Jump to content

Reili

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Reili

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 31.07.1990
  1. toitumine

    Ma pole küll mingi spetsialist, aga ma olen ka 19 aastane ja kaalun 61kg . Mina alustasin kaalu langetamisega ( rasva põletamisega ) Selle aasta jaanuaris. Uurisin ka siit igasuguseid asju,aga lõpp kokkuvõttes kui toduga valiv oled vms, siis söö neid asju mis sulle meeldib aga mõistuse piires. Lihtne näide sellest on et kui saad teada kui palju sa kulutad päevas energiat ja mis on siis see number mida sa kcalides ületada ei tohi ja siis no ütleme see mida sa ületada ei tohiks on 1500kcal siis nii teegi jälgi lihtsalt mida ja kui palju sööd, vähemalt mind aitas see kõige lihtsamini kaalusin siis 73 kg(kohutav), aga nüüd 61 ja langeb veelgi. Lihtsalt söö mida tahad aga söö nii et, sa ei ületa oma kcal-le, ma vähemalt usun, et see aitaks ka sindki.Mõtle mida sa tahad saavutada ja siis otsusta milline on sinu arvates parim võimalus selleni jõuda.
  2. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    mul ka mingit näljatunnet pole tekkinud.
  3. Millist trenni valida?

    Minu teada õige pulsisagedus peaks olema 120.Esialgu jätka jooksmisega ja hiljem võib-olla oleks mõistlik fitnessi lehelt algajate kava võtta.
  4. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    eks ma proovin kindlasti
  5. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Mul nüüdseks juba ongi treening ja toit tasakaalus.Tänud hea nõuande eest
  6. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Ma ei saa öelda, et see on kinnisidee, sest ma teen trenni mõnuga ja söön kõike vähestes kogustes ja mõnuga, nii et mul kõik ok.Ta võib ju tunduda et vähe aga eks ma siis ise näen kui kaal käes kui olen liiga kõhnuke siis võtan mõned kilod juurde ja kõik korras.Magusat mai keela söön lihtalt veidi vähem ja valin maiustusi, kus pole nii palju neid rasvasid jms.Tänu kõigele sellele kaotasin paari päevaga kohe kilo, nii et ma arvan, et kõik on korras
  7. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Nu sel juhul on mul kohe kindlasti lootust ja saan hakkama oma sünnipäevaks olgu kaal 55kg
  8. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    astmat mul pole.See juba teada.
  9. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Kui 55kg käes tahan ainult vormis püsida, et siis käiksin jõusaalis nii palju, et vormist mitte välja minna.ma ise kannan 36 ja 38 suuruses riideid.mul nagu on pekki, millest ma lahti tahangi saada.Nu mina ei tunne ennast kergena aga piisavalt tugevana tunnen küll.Jõusaalis kinni ma ei tea, ma jalutan ja liigun värskes õhus ka päris palju ringi.Joosta ma ei saa sest mul hingamisteedega mingi väike kamm ja kui jooksen siis nats läheb mööda ja mul plaksti lööb hinge kinni, ma ei tea miks see nii on, mudu nagu terve elu sporti teinud võrkpalli mänginud ja tennist ka.Pärast neid trenne hakkaski hingamisteedega suurem jama pihta.Samuti on mul põlved kannatada saanud ja valutavad külma ilmaga, vahel ka mõnd harjutust tehes.
  10. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Toitumiskava mul hetkel pole. Trennikava aga olemas.On see piisavalt tõhus või mitte? 1. päev » Lamades surumine hantlitega 3 x 10 - 12 » Pullover ( ületõmbed ) hantliga 3 x 12 - 15 » Õlalihastele lendamine küljele 3 x 12 - 15 » Ploki alla surumine seistes 3 x 12 - 15 » Keretõsted kõhupingil 4 x max 2. päev » Aeroobne treening (crosstrainer,sõudmine,ratas) » Käärkükk smithi trenazööril 3 x 12 - 15 » Jalgade kõverdamine istudes trenazööril 3 x 12 - 15 » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 12 - 15 » Säärtele istudes trenazööril pöiale tõus 3 x 12 - 15 3. päev » Ploki tõmbed ülevalt ( lai haare ) 3 x 10 - 12 » Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 12 - 15 » Ühe käega hantli tõmme küljele 3 x 12 - 15 » Biitsepsitele küünarvarte kõverdamine 3 x 12 - 15 » Seljasirutajale keretõsted pukil 4 x max » Keretõsted kõhupingil 4 x max Märkused: Enne jõuharjutusi teha soojendus 10-15 min. ( ratas, stepper, jooksurada ), peale jõuharjutusi venitus lõdvestus. Kava teha soovitatavalt kaks trenni, üks vaba, kaks trenni, kaks vaba, kaks trenni jne.
  11. Kehakaal 68kg pealt 55kilole???

    Mille järgi ma toitumiskava peaksin kokku panema, ma ise nagu ei oska. Siiani olen praetud toite pidevalt vältinud, aga juurvilju ja olen söönud palju.
  12. Tere, olen 18a tütarlaps, käin korralikult trennis olen 170cm pikk ja kaalun 68 kg. Mul on selline küsimus, et ma tahaksin suve keskpaigaks saada kaalu võimalikult alla ideaalis 55kg peale, kas see on võimalik kui jah, siis mida peaksin ma täpsemalt tegema? Praegu käin jõusaalis teen nii aeroobset kui jõutrenni ja söön vähem, rasvaseid ja magusaid asju püüan võimalikult palju vältida ja tarvitan fasti dietmixi peale trenni..
×