Jump to content

Paul.K.

Reval-Sport Powerlifting
  • Content count

455
  • Last visited

Everything posted by Paul.K.

1. Rait Sagor talendijahis

Mina hääl läheb igaljuhul Raidile!
  2. Sangpommi surumine

kutt Murumets teeb 160kg 10kordust juba niiet 120kg ei ole kindlasti ta rekord
  3. Toores muna!

Salmonella on see kõige väiksem probleem
  4. Maailma tugevaima mehe õla treening.

Miks peaks see teema huumori rubriigis olema ? Teeksid sa midagi sellist kunagi ise,vaevalt sa ise kah sooviksid et selline asi huumori alla kuuluks?
  5. kõhulihased yletreening?

Naerda ja liigutada on mul koguaeg valus kui olen natukene kõhule pinget avaldanud,ja see sp et kõht ei ole mul just kõige tugevam kuigi peaks seda hakkama korralikult treenima sest see mõjutab üsna palju ja ka naistele rannas meeldib see.
  6. Toores muna!

Olen joonud,tänu kasutaja Bib poppa pump soovitusel.Mu jaoks ei olnud midagi hullu,tegin munakollasse kahvliga katki ja jõin ära.Panin klaasi sisse 3 toorest muna,nüüd ei ole taas pikka aega joonud,ei näe tegelt eriti ssel mingit mõtet aga no vahetevahel ikka kui tuju tuleb jms .
  7. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

18 puhtalt,pealthaardes 9
  8. Küsimus elukutselistele

Ma luban suviti endale peoõhtuid jms.. aga ei näe mingint ilget vajadust alkoholi ja muu sellisse järele..Toitun samuti tervislikult.
  9. mu arust on oksjoni ju siis võitnud MWEchamp
  10. Kas tänapäeval korraldatakse kah käesurumis võistlusi veel kuskil ?
  11. Lemmik harjutus.

Lemmikuid on palju.Jõutõmme,haamer, kükk,rinnalt surumine
  12. Üks lihasgrupp päevas!

Endal tekkis just sama mõte.Kuigi ma arvn, et on hea üle päeva treeningutega tegeleda et vältida ületreenitavust.
  13. Algaja

Eino seda kindlasti ikka,mul oligi kirjutatud JMS.... Terve keha treeninguga peab kindlasti tegelema,sest muidu näed välja mingi notšik,kellel jalad all nagu mingid oksad.
  14. Oksjon on lõppenud,see lõppes kell 17.00
  15. Algaja

Kõige pealt kaalulangetamise poolest aja toitumine väga paika endale,siis võid hakata ju hantleid liigutama:lendamine,biitseps,triitseps,küünarnuu lihased jms..
  16. Alaselja stabiliseerimine

Siinsamas Fitness kodulehel on kah saadaval erinevaid selja vöid, rihmi jms,ja kindlasti vaata ka powerman-ist.
  17. Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu

Teivashüpet ei saa võtta jõunäitajana,sest seal on oluline osa ka kogumustel ja selle konkreetse spordiala treenimisel.
  18. Rammumehe Treeningkava/Toitumine

Et oskaks keegi siin täpsemalt öelda milline peaks välja nägema rammumehe treeningkava ja toitumine? Võimalik et siin foorumis on väga vanades teemades seda juba arutatud aga ei hakka vanasi teemasi ülesse siis võtma
  19. Rammumehe Treeningkava/Toitumine

Tõsiselt usun,et saavutan mõlemat asja aga mitte korraga .
  20. Rammumehe Treeningkava/Toitumine

küll ma veel söön :
  21. Pisike kava ülevaade

Ega koguaeg ei jõuta siin foorumis vastata kah,ole teinekord kannatlikum.Kava poole pealt taas seda ,et kaval ei ole iseenesest midagi viga-väga põhjalik jms.Aga põhiline on see ,et toitumine oleks samuti sul korras