Jump to content

mystikal

Kasutajad
  • Sisu loend

    60
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mystikal

  • Tase
    Värske olija
  1. Kui tihti treenida

    Tere! Tekkis selline väike vaidlus trenni tiheduse kohta ja mõtlesin et kõige lihtsam on siit küsida ja saada autoriteetne vastus. Nimelt tuttav väitis, et jõusaali puhul on parim käia kolm korda nädalas ja teha tervet keha a'la E K R ja nt rind, biits, triits, selg, kõht, jalad...Mina ütlesin aga, et normaalne oleks treenida nt rinda kaks korda nädalas ning mõnesid lihaseid nagu biits isegi ainult korra nädalas(nt E ülakeha T alakeha+ nt selg ja N esmaspäeva kordus ja R teisipäeva kordus). Mina jäin veel väite juurde, et muidugi on jõusaalis treenimine väga individuaalne kuid mina ei kujutaks ette, et peaks kõiki lihased kolm korda järjest üle ühe päeva treenima, tema aga väitis, et sellise trenniga nagu tema pakub oleks minu areng palju kiirem. Tõele au andes lisas ta, et selline treening millest mina räägin on ikka profisportlase trenn. Nii et paluks teie arvamus ja seisukohta Ette tänades.
  2. Suur dragöödi rallimaailmas

    jah, väga õnnetu lugu. Ise arvasin, et ralliautod on nii turvaliseks tehtud, et selline asi on suht välistatud aga...väga kurb.
  3. max surumine

    no u. 2 nädalat võib ka kuu jooksul
  4. max surumine

    Küsimus järgmine: milline on kõige effektiivsem meetod rinnalt surumine max raskuse tõstmiseks u. 2 nädala jooskul. Muidu teen 3 seeriat 9-10 kordust. Ise mõtlesin, et viia kõik kordused 6-8 peale (ja suurendada raskusi), nii tavalisel pingil kui kõigil muudel abiharjutustel (õlg, triits, jt rinna harjutused). Jutt käib tagasihoidlikest raskustest (max u.80kg), nii et selge ja kiire arenguruum peaks olema. Ette tänades
  5. PlanetSport

    Selline küsimus, et kas Planetis on septembri lõpuni kõik kaardid -50% ja kestavad ikka ostatevast päevast 30 päeva (va 10 ja 1 korra kaardid loomulikult), olgu selleks päevaks kas või 29. september! Ise oleks huvitatud tavalisest piiranguteta jõuka kaardist kuuks ajaks! Ette tänades.
  6. Hantlid - kust osta saab?

    http://www.bensport.ee/kettler/joud-muud.html
  7. 14 aastase pingutused

    tõsiselt huvitab kuidas saab 82 suruda, sest kangile saab otsa panna tavaliselt 10, 15, 20kg jne. kettad. siis on ka veel väikesed 5; 2,5 ; ja kõige väiksemad 1,25 kettad, seega saab suruda 82,5 kg, võib-olla ei olnud see pisiasi sinu jaoks märkimisväärne, aga 86 kg surumisele on kõige lähemal võimalik 85 ja 87,5 kg!
  8. Jooksu järel käed sinised

    Käed ju liiguvad jooksu ajal pidevalt ja kuigi on kõverdatud liigub veri seal vabalt. Selles probleem kindlasti ei ole. Võib-olla pingutasid üle ja kui alles püüad vormi saada siis kas jookse aeglasemalt või vähem. Kui vaevama jääb siis pöördu kindlasti pere- või spordiarsti poole!
  9. 1500m treening

    olen 18 a ja kaalu 72-75 kg
  10. 1500m treening

    ei, ma ei ole öelnudki, et ma lambist jooksen sellise aja. Käin suvel, sügisel ja kevadel jooksmas 2-5 korda nädalas umbes 25-30 min. sörki. Talvel jooksen ainult jõusaalis masinatel. Küsimus tekkis sellepärast, et ma ei ole kergejõustiku trennis kunagi käinud ja ei tea milline võiks olla treening taolistel distantsidel kiirema aja saavutamiseks. Kuna ma niikuinii käin jooksmas siis võiksin ka peale tavalise sörgi ka mingit muud jooksu teha, näiteks 1000m, 1500m aegade parandamiseks. Nii et kui kellelgi on veel soovitusi...
  11. 1500m treening

    Siin oli enne juttu 1000m jooksust ja aegadest mul tekkis aga küsimus 1500m kohta. Nimelt on see mul lemmik distants ja tahaks selle tulemusi parandada. Jooksen praegu alla 4:50, eesmärk ei ole mingit kindlat aega saavutada vaid ikka ainult paremaks ja paremaks, hea oleks näiteks Erki Noole isiklik rekord üle joosta, mis on 4:29(vist). Igatahes kui keegi teab soovitada mingeid treeninguid või meetodeid sellise ditantsi aja parandamiseks oleksin väga tänulik!
  12. Kreatiin segab und

    Võib-olla võib probleem olla selles, et võtsid seda hilja enne magamaminekut ja sellepärast oli kõht vett täis(kui segasid seda ohtralt veega), või siis kui võtsid kreatiini segamini süsivesikutega, liialdasid nendega, annavad need ju energiat!
  13. Sörk ja jõusaal!

    Nüüd kus suvi on 2 kuu kaugusel ja ilm lubab hakata tegelema "tervisejooksuga" tekib paar küsimus selle kohta kuidas seda siduda jõusaali trenniga. Nimelt plaanin ise hakata käima jõusaalis 3 korda nädalas, pannes rõhku põhiliselt ülakehale, sörkimas tahaks käia kõik need päevad (4 nädalas) kui ei ole jõuka päev. Mida keegi sellest arvab, kas see oleks hea üldfüüsiline treening jne. Samuti mida keegi arvab aeroobse ja aneroobse trenni tegemist eraldi päevadel. ( Nii sobib mulle igatahes rohkem, pealegi ei ole mulle kungi jõusaalis jooksmine kunagi istunud).
  14. Liigese valud

    Soovitan sellise tõsise valu puhul pöörduda spordiarsti-ortopeedi poole, ise oskan soovitada Artrospordi kliinikut, täpsemalt Eldur Annust, kes mulle asjalku nõu andis ja füsioteraapiasse saatis!
  15. Ott Kiivikale

    bohemianrhapsody'l on õigus toitumine peab olema paigas. Ise kaalusin kui alustasin treeningutega sinust paar kilo vähem ja sain paari esimese kuuga ainult toitumise ja jõutrenniga kaalu tõstetud u. 6-7kg. Kindlasti peaksid võimaluse korral toituma tihedamini, vähemalt 4 korda päevas. Kui mälu ei peta tahtis keha 2g keha kg kohta valku ehk sinu puhul u. 140 g valku päevas. Et siis valgupulbrit võid nii küll manustada aga rõhku pööra kindlasti ka tavalisele toidule, valgurikas juku juust, kohupiim jne. Kindlasti kirjutab peatselt ka hr. Kiivkias ise ja annab asjalikku nõu!
×