Jump to content

henry15

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

henry15

  • Tase
    Algaja
  1. Valu triitsepsis

    Tõepoolest on parem. Liiga vara hakkasin muretsema. Suured tänud
  2. Valu triitsepsis

    Päris pikk vahe oli jah. Kuid samas peaks siis ju ka biitseps valutama, sest trenn hõlmas nii triitsepit kui biitsepit? Muidugi on mu süda nüüd rahul su vastuse peale ja biitsepsi küsimus on juba huvi pärast.
  3. Valu triitsepsis

    Vabandust kui sarnane postitus juba tehtud. Mure selline, et päev pärast trenni oli õrnalt treenitud koht, ehk triitseps, valus, mis on normaalne, kuid ülejärgmisel päeval ehk siis pühapäeval oli valu suurem. Nüüd kätte jõudnud esmaspäeva hommik ja valu sedavõrd suur, et igasugu käelist liigutust üritan vältida. Paistet ei tähelda. Kas võib olla tõsisem juhtub, kui lihtsalt piimhappest tingitud valu?
  4. Rasvapõletus

    ma juba sellest pikalt mõelnud, 2 päeva täna hakkasin ka mõtlema, et kui rasv ära põletada, on võibolla hiljem raske massi taotleda. Aga jah, äsja just vaatasin seda muscle+, lootsingi, et äkki keegi soovitab seda ja kinnitab mu mõtteviisi. Lähen ostan selle täna ära ja jätkan trenni tegemist
  5. Rasvapõletus

    Mõtlesin ka pikalt, et vast pole ikka mõtet rasvapõletus toodete peale minna. Kuid samas, ma ei tea mida tarbida, tahaks mingeid tooteid tarbida , et lihased suuremaks ja laiemaks muuta, samas ma ei tee jõutreeningut jõusaalis vaid kodus kardio treeningut, lisasin ka lehekülje, kus on video, mis näitab ära mida ma teen. http://www.beachbody.com/product/fitness_p...HOME_PARSEB_INS kuidas sellise treeningu ajal suhtuksite näiteks, Fast Kreatiini, Hera80 ja Dextra koos või L-Glutamiini või on mingeid muid soovitusi, mis selle treeninguga kaasas võiks käia ja mis selle eriti efektiivseks teeb.
  6. Rasvapõletus

    Ka massisöömist, nimetatakse dieediks, kui sa teed seda järjepidevalt. Või olen ma millestkist valesti aru saanud? Igastahes, tahaks siiski oma küsimusele vastust, teen korralikult trenni ja püüan korralikult süüa, kuid tahan käppa kõhulihased välja tuua
  7. Rasvapõletus

    Dieedil tasub alati olla, minu dieet on näiteks selline, nagu ma juba mainisin, et söön korralikult iga 2-3h tagant, ei lase kõhtu tühjaks.
  8. Rasvapõletus

    Tere, Olen 17a, oktoobri alguses saan 18 u. 177cm pikk kehakaal ca. 64-67kg Rasvaprotsent kehas on u. 12-14% südamepiirkonnas rasva 1% rinnalt surun 80-85kg, kõhn ma pole, kuigi kehakaal imelikult väike. Proovin iga 2-3tunni tagant midagi süüa, kooli ajal muidugi ei olnud see võimalik, aga hommikut alustan täistera kaera pudruga, ja söön üldiselt sellist tervislikku toitu.. salatid(kartulisalat, roheline salat), kalaliha, sealiha, puuvilju, juurvilju, täisteravilju. Piima ma enam ei joo, joon palju vett päevas u. 2-5l Teen sellist treeningprogrammi, 5'e päeva pärast saab 30 päeva tehtud. Väga intensiivne treening, 40-59min päevas, ei ole kunagi nii palju higistanud treeningu ajal, selle ajal tarbin u. 1~1,5l vett http://www.beachbody.com/product/fitness_p...HOME_PARSEB_INS See treening tõesti mõjub väga hästi, kuid.... Tahan treeningu ajal, ehk järgmise 30-40päeva jooksul tarbida mingisugust rasvapõletus toodet, ma ei tea küll millist, kuid mõtlen selliste toodete peale: Figuuri kombo http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figu...iguuri%20kombo/ või lihtsalt Burner http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figu...more/81/Burner/ Siit ka küsimus: kas see sobiks mulle, arvestades mu kehakaalu(kõhulihased pole väljas) või on muud soovitused, mis tooteid võiks kasutada või kas üldse kasutada?
  9. 15 a poiss vajab nõu

    ok:) sain targemaks ja hakkan algkava programmi järgi trenni tegema. Suur suur aitäh
  10. 15 a poiss vajab nõu

    kas 4-5 päeva nädalas pole mõistlik teha nii noorel? olen teinud umbes 6 kuud trenni ja nimodi 4-5 päeva nädalas aga nüüd tuli 4 kuune vahe sisse. Ja kas mingit valku tasub sisse võtta (ntx vutimuna:D)?
  11. Tere, olen 15 aastat vana poiss kaalun 67kg ja tahaks teada kuidas oleks kõige parem trenni teha, et mitu päeva nädalas, mitu tundi päevas jne:)
×