Jump to content

MissMurder

Kasutajad
  • Sisu loend

    88
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

MissMurder viimane päevavõit oli January 22 2012

MissMurder's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

MissMurder

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 12.07.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. kõhre taastamine

    Tere. Ma teen siia teema enda ema eest, kes palus abi paluda. Nimelt ta on 44 aastane naine, kellel on mõlemal põlvel minisk ära lõigatud ja ühel põlvel ka kõhred. Kuna tänu kõhrede ära lõikamisele on ta toetand teisele jalale koguaeg raskust, on ära kulunud suure varba juures olevad kõhred. Nüüd kui ta käis arsti juures, siis arst ütles, et pool aastat on aega kõhred taastada, muidu pannakse jalalabale metallist asjad ja siis ei liiguks see jalalaba enam üldse. Ta ütles ka, et on olemas erinevad rohud ja toiduained, mis taastavad kõhresi. Kahjuks ta ei oskand täpsustada. Nüüd ma pöördungi teie poole palvega, äkki oskate öelda, mis taastaks kõhresid?
  2. 15a paks neiu.

    Mul tehti arsti juures mõni aasta tagasi koormustest. Siis oli kõik korras. Ants ütles, et mul süda nõrk, kuna ma olen terve elu tantsimisega tegelenud.
  3. 15a paks neiu.

    aitäh sulle.
  4. 15a paks neiu.

    Mul tekkis küsimus. Mul on üks tuttav, kes kaalus varem rohkem kui mina. Küsisin siis tema kaalu alandamise saladust. Ta andis mulle selle lingi http://www.muskel.ee/et/rasvapoletajad/28-lipixor.html . Kas see tõesti aitab? Kui aitab, siis ma telliksin endale ka, aga trenni teeksin ikka edasi.
  5. 15a paks neiu.

    Miks ta staartreener on ? Aga mul oli ainult esimene konsultatsioon temaga tasuta, mis oli hinna sees. Rohkem pole midagi ette nähtud. Ta ise pakkus mulle, et teeks koormustesti.
  6. 15a paks neiu.

    Mul soovitas koormustesti teha Arcticus eratreener nimega Ants. Ma perekonna nime ei tea. Pulsikella mul ei ole. Lihtsalt tudengi jaoks on see 19 euri ka suur raha, 2-3 päeva söögiraha. Ja kahju hakkab, kui kasu lõpuks sellest pole.
  7. 15a paks neiu.

    Blogis on uus sissekanne. seal on ka probleem mul. kirjutan siia ka . ehk saab keegi aidata. Kuna mul on nüüd selline blogi ja foorumis ka teema, siis on tulnud palju kirju. Mõned on öelnud, et mul ei tasu teha seda koormustesti, et lihtsalt raha võtavad ja et ma teeks enda tunde järgi trenni. Et kui ma sain 3 aastat tagasi 1-2h olla jõusaalis ja midagi viga ei olnud, siis kuidas ma ei saa nüüd 50 minutit näiteks zumbas olla. Kas mul on ikka vaja seda koormustesti? Pärast on see mõttetus ja 19 euri läheb lihtsalt õhku.
  8. 15a paks neiu.

    Tegin natukene hapukoorest ja sellest tipikastme möksist, mingi pulber on. Lisasin pabrika pulbrid juurde. Hea oli ja sõin lõpuks porgandiga. Sõbranna sõi šokolaadi saiakesi ja mina olin õnnelik porgandiga.
  9. 15a paks neiu.

    Käisin täna trennis ära. Nii hea tuju on. Mul on küsimus, kas ma võin süüa paprikat enda tehtud tipikastmega või on see surm mu kehale? Kirjutasin blogisse ka veel juurde. Andke nõu, mida muuta või lisada.
  10. 15a paks neiu.

    .
  11. 15a paks neiu.

    Kindlasti ! Aga see ei andnud vastust, kas blogi oleks nõutav või minu tegemised ei paku enam pinget
  12. 15a paks neiu.

    Ma ei tea kas enam keegi tahaks. Siis ma olin nooreke ja kõiki huvitas kuidas mul läheb. Aga nüüd ma juba vana ja ehk pole enam nii huvitav.
  13. 15a paks neiu.

    Ei ole ja, aga lihtsalt ma nii ootasin zumbat ja nüüd pean veel ootama. Aga kõik mis ei tapa, teeb tugevaks !
  14. 15a paks neiu.

    Täna käisin Arcticus esimeses eratreeneri konsultatsioonis. Minule sattus väga tore noormees. Rääkisin talle, kuidas ma aastaid tagasi alla võtsin ja millised olid tulemused. Nüüd ma sain väga palju targemaks toitumise ja trenni osas. Ma sain teada, et mul on süda nõrk. Kahjuks ma ei saa selle tõttu kohe zumbasse joosta, nagu ma tahtsin, vaid pean jõusaalis 2 nädalat käima. Pisike pettumus on, aga tahan seekord lõpuni välja minna. Mul on nüüd toetavad sõbrad, kes vähemalt mind ei narri ja võtavad mind sellisena nagu olen. Ma tean, et on olemas 1-2 sõpra, kes ajavad mind vägisi kohale, kui mul laiskuse hoog peale tuleb. Valgas seda lõbu ei olnud. Ennem lugesin oma vanu postlitusi. Ma olin ja viriseja, aga teate kui raske oli seda kõike üle elada. Nüüd ma vaatan tagasi ja mõtlen, et olin ikka tubli, et vähemalt nii palju suutsin. Kahju, et alla andsin. Aga tunded ja vaimne tervis said minust võitu. AItäh kõigile, kes toetasid ja olid abiks. Nüüd aastal 2012 hakkan uue hooga pihta ehk 3 aastat hiljem. Eks näha ole kaugele ma jõuan. Aga ma usun, et seekord kaugemale. Ma ei tea kas hakata siia edasi kirjutama ja nõu küsima. Kas oleks sellest minu tekstist üldse kellegile kasu, oleksin kellegile motivatsiooniks ehk või lihtsalt kirjutan enda jaoks enda isiklikku päevikusse üles ja ei avalda kuskil ega midagi?
  15. 15a paks neiu.

    Ma tahan just hakata kahjuks Arcticus käima. Mul on see kodule ligidal. aga edu sulle. Kahjuks või õnneks sa lugesid vanu postitusi. Ma sain 3 aastat tagasi, kui selle teemaga alustasin oma ideaalkaalu kätte. Nüüd on see kõik liigne tagasi tulnud ja alustan uuesti. ma tean umbes kuidas toituda. Ja enam ma ei taha eriti jõusaalis käia, vaid rohkem rõhku panna sellele, mis mulle meeldib, näiteks arcticust zumba ja latino. ma olen aru saanud, et mul ei ole ennast mõtet sundida seda tegema, mis ei meeldi. aga sellised tantsulised ja muusikaga mõnusad trennid on mu lemmikud, kuna olen väiksest saati tantsinud ja veres on ka lõunamaa verd. tahest tahtmata hakkavad puusad tööle, kui mõnusat ladina-ameerika muusikat kuulen.
×