Zann0
Kasutajad-
Content count
56 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Zann0
-
Rank
Värske olija
- Birthday 02/02/1989
-
Mis mõttes ära teda kõrveta? Sellessuhtes söön tihti õhtuti 250g veisehakkliha, praetuna. Miks ei tohi kõrvetada?
-
Ei hakka uut teemat tegema. Probleem selles ,et päevas 4 toidukorda, viimane söök kanafilee toorsalatiga. Paraku esimene söök on kell 12, järgmine kell 16.00, siis 20.00 ajal ja viimane tulebki nüüd 11.30 ajal ja kell 12 magama. Olen aga lugenud ,et vahetult enne magamist ei ole hea liha süüa? Või on see OK? Tänades!
-
Ma ei ütle midagi praegu Oti toitumiskava kohta, ent kui ma lähen K-arvutisalongi ja ostan sealt midagi, siis ma pärast küsin küll kuskil arvutifoorumis vbla, misasja need spetsialisti mulle täpselt müüsid... OT aga ma teeks teises järjekorras, hiljem niru teada saada mis p*sk sulle müüdi:D
-
Toetan Kalmuse juttu saja protsendiliselt. Las suured räägivad, pole mõtet siin teemat torkida kui alast mitte sittagi ei tea!
-
See krooks võib pärast jube olla:D
-
Vaatasin ka. Tätoveeringud ei sobinud kuidagi rolliga kokku? Mis üldse point oli, ema käpa all ja.. Või midagi sügavamat?
-
Pole kahtlustki ,et AFTER pildil olevadi prouasid. Viimane võrdlus on aga suhteliselt võimatu kuna nii paksu inimese nahk on piisavalt palju juba välja veninud.
-
Mitte midagi ei saanud aru viimasest postitusest.
-
Huvitaks ennast, et miks ei tohi vahetult enne magaminekut süüa?
-
Hapukoore ja küüslauguga mmmmm
-
Probleemne Gregg Valentino. Sellise käe võtaks http://1.bp.blogspot.com/_kC-xMfO9utQ/Rs_q...uEK0/s400/3.jpg
-
Iseasi "kui ta selline nagu seal pildil on" kas tal sinna saali nii väga asjagi. Piisab ju kaalust alla võtmiseks väga edukalt korralikust toitumiskavast. Sinna juurde veel jalutuskäigud jms. Küll ta sinna saali ka astub kui 5 kilo alla võtnud ja eneskindlus laes:)
-
Uuri lehtedelt: www.steroid.ee www.bodybuilding.ee www.bodybuilding.com
-
Või siis kuulata ülal õeldut ja saada rasvast lahti korrigeerides oma menüüd?