Jump to content

Roio

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Roio

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 03.01.1992
  1. Naharebendid

    Koolis treener soovitas mul määrida nahka tavaliste niisutavate kreemidega, et siis ei pidavat neid tekkimavõi kui siis minimaalselt. Mul on aga juba hilja neid ennetada, sest päris korralikult ikka õlg ja biits täis neid. Samas rohkem ma neid juurde küll enam ei tahaks, seega võtan teda kuulda. Mul naharebendid tekkinud arvatavasti kiirest kaalu tõusust. Pooleteise aastaga kuskil 14kg...
  2. Lockerz

    Tean inimest, kes on saanud sealt Macbook PRO, kursavennale saadeti T-Särk selle eest, et ta on member ja ühte inimest, kes sai iPod Nano. Niiet pole see nii uskumatu midagi. Lockerzist on võimalik tasuta saada selliseid asju. Ja see jama mis sa ajasid, et sait teenib raha selle pealt, et müüb teie kontaktandmeid. Mille alusel sa seda väidad?
  3. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    OT: See küsimus võibolla juba läbi käinud aga ma ei suutnud leida, äkki otsisin kehvasti. Aga millal uus noorte treeningrühm koostatakse ja kas üldse on plaanis? Endal oli plaanis tulla juba sellesse rühma kuid jäin haigeks selleks ajaks ja olin üsna pikalt, ning viimase võimaluse kandideerimiseks magasin tagatipuks veel maha ka. Väga suure tõenäosusega tuleksin ma järgmisel korral.
  4. Kas kasutad toidulisandeid?

    Kuna mul on suur soov saada lihasmassi juurde ning kuna mul on ülikiire ainevahetus siis tavatoiduga on mul suhteliselt raske seda saada, seega pean ma ikka kasutama valgupulbrikest. Hommikuti söön vitamiine ning kreatiini ka enne trenni.
  5. Seda küll, eelpool kõnelejad rääkisid seal rasva massi lahutamisest keha massist, sellepärast ma selle valemist rääkisin, et nad ei arvaks sedasi, et nii lihtsalt käib. Kuigi vastus tuleb siiski üsna sama.
  6. Mõtlesin isegi esimese ropsuga seda sama, et kuidas ta saab nii näidata kuna inimesel ju kondid ja sisikond ka sealhulgas. Aga kui vaadata seda valemit, mis selles "Lihas mass" lahtris on siis paistab seal "=((((B6/0,45359)*1,082)+ 94,42)-((D6/2,54)*4,15))*0,45359" B6 on kehakaal ja D6 on talje ümbermõõt, et päris kehamass-rasva mass põhjal see arvutamine ei toimu. Kuid siiski olen kindel, et selle valemiga ei saa õiget rasvaprotsenti arvutada, pole need asjad omavahel NIIVÄGA seotud. Proportsiooni mõõte oleks rohkem vaja.
  7. Sellepärast polegi see minu jaoks haruldane nähtus kui 16 aastane surub üle 100 kilo, aga geenide tõttu ei ole ta siis ka enam keskmine 16 aastane kui ta nii suurte mõõtudega on. Ja selliseid leidub omajagu.
  8. Nii palju kui kooli jõusaalis tähele olen pannud siis tublisti trenni teinud keskmine 16 aastane surub kuskil 65-75kg, olenevalt muidugi kehakaalust ja muudest mõjutavatest teguritest. Küll aga leidub ka selliseid kess kaaluvad juba 16 aastaselt pea 100 kilo ja peaaegu 2m pikk ning keskmisest väheke tublimini trenni teinud ning surub üle 100 kilo.
  9. mõõda ennast

    Vanust 17, kaalu 81,1kg, rasvaprotsent 10,1% , pikkust 183+cm. Rind: 110,5cm Biitseps (V/P): 38/38,5cm Käsivars: 32,5cm Säär: 40,5cm Kints: 59cm Kael: 40cm Kõht: 83cm Trenni olen teinud peaaegu 11 kuud. Algselt olid näitajad suhteliselt olematud. Alustades oli kaal kuskil 72-73 kilo ja rasvaprotsent ka kindlasti suurem.
  10. Tartumaa 2009 a MV JÕUTÕSTMISES

    Oma vanuse kohta on ta ka väga mürakas
  11. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    183cm pikk, 17,5a vana ja 83kg
  12. Parim toidulisand

    Ühe kuhjaga supilusika täie ja 200-250ml vett. HT-Ris on juba endas päris mitu süsivesikut sees siis ei hakka priiskama.
  13. Parim toidulisand

    Mina ise kasutan ka praegu HT-Ri ja seeriaid suudan teha nüüd ~+80kg asemel +90kg'ga. Võimalik, et ka minupuhul on tegu algaja arenguga kuid julgen kahelda, et ainult algaja areng ja ei väida ka, et ainult tänu HT-Rile see areng selline olnud. Aga usun, et HT-R andis kõva tõuke arengule, sest areng kippus toppama jääma juba seeriate tegemiseks olevate raskuste suhtes. Väga hea asi on Ahjaa... kaalu on ka hakanud juurde tulema(Tõsi küll, nii veest tulenevat kaalu kui ka lihasmassi mõlemat). Lisan ka Dextrot HT-Rile.(Siis on maitse ka vähe talutavam kui teha seda veega, piimaga on aga nagu kakao) Usun, et kui rahakott lubaks veel AC-C'd ka juurde osta mida enne trenni võtta siis oleks veelgi parem.
×