Jump to content

maddox

Kasutajad
  • Sisu loend

    51
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maddox

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 31.08.1984
  1. Kõht ja selg vormi

    Kas on selja probleeme olnud ka varem, või annab selg tunda ainult neid harjutusi tehes, ja millistel neist ta tunda annab? Kas ka jooksmisel on selg tunda andnud? Palju korraga tavaliselt jooksid ja millisel pinnasel? Harjutusi tegid vahetult peale jookmist, rullimist? Kahe nädalaga end vormi ei aja, iga asi võtab aega. Nii mõnegi harjutus aktiveerib rohkem reie sirutajat (psoas major) kui kõhulihast, ja liigutuse amplituud tundub ikka liiga suur esimesel harjutusel, ja mis asendis on vaagen ja alaselg kas jõuad stabiilsust ja liikumatust tagada, kuna treenimata inimesel on ala selja lordoos kiire tekkima kui kõhulihas nõrk, tagajärjeks loomulikult valu. Kõik harjutused mis tekitavad valu jäta välja. Ohutud on dog bird , side plank(ilma liigutuseta siis lihtsalt algasend) ja selili olles, üks jalg põlvest kõverdatud ja teine sirge ja käed paned kas sis alaselja alla või hoiad küljepeal ja tõstad pea ja õlad ainult natuke maast lahti ja hoiad seda asendit, pole vaja hoida niipalju kui jõuad pigem treenida intervallidena 20, 30, 40 sek. oleneb kaua jõuad ja kui tundub liiga lihtne siis tekita selle sama harjutuse ajal kõhupress. Need sis harjutused neile kellel seljaga on probleeme ja vaja siiski treenida. Põhimõte lihtne kõike teha valu vabalt ja selg neutraalses asendis.
  2. Mandlite ära lõikamine

    On keegi käinud see aasta tasulisel mandli eemaldus opil, huvitaks palju maksma läks ja kus kohas tehti ja kas narkoosiga või tuimestusega? Tänud vastamast!
  3. Jõusaal Soomes Espoo kandis

    Kuna suveks jällegi soomes tööl aga tahaks ikka saalis ka käija sis, tahaks teada, kas keegi teab siinkandis kuskil normaalset saali normaalse hinnaga kuskil espoo kandis või keha 1 lähedal, kuna ise sello lähedal, tänud kõigile kes viitsivad vastata.
  4. Vitamiinid

    Viimaselt Rotter-i poolt antud lingil sis ka võimalus, kuidas nad koos võttes sis ka toimivad. A supplement with calcium and magnesium together is not a problem for magnesium absorption if both minerals are chelated and in a plant-base concentrate. Tests have indicated that this type of formula does not inhibit magnesium absorption.
  5. Ja palju pilet maksab, või on tasuta pealtvaatajatele?
  6. Kardiotreening

    Et see siis täielik,absoluutne ja ainus tõde sellekohapealt?
  7. Kas ühistrennid toimuvad veel, tahaks ka tulla kui võimalik.
  8. PALJU ÕNNE OTT

    Õnne,jõudu,jaksu, et ka edaspidi käiksid laksud!
  9. Nagu ma aru saan sis on olemas võimalus osavõtta loengutest,oleks soov homme ka midagi asjalikku kõrva taha panna, päevamaksumus oli vist 300 jah?, Kas maksmine toimub kohapeal?
  10. Kaua kasutand oled, et tead, et ei mõju, omega 3 oled proovinud?
  11. Lihase säilitamine

    Ex erinevaid tegureid ikka v2ga palju,kas ka t66l teed palju füüsilist, kasutad midagi taastumiseks ja v2ga palju muud, ega l6pmatuseni ei j6ua ka ja süüa, praegu ei j6uaks ma eluski niipalju syya kui tollal, iga hommik sai ikka üle 1000 cal sisse aetud, millest 2 tunni p2rast oli j2rel aint korisev k6ht, kasutaja Bulletproof tõi v2ga head artiklid v2lja,seal on kõik v2ga hästi ära seletatud.
  12. Lihase säilitamine

    Isegi mõni aasta tagasi peale v2ga füüsilist tööp2eva samamoodi trenni tehtud, endal j2i küll kaalunumber selleks ajaks seisma, ju ei jõud enam piisavalt syya, kuigi sai ikka sea moodi söödud, pikalt v2ga ei teinud kuna, ei olnud nagu erilist pointi, ja suht v2sitav oli ka, 6htati sai veel nii tunnike ujumist ka tehtud,nii et pühap2ev tundus ikka tõeliselt PÜHA päev.
  13. Endalgi olnud arvatavasti tänu mandlitele liigeste probleeme ülearu ja aidanud siinkohal nii glükosaamiin+kondroitiinsulfaat ja omega 3, hakanud mõjuma nii n2dalap2rast umbes ja kui v6tmise l6petad ja liigestele koormus taha tuleb sis j2lle vana jama , nõiaring.
  14. http://www.youtube.com/watch?v=V5Vu6sKY41I Filmimis kvaliteet pole teab mis hea. Sama kasutaja all veel teine round ka.
×