Jump to content

sass01

Kasutajad
  • Sisu loend

    206
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

6 Neutraalne

sass01

  • Tase
    Kasutaja
  1. Selline küsimus, kas kellegil oleks võimalik juhendada ühele noorele Physique kutile Tallinnas poseerimist?
  2. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Krdi kahju, ise ka Põlva kutt aga kahjuks Tartus koolis hetkel.
  3. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Väga jõhker tulemus , palju kaalu on?
  4. Kunagised kulturistid enne ja praegu

    Coleman PRO liigas Coleman amatöörides
  5. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Pakun ~10kg
  6. Arvatavasti on pisipere tulekul...
  7. Normaalset saali Tartus raatuse kandis

    Üliõpilasele ka 24 euri, ning see kehtib peale 15.00 ka?
  8. Tere! Olen aastaid tegelenud jõusaaliga, vahepeal tegelesin muude aladega, kuid oskab keegi soovitada normaalset jõusaali, mis jääks raatuse kanti (eriti hea oleks kui ühiselamu Raatuse 22 läheduses ja normaalse hinnaga), tean, et lähedal on raatuse gümnaasiumi saal, mis on väga halva inventariga. Ettetänades Sander
  9. Probleem dieediga

    Proovin järgmine nädal siis paari päevase laadimise teha. No kae, Gellu, tundsidki ära. 200g pole midagi palju, juba juurikatest ja puuviljadest tuleb suur osa sellest.
  10. Probleem dieediga

    Vaatasin video läbi, see iseenesest tundus reklaamina selle firma tootele, kuid see low/high-carb süsteemi peaks isegi testima, siiamaani olen söönud enamus süsikatest hommikuti ja päevapeale veel paar viilu leiba ja mõned puuviljad, jõusaalijärgses sheigis olev glükoos ja need ongi süsikad mida päevas tarbin. Aga iseenesest süsteem tunduv huvitav, kuigi ise olen kaalunud sellist asja, et jõusaalivabadel päevadel jätan hommikuse pudru ära ning jaotan süsikad päevapeale ning jõusaalipäevadel tõstan süsikate kogust enamikes toidukordades. Aga aitähh hea nõuande eest, kindlasti panen siit omajagu infot kõrvataha.
  11. Probleem dieediga

    Plaan kaaluda ca 75 Kg ja polstrit ikka on veel mida lihvida. Jõunäitajatest ka siis natuke, poolteist aastat tagasi sai tõmmatud 190x6, kükki tegin kuuke tagasi 100x20 varuga, aasta tagasi 100x25. Surumine peaks praegu olema 120-125kg, heal päeval surun 100x8. Praeguses seisus jõudu pole kaotanud dieediga, vaid lihtsalt on see koht kus dieet on kokku jooksnud ja tahaks saada nõuandeid kuidas seda protsessi kiirendada. Kui kaal langes käks ca 500-1000g nädalas, millega olin väga rahul.
  12. Probleem dieediga

    Istuv eluviis võibolla tõesti, aga hommikueelne trenn peaks ju kõige rohkem rasvu põletama, kuna glükogeeni varud madalad. :S
  13. Probleem dieediga

    Vaatasin neid HIIT programme, tunduvad huvitavad ja tahtsin küsida, et kuna sa neid teed? Ise mõtlen tegema hakate enne hommikusööki ja seda, et need harjutused tehakse kõik suutlikuseni?
  14. Probleem dieediga

    Äitahh nõuannete eest, proovin siis tarbida iga söögikorras süsikaid, praegusel hetkel tulid süsikad hommikupudrust, paarist viilust leivast, trennsheigist ja paarist puuviljat mis päeva jooskul saab söödud. Kasulikest rasvadest tahan osta kas seesamiõli või kalamaksaõli, mida paar korda päevas saaks tarbida. HIIT treeninguid olen ammu mõelnud proovida, aga sinnani pole veel jõudnud, siiamaani olen teinud tavalist sörkjooksu. Tavaline päev näeb välja selline, enamus päevast istun kodus, paar tundi käin õues - loobin palli korvi, olen sõpradega vms, siis korra päevas käin jooksmas tavaliselt, ca 4x nädalas jõusaalis, iga laupäeval mängin jalgpalli, selline on siis tavaline päev, aga on olemas ka erandeid, kus terve päev saab õues oldud, aga siis on alati kodujuust kaasas.
  15. Probleem dieediga

    Ise olen ka mõelnud lisada rohkem kasulikke rasvu menüüsse. Muidu olen 176cm pikk 19a ja kusjuures ärkan küll ca 11.30, abiturientide värk, eksamiperiood käsil.
×