Jump to content

musmusmus

Kasutajad
  • Sisu loend

    227
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by musmusmus


  1. 2 hours ago, rait83 said:

    Täna käsin ortopeedi juures ja põhimõtteliselt öeldi, et täiskükk on saatanast. Kõige hullem asi üldse põlvedele.

    Ei osanud kohe temaga vaidlema hakata. Otsustasin enne argumente koguda.

     

    Kelle juures käisid?


  2. Katsetasin kodus igasugu asendeid, sama jura ikka edasi, harjavarrega ja ilma, mignist punktist alates tõmbab ikka selle imeliku valu sisse, kükkinud koguaeg nö high bar ja pole varem midagi sellist olnud. Küki annab rahus ära teha, aga on paraku käele ebameeldiv,nii et ehk pakutakse veel miskit tervendavat või leevandavat välja?


  3. Kui juba hädade kurtmiseks läks siis, juulikuus käis miskine nõks läbi rinnalihase siseküljest, praeguseks on ligi 3 kuud möödas, kuid rööbaspuudel surudes on ikka miskine terav valu sees, mis küll kaob peaaegu ära järgnevate kordustega. Käega üle rinnalihase sisekülje tõmmates on tunda miskine lohk või selline pehmem piirkond. Teiste harjutuste käigus pole tunda miskit, oskate ehk miskiseid ideid anda, millega võiks sellest jamast lahti saada?


  4. Enne magamaminekut võid kodujuustu/kohupiima veel süüa, õhtusöögi ja magamaminekuvahele jääv 4 tundi on natuke palju

    Jalgu üldse ei treeni?

    Vähe terviklikuma kava saad siit


  5. isostar ei ole minu jaoks taastusjook vaid spordijook. Tarbimiseks soorituse AJAL, mitte järgselt. Taastusjook oleks nt. HT-R ja tegelikult kõlbavad ka massilisajad "taastusjookideks".

    Head koksi trenni ajal tarbimiseks (nt 20% valku, 80% süsikaid, isotooniline) ei olegi tegelikult näinud, seepärast segan ise kokku.

    Eiselti hydrapro vastab enamvähem loetletud kriteeriumitele B)


  6. Päris alguses oli eesmärgiks välimust vähe paremaks muuta + kaalu kasvatada, kasutatud sai palju masinaid, baasharjutusi minimaalselt. Mõni aeg hiljem sai katsetatud 5x5 kava, hakkasid kükid, tõmbed, surumised tunduvalt rohkem meeldima, prioriteediks muutus jõud.

    Nüüd lähiajal olen proovinud lisaks veidi klassikalise tõstmise harjutusi ning eks uuest aastast lähevad käiku ka.

    Nii et prioriteedid on muutunud sarnaselt teemaalgatajaga :)


  7. To musmusmus: ... Nende tulemused ei ole otseselt seotud sellega, mida nad jõusaalis teevad. Need on seotud sellega kaudselt.

    ;):D:D:D Edasiminek toimub ju tehinka ja jõuarvelt, sportlased muutuvad aina tugevamaks ja tehniliselt paremaks (Erandina Värnik lol)

    Anna andeks, aga ma ei saa kuidagi aru kuidas jõusaal pole prioriteet number 1? Jõu- ja tehinkatrenn käivad käsikäes ning on mõlemad primaarsed.

    To musmusmus: Silmad veidi korrast ära? Loe ka enne, kui sa kirjutad. Või siis sa loed ilma mõtlemata?

    OT Minu eesmärk ei olnud Sind solvata, paraku sama vastu oodata on vist natuke naiivne, kurb.


  8. To musmusmus: Ja kuulitõukajad samuti mitte. Aga kuidas see kulturismi või jõutõstmisega seotud on? Jõusaal pole nendel prioriteet number 1. Nende tulemused ei ole otseselt seotud sellega, mida nad jõusaalis teevad. Need on seotud sellega kaudselt.

    To Okk: Sinu heaks, kallis, ma ei ole nõus praegu midagi tegema.

    EDIT: Võtame loogiliselt. Kui kulturism või jõutõstmine oleks sama populaarne kui korvpall või jalgpall, miks seal siis nii väikesed rahad liiguvad? Pappi teenitakse huviliste pealt, mida vähem neid on, seda vähem tuleb pappi. Mida rohkem on pappi, seda rohkem on huvilisi.

    Kuulitõukajad, kettaheitjad, vasaraheitjad, odaviskajad ei pea ju kükki, tõmmet, surumist , rinnalevõttu, rebimist ja muud toredat tegema mõtle ka enne, mida Sa kirjutad

×