Jump to content

mariliisu

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mariliisu

  • Tase
    Algaja
  1. Peale keisrilõiget:)

    Tere jälle. Tahtsin mainida, et lähengi 9 paiku magama umbes koos lapsega, väsinud. Ja ma enam ei imeta 3 kuud juba. Aga suured tränud nõuannete eest, katsun midagi ette võtta:) Hakkan ka vanu teemasid sirvima. Parimat!
  2. Peale keisrilõiget:)

    Põhimõtteliselt söön u 5x päevas, aga kõik on nagu näksimised. Korraga kõhtu täiesti täis süüa ei tohi. Mul on diagnoositud söömise järgne vererühulangus, see kuidagi seotud ainevahetuse ja vereloomega jne. Ühesõnaga kui kühu korralikult täis söön, siis vererõhk hakkab kõikuma ja väga halb enesetunne. Nii tegelengi näksmisega.
  3. Peale keisrilõiget:)

    Olen samamoodi söönud viimased 8 aastat, välja arvatud raseduse ja imetamise ajal. Ka kooliajal oli esimene söök lõuna koolis, 1 paiku. Kui varem söön, läheb süda pahaks ja eriti seda ei praktiseeri. Kaalu ka ei jälgi, söön kui kõht tühi. Energiat läheb lapsega metsikult. Kaalust enam alla küll võtta ei tahaks- 50 oleks küll miinimum. Just see problemaatiline pekikõht... Varem oli kõht trimmis ja ilus, ei ühtegi pekivolti kuskil, nüüda ala ei lähe vaatamata samale kaalule enam vanad püksid jalga. Päästerõngas ümber. Ise olen küll täielik võhik, aga ma kahtlustan, et trennita küll midagi ei muutu.. Aitäh soovituste eest:)
  4. Peale keisrilõiget:)

    Alates sellest aastat, 2009-saakksin nüüd trenni minna. Aga mida valida? Mida söön- Hommik: enne 12 ei söö, isu pole. Söön putru , ilma või ja piimata. Moosi ega muud ka ei pane. MAgusat ei armasta. Lõuna:kurk, tomat, roheline salat, kodujuust, kanafilee...Vahel harva pasta.. Vahel söön beebiporgandeid, joon palju rohelist teed ja vett. Kui kodus mehele süüa teen, siis ise võtan ainult salatit, vahel harva ka paar lihaampsu. Ma söön väga vähe tegelikult, lihtsalt isu pole- suurema osa ajast läheb lapsele ja pole aega niisama külmkapi ust kulutada. Kaal suht madal seetõttu. Õhtul ei söö midagi peale 17-18. Kui kuskil mingi istumine on, valin alati tervislikud snäkid- lillkapsas, porgand jne. Maitsevad:) Krõpsu, kommi, jäätist, kohukesi, limonaadi, kohvi ei tarbi. Mis valesti?
  5. Peale keisrilõiget:)

    Seda protsenti mõõdeti aparaadiga, kus pidin kahe käega kinni hoidma. Külastan siis ka mõnda perefoorumit. Toitun tervislikult, rohkelt värsket, magusat ja rasvast ei söö.... Aga suured tänud:)
  6. Peale keisrilõiget:)

    Ok, tänan. Lihtsalt julm, et enne oli kõht trimmis ja ilus ja nüüd ikka jube mis jube. Ei ütleks, et nahk ripub, venitusarme ka pole-lihtsalt nagu pekk. Tean, et see eriti loomulik peale keisrilõiget, aga tahaks olla taas trimmis. Olen kõigeks valmis. Dieeti vast vaja pole, nagunii olen alakaalus KMI järgi? Aga hirmutav on rasvaprotsent 33.
  7. 15a paks neiu.

    Tere neiu! Lugesin natuke seda teemat siin ja..Mis ma oskan soovitada omast käest ja on toiminud. Piisav vedeliku tarbimin,e magusa vältimine ja mitte õhtul hilja söömine aitab kindlasti kaalu langetada ja pole ka tülikas. Jõin palju rohelist teed, vett. Magusa asemel sõin porgandeid. Sõin aegalselt, et mitte end täis õgida vaid maitset ka tunda...Seda kõike tegin 18 aastaselt. Siis polnud trenniks aega, oli kool ja töö... Aga 15 aastaselt käisin 4x nädalas kergejõustiku trennis:) Mis ma taha öelda. et kuskilt tuleb alustada ja sa teed seda kõike ju enda pärast. Ära pane teiste juttu ega tegusid tähele, sul pole vaja kellegi ees vabandusi, miks tahad kaalust alla võtta, sest nagunii ei saa jne..No see on loll jutt. Kõik on võimalik kui väga tahta! Suveni on aega 5 kuud ja selle ajaga on võimalik saada lahti isegi 20st kilost. Aga see poleks tervislik. Minul läks küll kahe kuuga 10 kilo ja tagasi ei tulnud, samuti ei olnud ei n rkust ega midagi..ma ei nälginud. Aga usun, et 10 kg on väga reaalne 5 kuuga..Olenenb muidugi, kas nüüd hakkad asjaga tõsiselt tegelema ja saadad kõik kiusajad ja ülejad kuu peale või ei:) Edu sulle ja järgmine aasta samal ajal oled kindlasti totaalselt muutunud!Edu!
  8. Peale keisrilõiget:)

    Tere! Minul oli keisrilõige 9 kuud tagasi. Olen kuulnud, et nii kaua läheb taastumiseks aega kui laps kõhus oli. Okei, nüüd titt 9 kuune ja tahaks lõpuks normaalseks saada:) Enne rasedust olin 49 kilo, olen 167 cm pikk. Rasedusmürgistus oli ja kaalu tuli juurde 21 kilo. Kaal kadus kahe nädalaga. Nüüd olen 52 kilo umbes. Aga vorm pole küll sama. Kõht on lodev ja sangad olemas, mitu peotäit pekki saaks kõhult kokku. Samuti on terve keha kuidagi lõtv. Pepu ja reied ka suuremad kui enne. Kõige rohkem teeb aga muret kõht. Asi kaalus vist pole, sest põlved, randmed, käsivarred mul väga peenikesed. Puusakondid ka väljas. Aga kõht ei muutu...Jalutan iga päev 4 tundi lapsevankriga, söön tervislikult. Ja rasvaprotsendiks oli mul mõõdetud 33% eelmine kuu. Palun abi. Mida soovitate?
×