Jump to content

protekas12345

Kasutajad
  • Sisu loend

    39
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by protekas12345


  1. ma täitsa usun. olen ise kasutanud kunagi whey gold standarti, hea toote oli. aga, vot tahaks just reflexi tooteid proovida. eriti Nexgen The Evolutionary Vitamin, omega 3-me ja siis micro wheid

    Väga kvaliteetsed tooted on ja rõhuvad just puhtusele, ise tarbin reflexi krill oili kuna se puhtam ja efektiivsem kui tavaline omega .


  2. Eesti riik ongi haige, eesotsas oma pollaritega kes vaid oskavad inimeste ajusi k..... ja põõsas kiirust mõõta. Seal kus neid vaja oleks, jällegi pole,ehk tänavatel kui inimesi kurikatega pekstakse. Tegeletakse mingisuguste mõttetute asjadega mis midagi tervikuna ei anna,saagu juba aru,et oleme EU s ja kui mujal on need lisandid lubatud siis oleks normaalne ka siin lubada.


  3. Trenni ma katki ei jäta :P

    :D Steroidid pole nüüd küll minule :D

    Parem oleks teada, millega seda hoopis langetada saab..

    Mul sama probleem kõrge raua sisaldusega veres,sada analüüsi teinud,maksa,neere kõike olen kontrollind ning kõik on korras.Ainus asi on kõrge raua sisaldus ja arstid ei oska öelda millest se on ja probleemi ei näe.


  4. koolis täna oli kaalumine ja mõõtmine ja värki

    siis arstid olid suht segaduses et ma nagu pole yldse paks aga 106kg ja 186cm, lõpuks jõudis neile ikkagi kohale et see on lihasmassist tingitud

    siis mõõdeti veel vererõhku mis oli mul 165

    kas see võib tulla

    1. sellest et alustasin see nädal HIIT treeninguga lisaks jõusaalile ja vähendasin tunduvalt päevast kaloraaži ja sysivesikute kogust

    2. lihtsalt suurest kaalust

    3. peale HIIT treeningut pidi rasvakulu effekt kestma kuni 24h, õhtul jooksin ja nyyd hommikul ehk sellepärast kõrge vererõhk?

    Mul on samalaadane probleem,aga probleem on aind arsti juures,kodus on kõik normis kuskil 125/ 83. Osta endale aparaat ja mõõda regulaarselt kodus,kui siis ka rahulikus olekus on kõrge pöördu spetsialistide poole.


  5. Selline mure siis et lähen u.22.00 magama ja selline uni peal kuna magamatus juba tekkind.Aga niikui voodisse siis uni läinud ja tuhanded mõtted peas. Ok,oleks savi kui hommikul kell 06.00 ärkama ei peaks :D

    Kas on midagi mis aitaks uinuda? Ei taha une tablette ka kasutama hakkata.

    risto

    [/quote

    Xanax pidavat selline mõnus rahusiti olema mis ajab kohe une peale


  6. mul ka unehäired. lisaks on tulnud öösel higistamine. ja mitte väike. ärkan kell 3 öösel üles nagu oleks basseinist välja astunud? on sel seost trenniga või mitte ma ei tea.

    ilgelt närvi ajab. toa temperatuur on koguaeg normis ja öösel keegi keskküttele hagu ei anna. on kellegil veel midagi sellist kommenteerida?

    Oleneb mis vanuses ja soost oled!

    Üldiselt öised higistamis hood võivad viitada tõsistele haigustele.


  7. Nimelt pikemat aega jälginud treeneri koostatud kava ja siiani suutnud seda jälgida.

    Minu treening korrad nädalas.(seda juba pea 2 kuud).

    Esmaspäev: Jõusaal 1,5h-2h+30min-1h aeroobne trenn

    Teisipäev: Aeroobne trenn 1h-2h

    Kolmapäev: Jõusaal 1,5h-2h+30min-1h aeroobne treen

    Neljapäev: Aeroobne trenn 1h-2h

    Reede: Jõusaal 1,5h-2h+30min-1h aeroobne trenn

    Laupäev: 1h-2h aeroobne trenn

    Pühapäev: Trennivaba päev.

    Hetkeseisuga on aeroobseks trenniks rulluiskudel sõitmine(seda aeroobsetel päevadel) ja see30min-1h aeroobne trenn mis peale Jõusaali on saalis kas stepperil või spinneril.Jõusaali päevadel pulssi väga kõrgele aeroobsel treeningul ei aja.

    Peale jõusaali treeningut(peale seda kui ka aeroobne tehtud) joon ära Universal Lava ja piima segu.

    Teisipäev, Neljapäev ja laupäev pole seda võtnud.(ehk päevadel mil ainult aeroobne treening pole seda todulisa võtnud)

    Samas aeroobsetel päevadel peale aeroobset trenni on söögi isu.Millega seda kustutada soovitate.Ei taha sysivesikuid õhtul enam süüa.

    Teisipäev, Neljapäev ja Laupäev toimuvad aeroobsed trennid õhtupoole.kella 6 aeg või natuke hiljem.

    Ujula avatakse uuesti augustis sis asendan rulluiskudel sõidu ujulaga.

    http://reflex.ee/index.php?productID=116

    Seal tootes peaks kõik sees olema mida sul vaja läheb!


  8. Tere!

    Kuna whey gold standart hakkab otsa saama, siis mõtlesin järgmiseks osta sellise valgupulbri, millele ei ole lisatud igast mittevajalikku jama (värvi, lõhna, maitse jne. aineid).

    Siiamaani olen leidnud ainult kaks toodet :rolleyes:

    reflex Natural Whey 2.27kg

    http://reflex.ee/index.php?productID=121

    ja NATURAL 100% WHEY GOLD STANDARD (ei leindnud ühtki Eesti poodi mis seda müüks)

    http://www.optimumnutrition.com/products/1...dard-p-202.html

    Kas keegi oskab veel umbes samast hinnaklassist selliseid tooteid nimetada?

    Ning kust seda soetada.

    Soov osta vähemalt 2,2 kg, et ei peaks pidevalt tellima.

    Proovi Reflexit!Tsekasin tootjate välismaa kodukat,seal väidavad,et kõik tooted valmistatud rohelisest energijast.Ise olen sealt Eesti kodukalt instant weyd ostnud,alati saanud igast nänni ka peale.


  9. ma ei tea kas see on trenniga seotid v mitte aga nahk on viimasel ajal kuidagi ise pruunimaks läinud. huvitav kuidas seda seletada. ei tahaks uskuda, et trenn ja toitumiskava seda soodustanud on. kõik küsivad kas ma olen sollis käinud :blink: ennem olin täitsa tavaline valge inimene, kuid nüüd on kerge jume ise peale visanud.

    Võimalik,et sul on maks omadega läbi,siis pidi ka nahk jumekamaks minema.


  10. olen siis 199 cm pikk ja kaal 90 kg treenind pikalt ja söönud korralikult aga juurde enam kilosi ei tule tahaks oma 95-100 kg täis saada.

    milline toidulisand oleks mulle siis kõige parem või nii uurisin ja puurisin neid nii palju erinevaid nii et ise ei oskand midagi välja valida ...

    Eiseltis on praegu vägahea massilisaja poole hinnaga saadaval.


  11. Heral pole häda midagi. Muidugi Gold'il pole ka häda midagi, aga milleks osta kallist proteiini, kui see täidab aint taastajana rolli. Muidugi, kui sa võtad seda kui toiduna, siis võid igasugu pulbreid kokku osta. Mina isiklikult ei näe mõtet osta proteiini toiduna, kuna raha panen ma tavatoidu alla, sellest saab kõik alguses, kas kasvad või mitte, tuleb jõudu või mitte. Killuke osa sellest ehk tuleneb lisanditest aga väga vähe ja ka sel juhul kui toitumine on korras.

    Jama selles,et peale trenni suht raske mingit praadi automaatselt sisse hakata ajama.Lihtsam valgu sheik juua,et ei tekiks katabolismi.Mul isiklukult on täiesti mõttetu ilma valguta trenni teha sest mass kaob automaatselt Tunni pärast peale treeningut lähen teen kuskil korraliku sööma.


  12. Ostsin endale esimese pulbripakikese. Aga täpselt ei tea kuna seda võtma peab. Olen võtnud umbes 15 minutit enne trenni aga kuna seda õigem oleks võtta?

    Miks sellist jama sööd,osta parem kvaliiteet lisandeid goldi vms


  13. No kõik on nii eksperdid ju, oma ala teadjad. Miks sul vaja sööki, kui on olemas pulbrid?

    Mida rohkem seda uhke, 1kulp = 1cm; 2kulpi = 2cm, ega tänapäeva elus enam nii raske pole lihast kasvatada, kui Arnolid ajal näiteks :D

    Mina ja vist enamus, kes toidulisanditele vähem rõhku paneme, kui trennile oleme vist ajast maha jäänud :)

    kui arengut enam ei toimu on toidulisand ainuke väljapääs.Ütleme,et toitumine ja treening on kõik paigas,koormused suured,aga arengut pole?


  14. Tere olen siis üsna algaja , pole isegi fitnessi inimene . Jõusaali külastan kuidas kunagi miinimun nädalas 3 korda aga tavaliselt ikka 4 - 5 korda tuleb ära .

    Mul on üsna mitu punkti mida sooviksin lähemalt uurida kuna olen lugenud siin foorumis , et inimestel ikka kogemusi on ja mingit bshiti siin ei jagata .

    1. Toitumine : olen 194cm pikk , 89-90 kg , natuke rasva kõhu peal mis häirib ja üritan jubedalt seda maha saada , no oma 2 kuud tagasi oli lugu veel hullem , aga nüüdseks on silmaga tulemust näha , se on hea . . . aga enam nägu edasi paremaks ei lähe , Toitun nii , et hommikul mahla , vett kuidas kunagi , jogurtiga fitnessi helbed , või siis rõstsaia koos mingi vorsti või asjaga , lõuna on kuskil 12 - 14 kella ajal ja siis enne trenn mis algab tavaliselt kell 6 , Andke nõu jne . .

    2. Olen vaatand e-poes on müügil igast kartiinid v mis iganes need on , olen ise korvpallur ja sooviksin teada ,et plaan on alustada hüppe treeningu kava mis kestab 15 nädalat (samas ka ei unusta jõusaali ) Olen nii palju aru saand ,et need pulbrid v tablakad aitavad taastada peale rasket trenni v päeva (mis on mul tuleb ette üle päeva nädalas) samas ka aitavad kasvada lihastel ja suurendavad lihaste jõudu , et siis pmst peaks mu hüppe võime kõvast paremaks minema kui ilma pulbrita , Vabandan kui tüütan oma imelikude küdimustega teid . . . aga lihtsalt vaevab se info puudus mind , et siis paluks targematel inimestel nõu anda ja isegi soovitada mingit pulbrit või asja kui se mulle kasuks tuleks ,

    Äitähh .

    Tablakad ja pulbrid tulevad mängu alles siis kui oled oma limiidi tavatoiduga kätte saanud ja soovid edasi areneda.

    Lisandid loomulikult aitavad kaasa taastumisele ja vähendavad väsimust kui koormused on suured.


  15. Autor: Veronika Orgulas Lisamiskuupaev: esmaspäev 02 märts, 2009

    tulemused on suht rahuldavad, kuid tootel on ka paar miinust. nimelt tõstab see toode päris tugevalt vererõhku. üldiselt olen väga madala vererõhuga ja nüüd toodet kasutades (2x2 kapslit päevas), on mu vererõhk täiesti laes. koos sellega aga pea käib ringi ja lisaks ka iiveldus (söön normaalselt ja vett tarbin 2l päevas)...nii et väga ebameeldivad kõrvaltoimed. kokkuvõttes....isegi kui toode toimib, siis sellise kõrvalmõjudega pole just parim abivahend.

    Autor: Harri Mäepere Lisamiskuupaev: teisipäev 22 mai, 2007

    Olen 2 purki tarbinud.. 2000kcal dieediga ja aeroobse trenniga...

    tulemused olid v2ga head .. 1 kuuga peaaaegu 10kg alla

    korvalefekte minul ei olnud....

    super toode ,kui ainult hind oleks normaalsem ja tablete oleks rohkem :S

    Hinnang: [4 võimalikust 5 tärnist!]


  16. Oleks soov lihaste reljeefsust esile tõsta, ühtlasi üleliigne rasv kaotada, samas ei sooviks nö kõhnuda vaid meestele omane lai õlajoon säilitada. Siit oleks ka minu küsimus et kas on soovitatav võtta rohelise tee ekstrakti koos mõne muu ainega(kui jah siis millisega ja millise vahekorraga) ning milline võiks olla ka kõige optimaalsem treeningplaan mida fitness.ee on välja pakkunud. Aitäh

    http://www.isnare.com/?aid=348045&ca=Aging

    Tegemist on väga hea tootega,soovitan!


  17. Exercise Performance

    Although carnitine is often taken to improve exercise performance, there is no evidence it works.

    Weight Loss

    Although L-carnitine has been marketed as a weight loss supplement, there is no scientific evidence to show that it improves weight loss.

    http://www.umm.edu/altmed/articles/carnitine-l-000291.htm

    Mis mõttega sa siin toidulisandite foorumis üldse võitled nende ainete vastu ja maha teed neid?L-carnitiin on väga hea südamele ja aitab ka transportida rasvu energijaks.

    Mäletan kui Kiivikas isegi rääkis kuidas ta peale trenni taastumiseks L carnitiini võtab.

×