Jump to content

Tanel---

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tanel---

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 12.04.1992
  1. Kiire küsimus

    okei aitäh sain endale siit piisavalt materjali...
  2. Kiire küsimus

    nii rinnalihas on nagu keskpaigast ja kaenlaaluse poolsest servast üprisgi normaalne ja märgatav aga rinnaku juurest ja kõige alumispoolsest servast kõhusuhtes täiest märkamattu... nagu hajub ära ja ei ole ranti... et kas se normaalne? ja mis harjutus treeniks just seda ranti märgatavamaks???
  3. kas on võimalik?

    kas siis on kasulik oida jooki kus sees on kreatiin enne tarbimist niisama paar tundi?
  4. kas on võimalik?

    hmm... (tore siis teada)
  5. kas on võimalik?

    no natuge olin vihane jah... ma tean kreatiinist mis on toime kuidas, kuidas on kõige efektiivsem kasutades jne jne. ja ma tean et vesi lihastes jne aga ma ei olex suutnud arvata et see näääb välja nagu pekk ,kui ple pinges ja ehmusin veidi ära ja küsisin nõu!
  6. kas on võimalik?

    NO SEDA ET MA OLEN IKKA PÄRIS PALJU LUGEND KREATIINI KOHTA!! LIHTSALT KUI VAADATA MINU VARASEMAID POSTITUSI ,TEEMASID SIIIS MULL PLE HEAD VÄLENDUMIS OSKUST JA MUST EI SAADA ERITI ARU JA SEE JÄTAB RUMALA MULJE SIIS!!! LIHTSALT TEKKIS VEEL KÜSIMUSI MILLE KOHTA PLE MINUL KÜLL ÕNNESTUND KUSKILT LUGEDA VÕI POLE MA ARU SAAND! (minu meelest ongi se foorum et abi saada ja end ka mingis mõttes harida) TÄNAN ABI EEST!!!!!!
  7. kas on võimalik?

    kas se vesi näeb siis välja täpselt nagu pekk jne??
  8. kas on võimalik?

    no olgu siis nii. ei usu et toitumisest se tekkist!! aga muidu kui nüüd oleks vaja sellest pekkist lahti saada kas siis tarbin ikka kretiini edasi ja teen lihtsalt trenni ja ajapikku se kaob siis??? ega ei tea kaua se aega võtab kui 5 korda nädalas trenni tegemine käib????
  9. kas on võimalik?

    põhimõtteliselt käin jõusaalis ja tarbin ka samaaegselt greatiini, ja näiteks seljalihased ,kui panna lihased pinge siis on neid ilusti näha aga kui lasta lõdvaks siis on selle kohapeal palju pekki lihtsalt mis võiks öelda isegi et lotentab seal ja samas kui mull on lihas pinges siis on seal peal ka veidi pekki näha. muidu seda pekki polnud umbes 4 nädalat tagasi... Et mis se tähendab kas greatiinist tekib pekk ???
  10. mõned küsimused seoses kreatiiniga?

    ok...... aa se et kas nagu toitumine on ka väga suurt rolli mängiv osa kreatiini tarbides???
  11. mõned küsimused seoses kreatiiniga?

    oot kas tarbid ikka kreatiini isegi ilma trenni tegematta?
  12. mõned küsimused seoses kreatiiniga?

    tänud se et sain ilusti oma 1 ja 3 küsimusele vastused aga tahax 2 küsimuse kohta veidi täiendust???
  13. 1.tere et olen tarbind greatiini 1 aasta tagasi ja tahaks hakata nüüd uuessti kasutama et kas pean alustama tarbimisega pihta samamoodi nagu esimesel korrral et algul sööma 4 korda päevas et keha omaks võtax jälle greatiini jne????? 2.kuidas oleks kõige parem siisiki kas peaks iga päev trenni tegema ???? kas on hull kui jääb mingi 2-3 päeva vahele????? 3.kui puhast lihasmassi kasvatada kas siis oleks vaja veel lisaks greatiinile ja taastusjookidele veel midagi vajalikku vaja juurde tarbida?????
  14. kas on miskitt??

    nu minugi poolest kui se tülix ple väga
×