Jump to content

Tom

Kasutajad
  • Sisu loend

    65
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tom

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 27.09.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tagasi saali

    Trenni teinud vahelduva eduga olen ligi 2 aastat. Suve alguses, seoses raske haigusega jäid aga treeningud pooleli, seisak on veninud kuni praeguseni. Iga päev kripeldab hinges, et tahaks juba liigutada , kuid saali end ikkagi veetud ei saa. Küsimus olekski, et äkki keegi teab mingeid enese motiveerimis nippe, kuidas nn. laiskusest lahti saada ja millise koormusega peaks alustama.
  2. pildid!

    Kas keegi oskab öelda kus kohast võiks saada pilte Eesti tegijamatest kulturistidest nende algusaastail, ehk siis tahaks näha näiteks milline nägi välja Ott 9 aastat tagasi...
  3. Söömine!

    Kunagi üks tegija kulturist ütles mulle, et liha ja piima ei " tohi " ühe toidukorra ajal koos tarbida...kas keegi oskaks öelda kas ja miks see on nii?
  4. Võistlused

    Jutt jumala õige ja see habe kes seal vahepeal lobises võiks logopeedi juurde kah minna! Ei usu , et asi rahade taga on, aga milles siis probleem? Rahvas tahab ikka tsirkust ja leiba, muskleid võib ju igas suvalises saalis vahtida, selleks ei pea 100.- maksma. Jõudu kõigile kes viitsisid võistlema ja vaatama tulla!
  5. Mis te räägite, et vabakava oli suurepärane, minuarust oli küll väga kesine. See on paljude kulturistide miinuseks, et vabakavad on nii igavad ja üksluised. Vot sellel ühel veteranil, kes nagu neeger välja nägi oli kõva etteaste, kuigi lihased mitte just kõige paremad enam. Arvan, et seetõttu sai medali ka...
  6. Treening!

    300 eeku päevas või nädalas, toidu peale?
  7. raamat!

    Millal saabub aeg, kui Eesti tegijamad muskli-onud panevad pead kokku ja kirjutavad ühe asjaliku ning sisuka käsiraamatu teemal kulturism ja kõik sinna juurde kuuluv...siiamaani ei tea veel küll ühtegi!
  8. Treening!

    Olen siin nüüd vaadanud neid söögiplaane ja lugenud jutte toidulisade kohta ning tekkis üks selline küsimus, et kas kulturistid on kõik miljonärid või mis? Kui nüüd arvutada kokku kõik summad mis kuus trenni peale läheb, on see üks korralik kuupalk. Ma mõtlen: saalimaks, toit, toidulisad etc. olen ise ka juba pikka aega igate pidi proovinud, aga raha läheb ikkagi natuke liiga palju. Ma saan aru , et oleks profesionaal, aga ei ole ju! Oleks väga tore kui saadaksite näiteid, mis moodi teie toime tulete ja kui palju seda va pappi teil kuus trenni peale kulub! Ette tänades...
  9. harjutused?

    Selline küsimus, et kui tihti on soovitav või siis optimaalne vahetada harjutusi....kas nii ei sobi, et iga treening kord teed ühele lihasgrupile erinevaid harjutusi?
  10. Olin ka kunagi suitsetaja ja suutsin sellest loobuda just tänu saalis käimisel. Muidu ennem olin ka kõvasti üritanud, aga kasutult! Alles siis kui hakkasin regulaarselt saalis käima õnnestus see täielikult. Kui teed regulaarselt trenni siis kasvab tahe ja loomulikult kasutad ära oma vaba aja. Niimoodi muutub suitsetamine sulle peagi vastikuks ja hakkad oma tervise pärast rohkem muretsema. Kuigi tean ka selliseid poisse, kes on regulaarsed suitsetajad ja samuti saalis käijad....eks iga üks teab ise!
  11. uni!

    Selline küsimus, et kui palju mõjutavad treeningut magamata ööd? Üks sõber sportlane ütles, et ühe magamata ööga võid 1,5 nädala trenni maha kustutada. Kas vastab tõele? kui on selline töö kus peab vahel öösiti üleval olema, siis pole vist üldse mõtet enam jõusaalis käia...
  12. Päevitus

    Kindlasti tulevad.
  13. Mis asi on steroid

    Vaat artiklite alt kunagi I.Otsus kirjutas nendest mingi artikli kui mälu ei peta.
  14. Rasv

    Mart sa vist ei tea rasva tekkest mitte midagi ,soovitus- kui tahad rasva arvelt juurde võtta siis uuri välja mis tähendab süsivesik ja mis juhtub kui seda liialt tarbida!
  15. Doping... Aare Kreilisele

    Kuule mis sa ajad siin möga, et sa ei ole lootnudki, et Ott siin midagi üles tunnistaks? Loe oma esimene kiri uuesti läbi, võibolla tuleb siis meelde mida seal rääkisid.(algab: härrased Ott ja Arnold)
×