Paul.K.
Reval-Sport Powerlifting-
Content count
455 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Paul.K.
-
Endalgi mõnikord selline olukord olnud,nt peale jooksmist kehalises kasvatuses vms. Enam saalis paha ei hakka kui just mingit kuu ajast pausi sisse ei jäta ja siis järksu hakkan täiega paugutama.
-
Ise olen alati enamasti kasutanud seda kõige tavalisemat kõhulihaste treenimis harjutust(See mis on eespool näitena toodud,kus Kiivikas treenib). See harjutus kus pea on õhus ja tõmbad keha õhus kokku,peaks olema vanamoodne aga hea maadlejate harjutus + see pidavat treenima veel alaselga.
-
Kõike sellist informatsiooni ei tarvitse sealt leida.
-
Ise olen nüüd kooli vaheajal mitu korda suusatamas käinud,peale seda on selline hea värske tunne. Kui mitte trenni eesmärgil seda võtta siis ajaviiteks on see küll piisavalt hea minu jaoks
-
Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !
Paul.K. replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
Samahästi võib teha heateo ka Rait Sagorile või Kuusnõmmedele -
Palju õnne sünnipäevaks Taavi Koovit
Paul.K. replied to Indrek Viska's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Õnne ! -
FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Paul.K. replied to Kristjan-Johannes Konsap's topic in Kulturism & Fitness
Väga hea vorm on poistel ! EDU ! -
Tere, Huvitaks mind see kus on Tallinnas jõutõstmis trennid?Soov oleks klubiga vms liituda. Ehk oleks ka mingi koduleht vms..
-
Olen ala keskmise klassi
-
Eraldi päev on jalgade jaoks,treenin jalgu hästi,probleem on selles lihtsalt ,et ei pööranud minevikus kohe üldse mitte jalgade tähelepanu ja ei teinud nendele trenni.Nüüd maksab kätte
-
Hmm,selle jõutõmbega on asi natukene kahtlane kuna täna trennis niisama mõtlesin et proovin teha mõned kordused,kuigi teised kutid juba vallutasid kangi,seega ei jõudnud.Muidu sai üks kordus tehtud see oli 100x1 (see oli pmst ainult seljaga tõmmatud) peab lihtsalt veel tehnikat harjutama. 130kg tõmbeasin üle aasta aja tagasi ja ma ei kujuta ette kuidas see praegu kadunud on,paneb ennasti imestama.
-
Tere Kaido Leesmann, Tahaksin tulla Teie trenni,nimelt Revali klubisse. Olen varem proovinud tegeleda jõutõstmisega oma huviga,olen viimased aastat pinugtanud ja tulemused on tõusnud. Paljud räägivad,et mul on hea eelis oma kaalu suhtes nimelt kaalun 59kg(viimase kaalumise järgi). Viimased tulemused on : Lamades surumine:72,5kg Jõutõmme:130kg (oli rekord,enam ta maast lahti ei tule ) Kükk:90kg Tahaks liituda siiski Reval Sport klubigamet kuidas saaks avaldused jms täita,mis päeviti teile sobib kui tulen klubisse kohale ja teeme vajalikud asjad ära mida vaja?
-
Võtsin ühendust teiega emaili teel.
-
Kuidas seal asjad käivad? Kuidas Saluga ühendust saaks,et ta saaks mind üleüldse näha,et missugune poiss üldse trenni tuleb?
-
Tulemused on korralikud küll.
-
Jah loodetasti mitte !. Loodan ,et seal on hea ja meeldib seltskond samuti.Olen arvestanud samuti Kaido Leesmanni ranguste ja distsipliiniga.Väike ärevus jms on ikka sees kuna kui tulen sinna siis ikkagi kõik uued näod jms. Loodetavasti ei tõmba end suurte ja mahukate treeningutega rihmaks,sest vaja ka keskool kunagi ära lõpetada
-
Paljud väidavad seda,et mul potensiaali on oma vanuse ja kaalu kohapealt,et võin veel kunagi väga suuresti läbi lüüa.Treenimis himu on viimasel ajal vägev,ainult ,et satun 2 korda nädalas trenni.Siitsamast Fitnessi lehelt võetud treeningkava järgi treenin praegu(jõutsükkel).
-
no vanust on 16a. kaalu on 59kh pikkust on 169cm. kanti Tulemused Lamades surumine: 72,5kg Jõutõmme:130kg Kükk:90kg
-
Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ?
Paul.K. replied to tanel7411's topic in Muud spordialad
Just sel ajal kuidas heaks arvad,et oled uuesti valmis tegutsema uue hooga -
Okei,katsun end peatselt ära regada ja Kaido Leesmanniga jutule saada.Siis saaks tulla asja üle vaatama,kuidas ajasd käivad ja särki värki.Pole ennem kuskil klubis vms olnud,olen treeninud ainult enda jaoks üsna pikalt..
-
Seega saan treenida ikka tulbi spordiklubis edasi,va enne võistlusi kus ühis treeningud Reval spordis toimuvad? Kust saaksin end ära regada,kas pean Kaido Leesmannile kirja saatma vms ?
-
Mitu korda nädalas trennid toimuvad? Missugused kutid seal ees on ? on ka noori palju just selliseid 16 aastaseid jms
-
Kodulehtedel ei ole palju just palju infot,seega pean kohale minema kummagisse klubisse siis?.. Kes muidu treener on ja palju ka kuu maksab_?
-
Võib ikka kasutada,peaks olema sama otstarbega nagu need Gerimax nätsud mida peab 2 tükki sööma,siis saab energiat treeninguks juurde.
-
Toitumine korralikumaks,vähem õllet ja tulemuseks ongi kenad kõhulihased nähtaval.