Jump to content

haubits

Kasutajad
  • Sisu loend

    351
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

haubits viimane päevavõit oli April 16 2016

haubits's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

14 Natuke juba nagu teab midagi

haubits

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 27.09.1988

Viimase Profiili Külastajad

6 042 profile views
  1. Rootsis vist internet sai täis Eks ootame rõõmsalt edasi! Eks vormi tule ikka putitada, niisama ilus Stroomi rannas võib iga mees olla...
  2. Ott kust nendele piltidele ligi saab? Kodulehel olevaid sain sirvida, aga muud?
  3. Jah, ettepoole jäi kaks vanemat ja üks "natuke" vanem mees. Eks vanusega tuleb tarkust ja massi juurde, ega mehed võitmata jää või mina jalad seinale puhkama! Rahul või mitte ei oma tähtsust, üritan anda endast maksimumi alati ja tasu tehtud töö eest tuleb tseremoonial, loodan, et ülekandel/piltidel paistis kõik välja ka. Aitäh ja head edasist striimimist, omadele tuleb kaasa elada!
  4. Kes kus hotellis peatub ka? Ise platseerun Good Morning nimelisse, ehk keegi veel samasse. Oleks hea kahasse nt grimmi peale panna. Oti vorm on terav nagu mõõk, läheb andmiseks!
  5. Niipalju on anda, et temal prejudge nii hästi ei edenenud ja finaalivääriliseks ses konkurentsis ei tunnistatud. Tubli oli ta sellegipoolest.
  6. Meinarti isa tehtud pilte lasen hetkel üles siia: https://picasaweb.google.com/103502327528229621911/BalticMatch2015 Väga ei valinud materjali, vaid eelkõige filter otsa ja netti. Vaadake
  7. Silvar Rückenberg

    Kui vend jääb haigeks, siis Silvar saab asendada Vorm on ikkagi üksjagu kuivemaks muutunud. Katsun oma võistlemisest ka pilte poetada lähipäevil.
  8. reumatoid artriit

    Laste puhul juveniilne idiopaatiline artriit e lapseeas teadmata tekkega artriit, laias laastus. Olenevalt lapsest lastakse kehalist teha väikese piiranguga suuremate hyppamiste-kargamisteta või ilma erilise piiranguta. Laias laastus laps kipub kaebama põlvevalu, hyppeliigesevalu või puusavalu. Enamasti siiski kaebusi lapsel kas pole või need esineb harva mitte ei ole igapäevased. Tegemist pole välja ravitava haigusega vaid kontrolli all hoitava.
  9. SKG transformation journey

    Mis pikkuse juures see kaal on? 185-190? Astu Eestist läbi, saab ju lavale minna laias laastus sellise vormiga juba.
  10. Silvar Rückenberg

    Kuigi vahepeal oli veebiankeediga probleemi, siis loodan, et laheneb kenasti. Hetkel trennid on sujuvad, olulisi vigastusi ei ole, kuigi õlaliigest peab säästma. Tark säästab. Poseerimist on see aasta tehtud küll, kuigi plaan seda veel oluliselt teha selle kuu jooksul. Eesmärk oleks ikkagi Islandil ka ära käia. Vorm paistab olevat adekvaatne igastahes. Jõunumbritest rääkida ei tea, kuna klassikalises mõttes pole mul midagi võrrelda viimastel kuudel (ei suru kangi, ei tee jõutõmmet, kükin harvem ja pikemalt). Mõned mõtted on seoses kasulike ja/või huvitavate faktide pakkumisega, aga sellest siis, kui asi on küpsem. Toidulisandid on ilmselt tagasihoidlikumad, kui mõnel "legaalsel keemikul", sisuliselt essentials ehk valk, kreatiin, multivitamiin ja aminohappe segu või vähe teise nurga alt trennieelselt amino-alaniini-arginiini jm purk, mis sisaldab üksjagu scinece approved aineid. Omalt poolt jõudu teistele trennihuvilistele ja treenime targalt ja tugevalt.
  11. Silvar Rückenberg

    Ravi selga ikka isuga, see puusavalu, mida tunned, on piirkond istmikunärv-alaselg. Ehk siis treeni targalt otsa. Mul on oma pöidlaga 6 nädalat ja enamvähem seis, rinnalt surumine on üsna naljakas vaatepilt vast veel ja hantlitega rotatsioone ei tee.
  12. Silvar Rückenberg

    Vahepeal taas trenni tehtud ja plaan homme ilmselt Tallinnas trenn teha. Polegi sealmaal veel trenni teinud. Silvariga sai taas plaane peetud ja kirja pandud, hetkel uus kava käsil ja sai päris põnev teine. Jalapäevad tõotavad kaunis ebameeldivad tulla ehk siis rasked, superseti stiilis. Üldiselt ongi hetkel tendets mitmele liigutusele korraga, mis on korralikult koormav ja samas meeldib ehk rohkemgi mulle, kui ühte-kahte-kolme kordust punnitada. Olge meheks!
  13. Silvar Rückenberg

    Nonii, vaatan, et siin isased täitsa koos. Treenisin poolteist kuud Eesti Maaülikoolis ja nüüd plaan liituda MyFitnessiga, Tartus ja Tallinnas. Tervise ja patsientide eest kannan siis nüüd igal nädalal ka reedeti hoolt, sestap on see hea lisavõimalus paketi näol. Aastavahetuse eel sai pöial viga vasemal käel, mida olen nüüdseks kolm nädalat vähemalt ortoosinud ja sporditeipinud trennide tarbeks. Tasa ja targu paraneb, trennidega jätkamine (isegi korraliku teipimise ja harjutuste asendamisega) annab ikkagi paranemisel tunda. Hetkel on üheks suurimaks "vaenlaseks" jalgade trenn, ehk siis seeriaid saab tehtud vahemikus 2 kuni 20 kordust. VÄGA hea vaheldus, eriti meeldib kõrgemate korduste kandis seeriajärgne võidukas enesetunne.
  14. No/low carbs diet

    Vaimselt ja füüsiliselt läheb päris kiirelt päris raskeks trenni tegemine, mõttetööd on keeruline teha.
×