Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Content count
455 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Paul.K.
-
-60kg kehakaalus läheksin kolmandale kohale vb isegi teisele.
-
Olen vööga proovinud küll aga plaanis on alaseljale rõhku pöörata ja sellep. ei kasutanudki vööd et siis saab nö staatilist veidikene,aga ehk täna läks natukene halvasti.Igastahes hetkel pole tuda enam andnud alaselg aga eks homme näeb kui valus see on hommikul.
-
Ei hakka nüüd uut teemat tegema ja st ,et kirjutan oma probleemi/mure siia.Nimelt mure seisneb selles,et täna andis endalegi alaselg tulist valu. Tegin kangiga trapetsit,kõik oli ok,selg oli korralikult sisse tõmmatud jms.KUID kui lõpetasin seeria tundsin kuidas alaselg tuikab ja on õudsalt väsinud,seega kas alaselg on liiga nõrk hoidmaks 80kg kangil trapetsi harjutuse jaoks? Viga ei saa tehnikas olla.Tegin selle suure kummipalli(fitness palli) pealerinevaid veintusi jms ning siis valu ja tuikamine kadus. Olen ka varem treeninud trapetsit ja ka suuremate raksustega,sama tehnikaga ja sellist probleemi ei ole olnud.
-
Endal kaal koguaeg kõigub,kuu aega tagasi oli 59kg kuid nüüd on juba 62.Mul on tihtipeale see toitumises kinni kuna mõnikord ununeb korralikult toituda.Kuid kui võitlustele peaks plaanima minna siis katsun küll dieediga kaalu alla 60kg saada.Hetkel teen jõutrenni ja massi tuleb mühinal ja ei lase ennast sellel häirida praegu.
-
Asi on tõesti geneetika taga kinni Aga piirjoonte ja üleüldiseks vormimiseks aitab alati efektiivne rinna treening.
-
Ise joon oma massilisajat vahetult (pool tundi) enne trenni ja peale trenni võttan 5g kreatiini sisse. Aga äkki räägid mis tootest täpsemalt jutt käib? Toote paki peal peaks olema ka öeldud millal seda tarbida.
-
Ka luuavarrest võib pauk tulla
Paul.K. replied to rennosport's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Pealkiri on küll väga mööda... -
MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE?
Paul.K. replied to urmas11's topic in Toidulisandid
Rahakotile lihtsalt mitte vajalik kergendus. Kas see mitte rasva ei lähe? -
Meie ei tea ju tema jõusaali treeniguid ega ujumis distantse,seega tõesti selles toidu osas ei anna praegu arutada.
-
Enda vanal klassivennal oli 3 aastat tagasi samuti väga märgatavalt välja ulatuv rinna koht ehk siis kanarind.Käis arsti juures kus soovitati tegelema hakata jõusaali treeningutega kuna lihas katab ta siis mingilmääral ära ja kanarind on vähem väljanähtav. Nüüdseks on need 3 aastat juba möödas ja klassivend on korralik jõusaali hunt ja ka kanarind on rinnalihase alla peitu jäänud.Aga seda täiesti jäädavalt peita ei ole võimalik.
-
Treene on nädala jooksul ikka vägagi palju.Huvitab,et sa üldse jõuad... Jõu/Proteeinijoogi poole pealt soovitaksin samuti Hera-t,AGA samas kui saad oma vajalikud toitained jms tavatoidust kätte siis pole seda vajalik kasutada.
-
Keretõsted ülalt alla ploki peal on üsna efektiivne harjutus.Ise kasutan samuti seda.
-
Võid võtta ka nii et paned lusikaga oma kreatiini koguse suhu ja võtad lonksu juua peale,et saaks suu puhtaks loputatud
-
Odav on see tõesti Mõnikord võib endale seda lubada.
-
Andke nõu,millega ja kuidas sobiks alustada vormi saamisega peale rasedust?
Paul.K. replied to Ciizu--'s topic in Algajad
Siin peaks kõik vajalikuk olemas olema alustuseks,vähemalt on mingigi ettekujutus. -
Mõned tuttavad teevad neid tatoveeringuid ka nii nagu need oleksin tavalise pastaga tehtud..Lihtsalt teevad neid umbropsu igalepoole,ilma et oleks seda püstoli otsa puhastatud. Ja pealegi ei puhastada ja ei hoolitseta selle tatoveerinug eest alguses üldsegi mitte.
-
Pole mõtet üldse ju mingit tatoveeringut endale teha,rikud lihtsalt oma naha ära mingi lollusega. Ja tuttav tegi 2 aastat tagasi endale kaela peale hiina tähed,mis on nüüdseks välja veninud mulje jätnud kuna kael on kasvanud ja jämedamaks läinud.
-
Üsna kõva video ikkagi ,krt sea " cut" seal lõpus ei kuulnud üldse ja kindlasti oli mingi lõhkelaeng auto põhja all kuna autol lendas alt mingi liist lahti,kui ta maapinnal tõusis
-
Naised, kellega väidetavalt ei tasuks ülbitseda
Paul.K. replied to Raivo Piiber's topic in Kulturism & Fitness
Mõni on koll tõesti,teine aga üsna seksikas isegi ... -
Väga hea,et julgesid sellest üldse teisi teavitada ja seda siia postidada.Hoian Teile pöialt,kiiret paranemist talle.
-
Mul endal onon käsil praegu jõutsükkel ja käin samuti 2x nädalas.Kuna päevade treening on jaotatud raskeks ala- ja ülakeha treeninguks.
-
Excel on vast minu jaoks kõige parem.Olen seda kasutanud siiani ja kavatsen kasutada ka edaspidi.
-
Ise lasen alati enne ja peale trenni silma vb mingiks 20 minutiks looja.See on kena ergutus,ärgates oled kui uus inimene.
-
Siin juba piisavalt seda vast arutatud ja on pandud ülese ka erinevad lingid.
-
Jõusaal : 500-600 kr kuu Toidulisand:Ei oska täpselt öelda kuna viimati ostsin 4kg ette ära Mass Blasti ja mul siiani see veel.Ülejäänud toiduained lähevad praegu veel vanemate taskust.