Jump to content

giacomelli

Kasutajad
  • Content count

11
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About giacomelli

• Rank
    Algaja
  • Birthday 07/18/1974

Profiili informatsioon

• Sugu
    m
  1. vaevalt et keskmine jamaikalane kiiremini jookseb,kui keskmine eestlane.
  2. Jooksmisvõimalused Tallinnas

mingid rajad on igalpool metsa all. tondilt vöid ju jalutada metsa alla,seal joosta ,siis tagasi jalutada.
  3. Jooksmine

eks jooksutehnika vöib ka möjutada sääre krampumist. ehk jooksed liigselt päka peal. kui on nii siis proovi täistalda vöi üle kanna joosta. siis saab säär vähem koormust. omal oli ka üle pika aja jooksma hakates säärelihased pinges. hiljem jäi küll see ära aga ise muutsin jooksutehnikat pärast vigastust. ehk siis läksin päkal tippimiselt üle ülekanna jooksmisele. ja kui madal samm ka hoida saavad pölved,lihased vähem lööki.
  4. Õlaprobleemid

mul oli ka paar aastat tagasi öla vigastus. vist uletreenitusest. algul tegin läbi valu edasi. eriti andis tunda neg. kaldega pingil surumisel ja muidugi ölaharjutusi tehes. siis jätsin jöusaali pooleli. ölg oli hiljem pikalt valulik. u. pool aastat kindlasti,aga n.ö. see "tunne" ölas kadus ära . hiljuti alustasin jöusaaliga uuesti,seekord üritan möistlikult teha.
  5. Trenninõu

kui sa tahad päästeronga kohast lahti saada pead paratamatult alla votma.utleme nii et see nouab vedi iseloomu.kövasti tuleb liikuda.soovitavalt iga päev mingitki aeroobset.
  6. pikamaajooksutreening

ma ise ei teeks alla 6h kuidagi.olen väga nork ujuja.ka rattaosa tuleb ikka kenasti ule 3h.daman,sinu loodetud 5:15 oleks päris korralik aeg.muidu treenin ise ka praegu täispikaks. eesti im on juba 3 kuu pärast,minu jaoks selgelt liiga vara.ehk järgmine aasta siis.nädal tagasi läbisin 42km joostes ´treeningu möttes`4h-ga.ega kiiremini poleks jöudnud ka.im-l komberdaks vist maratoni oma 6h-ga
  7. pikamaajooksutreening

gerryp ja daman mis aja peale (umbkaudu) välja lühete puhajärvel.treenin ise ka praegu triatloniks. oma osalemises puhajärvel pole veel kindel
  8. Vastupidavusalad

vaata saiti jooksust.blogspot.com seal on lingid uleval koikvöimalikele lehtedele
  9. Aeroobne trenn.

8km 45-min pole uldse paha algul voiksid 2-3 korda nädalas u.30 min joosta ja tasapisi distantsi pikendada ise olen jooksu 2 kuud teinud,kusjuures algul oli samuti jooksu ajal alaseljaga probleeme. alaselg oli kange ja valulik. nuudseks ei ole enam seda täheldanud. ehk läheb sulgi aja jooksul ule
  10. Vastupidavus

kui sul treenerit ei ole kes asja jagaks,siis soovitan raamatut "suur triatloniraamat".sealt saab infi selle kohta millest voiks vastupidavusalade tegijatele abi olla