Jump to content

djfxl

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

djfxl

  • Tase
    Vaatleja
  1. Õlavalu

    Kui näen, millise tehnikaga saalides surutakse (eriti nt hantlitega pos kaldega), siis üldse ei imesta, et õlaliiges vastu ei pea. Nagu eelnevalt mainiti, uuri rotator cuff kohta infot, sh. taastavad harjutused (rippes käeringid) ja surumistehnika peaks igaks-juhuks üle vaatama. Enamasti surutakse kangi-hantlitega liialt ülevalt ehk lõuale ligemalt, kui peaks, mis omakorda paneb õlaliigese ülepinge alla.
  2. Muusika mida treeningute ajal kuulate..

    jõusaalis by default mängib Power (ära tüütab see korduv playlist, seega aeg-ajalt ka ipod kaasas). Muigama pani möödunud reedeõhtune sessioon, kui poweris käis eriti tehniline saagimine ja vanemad prouad selle saatel trenni tegid.
  3. Kas on piisav päevamenüü???

    Olen umbes-täpselt samade karakteristikutega ja trenni intensiivsus sama (ülepäeviti saalis). Sarnaselt eelkõnelejatele tundub süsikate osakaal sinu toitumises liiga suur. Soovitaks süsikaid vähendada ja rasvade osakaalu tõsta. Kindlasti võiks hoida süsikate-rasvade manustamise eraldi. Enda jaoks olen selle aasta algusest avastanud nn. keto, kaalu langetanud 6 kuuga ca. 12kg ja peegelpilt muutub aina paremaks
  4. Keto seisund saavutatakse tavaliselt selliste makrodega: 65% rasva, 30% valku, 5% süsikaid. Testimiseks on olemas Ketostix, mis ka Eestis saadaval.
×