Jump to content

kasutaja_kaust

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kasutaja_kaust

  • Tase
    Vaatleja
  1. K: Kus kohast saaks osta bodypumpkangi

    Asi siis selle, et naine käib bodypumpis ja soovib saada koju ka sellist kangi koos raskustega. Nii palju kui ostukeskustes ringi olen vaadanud siis ei leidu, muidugi pole Dünamos veel käinud, sest tavaliselt neil on selliseid asju, mida kuskil mujal pole.
  2. Psüholoogline / vaimne osa

    Kas oleks kuidagi võimalk muuta tugevamaks just vaimset osa? Ise tegelen poksiga ja vahest lihtsalt vaimne osa veab alt, käed hakkavad värisema ja löögi tugevus ja tervavus kaob ära. Tuleb see kogemustega või peaks jätma asja siis teistele, kellel on tugevam vaimne osa.
  3. toitumine

    Ega ei oska küll eriti. Tavaline päevamenüü on umbkaudu selline: HOMMIKUL: 2-4võileiba, tass kohvi vahepeal näksin õuna või banaani või pirni ja siis ka jälle võileiba (Koolis olemise aeg). Päeva peale kulub nädalas kolm korda ära ka väike šokolaad LÕUNA AJAL: koju jõudes (umbes kell 4) mingi korralikum söök - makaronid, pelmeenid, puder, supp - sõltub, kes mida vaaritanud on. ÕHTUL: mingi jogurt või puuvili, võibolla ka mõni toekam võileib. Vahepeale jääb kindlasti mõni küpsis, kohuke vms. Nädalavahetuseti püüan korralikumalt toituda, ikka kaks korda päevas korralikku sooja sööki aga nädala keskel ei jõua, seega näsin oma võileiba (koolis alati kaasas kahe koorikleiva vahel juust, vorst, tomat). Selline on siis minu tavaline menüü. Aga rasvade/süsivesikute/valkude kohta ei tea ma (veel) midagi.
  4. toitumine

    Soov oleks rohkem kõhulihased esile tuua, aga kaaluga probleemi pole. Eesmärk olekski toitumiskava muuta, lihtsalt ei tea täpselt kuidas. Süüa rohkem valke ja kiudaineid? Seetõttu ongi pealkirjaks toitumine. Aga suured tänud jooksmise soovituste kohta. Toitumise kohaseid soovitusi kuulaksin edaspidigi ja ega ka muud soovitused mööda külgi maha jookse.
  5. toitumine

    Tegemist siis neiuga, 53kg ja 165cm pikk. Teen regulaarselt trenni, showtants kolm korda nädalas (kuskil 1,5-2 tundi, kontserdiperioodidel kuskil 5 tundi trenn ja suht iga päev), seltskonnatants 1,5 tundi kord nädalas ja püüan ka jooksmas käia (sellega olen alles alustanud). Showtantsuga olen tegelenud circa 8 aastat, ja kuskil 3 viimast aastat olen ka kodus ise juurde teinud kõhulihased, seljalihaseid, mõned kätekõverdused. Suviti tegelen ka tennisega. Küsimustena tekkisid siis sellised: Kui pikka distantsi joosta (olen kuskil 1-2 km jooksnud korraga, algajana ei jaksa eriti) ja millal distantsi suurendada? Kõhulihastega ka probleem - kuigi olen tegelenud juba kaua nende vormimisega, siis välja tulevad vaid ülemised aga kõige alumised on siiani jäänud peitu (igivana probleem siin foorumites vist nagu ma vaatasin). Mõtlesin siis, et võibolla ka minu keha arvab, et on säästuperiood ja kogub rasva kõhule, sest toitumisega võiks ainuke jama ollagi, et liiga vähe. Kahjuks kõik toitumise ja kõhulihastega seotud probleemid on siin olnud meessoost isikutel ja nendel ka ühtlasi massilisamise küsimused. Võibolla keegi oskab öelda, mida peaks siis sööma ja kas vastab tõele, et peale kella kuut õhtul midagi enam näksata ei tohi? Ja šokolaad on siiski positiivses nimekirjas?
×