Jump to content

natious

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

natious

  • Tase
    Vaatleja
  1. Odav jõusaal Mustamäel

    Tere Lihtne küsimus siis, et kas keegi teab mõnda odavat jõusaali Mustamäel ? Ma mõtlen alla 20 euro kuu. Tänades Nat
  2. Minu kava

    Ma käin jõusaalis kolma korda nädalas. Pole enam päris algaja ka. Aasta ja pool käinud, kava on muutunud ka. Praegune kava on järgmine: Surumine kangiga lamades 3 x 6 - 8 Käte kokku viimine trenazööril istudes (Liblikas trenazööril) 3x8-10 Surumine hantlitega kaldpingil 3x8-10 Alatõmme trenazööril, kitsas haare 3x8-10 Tõmme plokil ülalt kukla taha 3x8-10 Õlatõste hantlitega seistes 3x8-10 Õlatõste smithi masinal 3x8-10 Käte kõverdamine tagatoengus 3x8-10 Käte kõverdamine masinal(Nööriga) 3x8-10 Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes 3x8-10 Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3x8-10 Pöiasirutus trenazööril istudes 3x8-10 Jala sirutus ette trenazööril 3x8-10 Jalgade tõsted toengus max Keretõste kõhupingil max Kerekallutus hantliga seistes küljele max Et mis keegi arvab? Et peaks minema juba edasijõudnute treeningkava kallale või mis ?
  3. Kumb oleks mõtekam?

    Septembri kuust alates. Eesmärk on välimust parandada. Et musklid ikka oleks suured ja nähtavad:D Ja et ma ei näeks nii kõhn välja:P
  4. Kumb oleks mõtekam?

    Tere. Olen 189 cm pikk ja kaalun 78kg. Olen suht kõhn. Jõusaalis käinud juba suht kaua. Käin 3 korda nädalas jõusaalis. Peale jõusaali mängin korvpalli. Siuke küsimus, et kumb oleks mõtekam? Kas teha nagu kõik harjutused ühekorraga ära või võta erineval päeval, erinevad lihasgrupid? Kuna kõik räägivad, et esmaspäeval treenivad rinda, kolmapäeval jalgu jne... Et kumb mõtekam oleks?
  5. Naharebendid

    Naharebend? need on ikka need laigud mis tekivad naha peale? Siuksed karedad kohad, naq oleks nahka hõõrutud või kraabitud. Mul neid lausa mitu...mõlema käe biitsepsi peal. Krt kus sügelevad raibed rsk
  6. Kael

    Mul üks küsimus. Ma ole suht pikka kasvu ja mu kael on ka nagu suhteliselt pikk. Mida teha, et kael nii pikk ei paistaks. Kas treenida õlgasi või midak sellist?? Et mida teha?
×