Jump to content

xerox

Kasutajad
  • Sisu loend

    136
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

xerox

  • Tase
    Kasutaja
  1. Vitamiinid

    http://forum.bonsuna.com/osta-muu-vaheta/m...ini-50g-700tbl/
  2. Rasvapõletajad

    Kuidas M. Kalmuse kava järginud oled ja kuidas tulemused? Soov endale ka muretseda. Samas kui probleeme, siis peaks temaga nõu pidades ka abi saama, see kava ei ole ainult 1x vaid peaks sisaldama ka edaspidist nõustamist.
  3. Tere, arendaks teemat natuke teises suunas. Nimelt mis kuul te lapse soo teada saite/saada tahate. Küsin kuna oma elukaaslasel 3kuu kuskil.
  4. Sõjaväe komissariaat

    Just just, pärast kordusõppusele minek juba rühmaülemana ehk siis lipnikuna
  5. Sõjaväe komissariaat

    Soovitan sõjaväe läbi käia ikka, sest tulevas elus ainult kasuks. Paljud tööandjad vaatavad parema pilguga neid kes läbinud. Kui võimalik siis 11 kuuks ja NAK-i kursus ka läbida. Ise nüüd kevadtormile paariks nädalaks, vaikselt muretetsen muidugi et jõusaali ei saa nii kaua...
  6. Toitumine enne ja pärast trenni

    Kreatiin ei aita nüüd küll lihasvalu vastu minu teada. Algajad kipuvad tavaliselt trenniga üle pingutama st jäta trennidele ka vabasid päevi vahele. Oleneb mis valust jutt, lihasvalu norm nähtus kui pole harjunud veel sellise pingutusega. Kui liigesevalu siis juba jama. Ennem trenni soojendus, pärast venitus ja taastusjook(valik sõltub enda eesmärgitest).
  7. Soodsad valgurikkad toiduained

    Samas säästu kodujuust(rasvatu) oli küll paras jama, liistakad hulpisisid vees. Vb oleks millegiga segades süüa kannatanud, aga võtsin tööle paljalt kaasa ja poolvägisi sõin seda. Ei vali toitu firmanime järgi, vaid hinna ja enda kogemuste põhjal.
  8. proloteraapia

    http://www.tiitilves.ee/lihasvalud/index.html#bv000020 ja sealt SIL-ravi.
  9. Soolhape

    http://www.keemiakaubandus.ee/index1.html uuri sealt.
  10. Küsimus.

    Kas kava oled ise kokku pannud, algajal pole see kõige parem mõte. Äkki leiad siit kavadest abi:http://www.fitness.ee/?act=trainingplan〈=1 Siin kahepäeva kava ka olemas. Edu treeningutes igatahes
  11. Paljuküsitud ACAI Mari nüüd eestis

    Ennem joon kadarbiku porgandimahla.
  12. http://www.elu24.ee/?id=253478 Palju ise sangpommi kätte võtate? Omal 24 kg kodus, vahest loobin seda.
  13. 4,5kg lihast nelja nädalaga

    Saatsin kirja ka sinna eelmine nädal, öeldi et uuritakse eesti postist järele. Siiamaani pole vastust tulnud.
  14. 4,5kg lihast nelja nädalaga

    Mulle pole sellekuine ajakiri ikka veel postkasti tulnud. Enam ka ei telli seda ajakirja, muidu lugemist seal on, aga see et mulle hiljem tuleb poodi kui tellijatele see ajab närvi.
×