovinud samuti ühekäega lõuatõmmet,aga ei taha eriti välja tulla,isegi ei saa õlanõksust edasi aga nii et üks käsi toetab saab ilusti ikka mitu tükki tehtud.Mis lihaseid oleks muidu vaja otseselt,et sooritada ühekäega lõuatõmme?
-
+Oksjonil on (23-27 märts) Opti-Vites Optimum Nutritionilt
Paul.K. replied to Indrek Viska's topic in FIT.ioksjonid
270 Fiti -
See et sa hakkad nüüd neid lihasgruppe mis on sul vähem arenenud rohkem treenima,pole midagi hullu.Ilmselt peaksidki rinnale ja teistele lihastele mis vähem arenenud on,rohkem trenn andma. 2korda nädalals on tavaline ja maksimaalne treenida üht lihasgruppi
-
Oksjonil on (09-13 märts) Gain Plex All Stars ilt
Paul.K. replied to Indrek Viska's topic in FIT.ioksjonid
On auhind juba käes? -
Tead Timo,ma olen sind juba vägagi kaua tundnud,mu nimi on nimelt Paul .Mäletan veel kui tegite oma ajas kunagi seda maaldust ja üritasite nippe sooritada,kuigi missest ,et midagi eriti välja ei kukkunud,lennutasite üksteist läbi laudade jms... See oli kunagi kui sul musklit veel ei olnud,nüüd võin näha sind juba suuremates tegemistel,seondudes selle maadlusega.Näen sind tihti rahva ees showd tegemas,mis läheb neile vägagi peale,ja rahvast ei tule kunagi enam puudust. Nüüd tekkis isegi minul väikene huvi selle "wrestlingu" kohta,aga ei tahaks olla seal ringis maadlemas ja haiget saada .d.d Igastahes sa oled veel nii noor ja oled sellise värgi juba käima lükanud,mis on väga positiivne(y).See oleks samuti väga hea kui nüüd siit Tallinnast ja üldse üle Eeesti inmesi see hakkaks huvitama ja tutvuksid sellega.
-
Ega rind su kehast välja ei kasva,rinna suurus oleneb ka mõjutavalt sellest kui suur su ülakeha on,aga ikkagi kui rinda palju treenida tulevad välja kõik rinnalihase piirjooned ja ka rind läheb rohkem punni ja laiemaks.Lamades surumine teeb mulle väga efektiivselt rinna ülaosa punni,samuti kah erinevate kalletega pinkidele peaksid peskenduma. Et ülakeha saada hulkaviisi laiemaks treeni selja lailihast see eraldab su käed kehast lõpuks.!
-
Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS
Paul.K. replied to asdfghjkl's topic in Müüdimurdjad
Alati ei peagi olema mingit lihase valu peale trenni,mõikord on see jällegi hea ja mõnikord ka halb,igastahes kui mul lihas liigutades on pärast trenni valus siis on mul hea tunne,sest saan aru siis ,et trenn oleks nagu ikka mõüjunud ja asja taha läinud!. -
Pmst sa võid ju mölemat teha,ega see ei tee halba
-
funktsionaalne / taastusravi ning muidu vormi saamise treening Tallinna kesklinnas
Paul.K. replied to mboy's topic in Algajad
Üks vägaväga hea jõusaal on Sparta,mis asub kesklinnast vb ainult 10 minuti kaugusel bussiga sõites.Sinna sõidab buss number 18.Treenerid on väga abivalmid ja sõbralikud.Treeneriteks on Marek M,Argo Ader.Saalis on kõik vajalik olemas,mida vaja läheb,asjad on suhtelised uued ja valik on samuti üsnagi suur.Sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Soovitan kindlasti seda! -
lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad???
Paul.K. replied to barbar13's topic in Jõumehed
Kuulgekuulge ,ma tegin vahepeal katse et kuidas mõiutab harjutus SVUNG lööki ja selle tugevust?! Igastahes tean üht sellist kohta kus saab löökpatja lüüa,see aparaat mõõdab sinu reaktsiooni kiirust,löögi kiirust,löökjõudu kilogrammides.Tegin katse sõbraga 3 kuu vahega ja tulemus oli ainuüksi svungile väga hea! Niiet üks tegureid mis mõjutab lööki jne..on kindlasti svung -
Majanduslangus ? Igastahes plaan 3 aasta pärast konkureerida juuniorite klassis rammumehena
-
No mul oli kah sellinne pulber nimega Multi Kilo mis samuti ei lahustunud vees üldsegi ära,palju pulbrist jäi tükki ja juues oli terve suu seda täis.Segasin nii sheikeris kui ka tavalises joogipudelis tulemus ei paranenud.Ilmselgelt oli se pulbri koostise viga,mida ütles ka minu üks sõber kes vägagi kogenud sellel alal. Ja kohe kindlasti on näha tulemust kui sa oled sellest ära tarbinud 2,8kg.
-
Enne suve jätavad paljud trenni tegijad ilmselt massiperioodi seljataha,seal juures ka mina,sest suveks on vaja ikkagi ju ilusti kõik piirjooned välja saada!
-
Miss Blast America(maasika maitseline) 5-6 supilusika täit 0.5L vee kohta 2 Banaani