Jump to content

Art73

Kasutajad
  • Sisu loend

    51
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Art73 viimane päevavõit oli June 2 2014

Art73's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Art73

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 19.07.1973

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://hardsport.eu/et/Store?c=5&p=1071

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    Whey Pump Xtreme = parim 100% toimiv proteiin!
  1. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ei ära ei viski midagi sõbrake, sulle toon. Saad kudumise, tikkimise ja õllejoomise kõrvalt endale vahel ka kohupiima kooki küpsetada. Sportlane. http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/ragz-miinus-kuus-kilo/
  2. Tänud sulle Ott piltide eest. Igavesti vihane jõmm on küll, igaljuhul on mida vaadata.
  3. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Kui sa ähvardust siin kuskil välja loed, siis on see sinu probleem, kui sul aga teistele miskit öelda, siis tee seda ikka enda nime all, ole mees. Huvitav, miks sa kõiki nii väga kohe keemikuteks tembeldada tahad. Ja jutt ei olnud ju Colemanist, sa kirjutasid selle sapi siia vastuseks minu tuttava kohta. Loe vanu poste. Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah.
  4. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Järgmine kord, ennem kui kedagi steroidivennaks hakkad tituleerima jäta siia konkreetselt ka enda ees ja perekonnanimi, või kontakt, et sinuga saaks ühendust võtta. Saaksid isikuga kokku ja talle seda ise näost-näkku öelda, nii kõige ausam.
  5. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Oh ei, sõps küll mingi steroidi vend ei ole. Liha mugib küll nii, et vähe pole ja kraanivee asemel on joogiks valgushake, seda võin küll kinnitada jah-). Tal oli köögis laual see Whey Gold Standardi tünn pidevalt ilutsemas, mäletan.
  6. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Mul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
  7. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Noh, ehk sul teised lood. Mina tean täpselt millest mina kasvan ja millest mitte. Igale ühele oma.
  8. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Kana on ok, aga kohupiim ei tööta minu puhul. Kordi testinud nii ja naa, usu mind.
  9. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Pudingut seda ma pole veel proovinud, peab ostma. Aga päevalille seemned, seesami ja linaseemned on mulle tuttav teema-).Vahel ka rosinaid.
  10. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ega teengi nii ja naa, surmkindlat pole. Vahel panen pudrule valgupulbrit maitseks, vahel mandariini tükke, pähkleid jne. See nii kuidas tahtmist.
  11. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma panen teda kaerahelbe pudru sisse ainult maitseks 20-30grammi, keedan pudru valmis, torts sisse ja lusikaga segamini. Ega keegi ei hakka oma teisi abivahendeid ju siia punktilt kirja panema, glutamiine, bcaad jm, jutt käib ainult konkreetselt valgupulbrist, mis on aga üks väikene osa korralikust taastumisest. Samas ei tarbi ma peale valgu pulbri lisanditest muud midagi.
  12. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Jep, nii see on ja mitte vähe.
  13. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma mõtlesin just seda Hera kogust päevas, mul ka miski 70-80grammi, hommikul pudru sisse ja trenni järgne shake. Usun et enamikel siin see nii, ega sellepärast me veel Otile järele jõua ju
  14. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Taavi, ei kõht küll tühi polnud kunagi.
  15. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ikka tarbisin muidugi ka tavatoitu tollel Hydro katse nädalal. Kanarinna fileed veel lisaks 200grammi ja 5 muna hommikuti, koos pudruga, kohupiim minu puhul ei tööta, eks asi individuaalne.
×