Jump to content

tannu 666

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tannu 666

  • Tase
    Vaatleja
  1. väike biitseps :)

    jaaaaaa hommik 300 g , lõuna 300 g, ja õhtu enne magama minekut 300 g ja vahel sai 40 g rohkem pandud. jälgisin pakendil mida soovitati ja seda mida kulturist soovitas .
  2. väike biitseps :)

    no aita. kuidas on hea biitsa teha..
  3. väike biitseps :)

    selge,ma proovin seda teemat.
  4. väike biitseps :)

    hmmm rasva ? ei tea , kõhulihased ikka paistavad olin enne 90 kg ja käed sama cm-i peal. ja käed ei ole pekkis ilus lihas vahib vastu AGA ta ei kasva
  5. väike biitseps :)

    arvan et mitte sest teen 2 x nädalast trenni ja biitsale ainult 2 harjutust sirge kang 5 seeriat ja hantel otsa 4-5 seeriat ja vahetan harjutusi vahel teen z kangiga ja trenazööril
  6. väike biitseps :)

    väike biitsavars, usu või ära usu. kõik ütlevad mulle oled sardell makaronid otsas (treeni käsi kaa )
  7. väike biitseps :)

    tere.hull jama on. olen 104 kg ja biits ulli väike. 42 cm. Jõudu asjal on,sirge kangiga ilma rapsimata 50 kg 5x6 pole probleem ja hantel 30 kg samuti. Tahax seda lihast suurex .tegin valgu kuuri 5 päeva 5 kg valku ja kuu aega,mega sööma otsa sellele. oli hull paisumine ja tigimuutumine ( 4 kg võtsin juurde ) Kogu keha muutus välja-arvatud käed Mida ma valesti teen ? kui ma võtan 15 kg hantlid ja hakkan pumpama siis kaotan kogu oma saavutatud jõu ja käed on ikka samas seisus oskate aidata kuidas ja mis harjutustega peax tegema ja kas harjutuse kiirus peab olema kiire,aeglane,normaalne ???
  8. käe-surumine ja raudne-haare

    Tere! oskate aidata sellises asjas nagu käe-surumine ( küünarnukid lauale käed kokku ja läheb lahti ) , millega ja kuidas saab jõudu treenida käesurumisele ja raudsele haardele (raudne haare ehk siis tere käepigistus ) ??? Ootan vastuseid ka suurematelt meestelt nt Ott K. , Marek K. ja kes neid siin veel on... Tänud !
×