Jump to content

RAdamson

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RAdamson

  • Tase
    Vaatleja
  1. Treening kava arvamus

    Juba ununes küsida veel kangiga surumise kohta. Kui mu eesm2rk on kasvatada lihasmassi, kas on mul kasulikum kuidaga suruda nii, et üleval küünarnukke ei lukusta, sisuliselt siis nö kulturisti surumise läbi. Ise proovinud 2 trenni nüüd seda ja tundub kyll, et lihas läheb ikka korralikult verd täis. Päris roheline pole jõukas niiet sisuliselt ju võiks kui see peaks mind paremini kasvatama.
  2. Treening kava arvamus

    Okei kava on sisuliselt t2iesti teine, selja probleemist sain jagu, areng on visuaalselt kuidagi kahtlaselt h2sti paranenud. Kuid siin interneti avarustes sirvides sai paar huvitavat fakti leitud. Nimelt siis surumine. Neg kaldega hantlitega surumine pidavat olema k6ige effektiivsem harjutus rinnale. Kangiga surumine on seal nii viies kuues. Kui nyyd seda v2rki uskuda siis kas keegi kiidab heaks idee mis tähendaks seda et ntx kuu v6i 2 rinnalt surumist kangiga ei tee. Ainult hantlid. Ntx negatiivne, positiivne hantlitega ja siis pookida mingeid lendamisi ja trenasööri harjutusi sinna. Üks mis ilmselt kindel, et arendab h2sti stabiliseerivaid lihaseid, kuna pead palju rohkem pingutama, et hantlid oleks tasakaalus jne. Head ideed ja kriitika on teretulnud!
  3. Sõbral olid ka valud, sõi samuti pipraseid, tsilliseid toite. l2ks arsti juurde ja oh imet, mao haavandid, arst keelas kas proteiini söömise mingiks ajaks ja muud piirangud. . Kuid sul siin on ka katsudes valus siis ei oska õelda kas on seost või mitte.
  4. Treening kava arvamus

    tahan paar kysimust veel küsida. Et kas on mõtet teha jõut6mmet üle nädala või võib igal nädalal ilma probleemideta teha. Ma proovinud hetkel nii ja ilma nädalal on seljasirutajal suurem raskus ntx kohe kasutuses. Mis pakute välja. Siis veel, et kas peaks tegema laialt plokil alla tõmbeid või lõuatõmbeid. Ise enesest on kitsalt tehes mõju ju suurem, kuna tõmbad kangi ikkagi korralikul rinnale või rinna alla isegi. lihas peaks siis tõõtama täis mahus. Mainin ka ära, et pole lai selg, ja sellepärast selline mõte ongi, et teha kitsalt kuni kasvab suuremaks ja siis hakata lihvima teda laialt tõmmetega jms. Kuskil siin oli teema ka kus selles kitsalt laialt pikalt juttu, ja mina lugesingi sealt välja, et laialt pole üldse nii hea. Kava on siit seal mõne harjutusega muutunud ka, et asja enda jaoks huvitamaks teha. Muidu arengu üle ei kurda va see ülaselg. Tehnikad kõik vaadanud kuidas peab, ilusti lasen harjutuse vältel venitada lailihast, rõhutan ka negatiivi, nö kiirelt tõmban ja aeglasemalt lasen tagasi ehk siis kontrollin kogu asja. Ainuke kus tunnen nagu asi töötaks on kitsalt althaardega alla tõmbed.
  5. Lihasmassi kasvatamine

    Mul oli sama probleem, õlad tegid valu, jätsin kavast välja, aga süda ei andnud rahu ja proovisin uuesti mingi ajapärast ja suutsin teha korralikult ilma valuta. Vb asi selles, et õlad ei ole piisavalt soojad. Tee väikse raskusega hantlitega nt ettetõsteid õlale enne, või õla ringe korralikult. Ja kontrolli oma hajutust, ära lase tuimalt ennast alla ja siis kohe kärmelt ülesse. Aeglaselt alla ja siis ülesse. Tunnetad harjutust ja venitust.
  6. Treener Saaremaal algajale?

    Soovitan ka Jaan Salu! Asub ta kudjapel seal kus vanasti ARK oli. Seal kõrval on jõusaal.
  7. Treening kava arvamus

    Et kui kellegil aega võib kavale ka pilgu peale visata. Kas midagi võiks muuta ja juurde panna või asendada.
  8. Treening kava arvamus

    paremat vastust poleks ilmselt saanudki anda, kuid lugesin kõik läbi ja tekkis ikkagi väike arusaamatus. Põhimõtteliselt võib artiklist nii aru saada, et kui teed ntx kykki, jõutõmmet, rinnalt surumist 1x nädalas siis võid siiski suutlikuseni minna, kuna seal lahatakse probeemi, et kui Kükk on ntx 2 korda nädalas siis ei tohiks suutlikuseni minna muidu koormad kesknärvisüsteemi ära ja areng võib kinni jääda. Niiet siiski, viimase seeria viimased kordused võivad olla suutlikuseni, ehk sinna maani kus tehnika hakkab ära kaduma.
  9. Treening kava arvamus

    Tervist. Siin on tohhuijaa teemasid kus küsitakse nõu oma kava kohta jne ning võiks arvata, et kui teen sellise teema saan vastu kõrvu. Kuid küsija suupihta ei lööda. Esmasp.(Rind, Triitseps, Kõht) 1. Lamades surumine 4x8 (iga seeria raskus tõuseb) 2. Lamades surumine häntlitega kaldpingil 4x8 (iga seeria raskus tõuseb) 3. rööbaspuudel surumine 3x8 4. Lendamine masinal 3x10-12 (miks masinal, kuna pinge koguaeg taga) 5. Prantsuse surumine 3x8 6. Käte kõverdamine tagatoengus 3x10-12 7. Küünarvarre kõverdamine taha hantliga kummargil 3x10 8. Jalgade tõsted pingil 3xMax (Tõstan nii, et lõpuks olen turja pealt nagu tikk asendis) 9. Trenasööril kõverdamine 3xMax Kolmap: (Selg, Biitseps) 1. Lõuatõmbed kitsalt 3x6-10 (haamri haardega) 2. Jõutõmme 4x8 (igal seerial raskust juurde) 3. Ploki allatõmbed althaardega 3x10 4. Plokil vastu kõhtu tõmbed 3x10 5. Hantliga vastu kõhtu tõmbed 3x8-10 6. Küünarvarte kõverdamine seistes kangiga 3x10 7. Küünarvarte kõverdamine istudes hantlitega 3x10 (mõlemale käele 10) 8. Scotti pingil küünarvarre kõverdamine hantliga 3x10 (1 käsi korraga) Reede: (Õlg, Trapets, Kõht) 1. Õlapress 4x8 2. Hantlitega ettetõsted 3x10 3. Hantlitega küljele tõsted 3x10 4. Ettekallutatult hantlitega lendamine 3x10 5. Kangiga õlatõsted 3x10 6. Hantlitega õlatõsted 3x10 7. Hantlitega küljele kallutamine 3x10 8. Trenasööril kõverdamine 3xMax Pühap: (Jalg, säär) 1. Kükk 4x8 (iga seeria raskust juurde) 2. Jalapress 3x8-10 3. Jalasirutus ette 3x10 4. Jalgade kõverdamine trenasööril 3x10 5. Kang turjal sääresirutus 3xMax 6. Jalapressi masinal sääresirutus 3xMax Nii kava iseenesest selline. Kordused mõne harjutusega võivad olenevalt enesetundest muutuda. Kas võiks midagi muuta, ära võtta, juurde panna, asendada. Kui teen ntx rinnalt surumist siis kas viimase seeria viimased kordused peavad olema yli rasked, Isegi nii rasked, et oleks vaja viimase 1 v6i 2 kordusega kellegi kerget abi. Põhiliselt siis nii, et suruks endast viimast selle raskusega. Hetkel nii et viimased küll suhteliselt rasked kui k6ik 8 kordust tuleb puhtalt omal j6ul. Siis veel selline küsimus, et kui ma teen ntx, biitsa triitsa või mdia iganes siis vahel harjumus viimase seeria lõpus kui etten2htud tehtud siis veel raskelt peale teha kuni enam ei suuda. Kui teen biitsepsit kas iga seeria mis teen siis kas viimased peavad tulema raskelt ülesse. Asi miks ma kirjutan kokkuvõtvalt on see, et ma tahan teada kas ma lõhun sellise juurde tegemisega ehk lihast liiga palju ja ta ei kasva niipalju kui võiks või ma ei pea muretsema Jutt nii pikaks läinud siin ja segaseks, et kui kellegil arusaamatusi kysige palun kohe. Igasugune abi teretulnud. Eesmärk on lihasmassi kasvatada! Toitumisest palun mitte juttu teha, kuna küsimus just j6usaali treeningute kohta.
×