Jump to content

Taavi

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Taavi

  • Tase
    Algaja
  1. glükoos

    Maksimarketis on dextroosi.500 g karbis.Punane karp mingi jooksja peal.Maksab 13-15 eeku.
  2. Palju keegi rinnalt surub

    Kaalun 72 sillaga surun 145 puhtalt 137.5. 19 aastat vana.
  3. söögilisandid

    kle teleturgu ära kyll usu seal müüakse selliseid asju,mis väidetavalt sinust 2nädalaga ronnie colemani teevad.nagu öeldi kreisiraadios s..st saia ei tee-vaevalt et ka rasvast lihast.
  4. söögilisandid

    ma arvan et peale nende kasutamise lõppu lihtsalt su lihasmass väheneb,sest tavalisest toidust ei saa nii palju lihtsalt valku kätte,kuid lihasmassist rasva,sellist asja ma pole kyll varem kuulnud.Kui valesti toitud või sul on vastavalt kehatüübile soodumus rasvuda,kuid see on juba hoopis teine asi-nii palju rasvast.Kes arvab teisiti võib minuga vabalt diskuteerida!
  5. Probleem

    Kaidole nii palju,etvõid kasutada "rihmu"-tegelt on tegemist tavaliste paeltega,mis on laiad ja tugevast materjalist.Paljud kulturistid sooritavad seeriaid nende abiga.Isiklikult ma seda ei poolda,sest nt. ka võistlustel jõutõmbe puhul on see keelatud.Peaksid oma rannet treenima-kyll siis näpud ka suudavad hoida.Morryle nii palju,et kui ma Kaidost õieti aru sain,siis ta mõtleb üldlevinud trapetsiharjutust.Jõu ilu ja tervise anatoomia annab selle harjutuse jaox järgmise juhendi.1Seiske põrandal oleva kangi poole näoga,jalad veidi harkis.2.Võtke kangist pealthaare,käed õlgade laiuselt või veidi laiemalt3.Hoidke käed ja selg sirge,pingestage kõhulihased ja tõstkeolad üles-taha nii kõrgele kui võimalik.Peamiselt mõjutab trapetsit ja nati ka deltalihast!
  6. no proovi Sacatini on nati naljaks jah-aga ex kõik ole harjumise asi-rusikal võib täitsa õigus absoluutse rekordi koha pealt olla,nagu ma ütlesin et see oli aint jutt:)
  7. Need andmed on minu teada nii et ärge neid päris kullana võtke,kuid lamades surmine on 212,5,kuigi robocop turniiril lükati 225,jõutõmme on 322,5 ja kükk oli 286,kuid need tulemused on tehtud kõik võistlustel ja ma arvan et mehed on rohlemax suutelised.Igatahes mulle väideti,et rinnalt surumise maaailmarekord pidi olema 370 kanti-kus juures haare kangist on enda poole-maakeeeli teistpidi.Keegi olevat seda videot näinud,kuid see ei ptuugi täitsa tõsi olla.Fakt on see et rekord on üle 300 kõvasti.
  8. Sheiker (750 ml) - Eiselt

    mine osta salutarisest-mina ostsin sealt.See on Hansakeskuse kõrval!
  9. õlu

    On palju räägitud sellest et alkohol nullib või siis vähendab kreatiini.Küsimus kas pudel õlut peale trenni(mitte iga kord) kahandab kreatiini mõju oluliselt
  10. Kaua v?ib???

    K?ik oleks ilus,kui teod oleksid koosk?las s?nadega.Aga seda polegi nii lihtne ühekorraga saavutada.
  11. Reljeefiperiood...

    ......Ja lihased muudkui sulavad rasva sest välja
  12. Reljeefiperiood...

    Et kui on reljeefiperiood siis üldse jõusaali ei lähe. Ainult jooksen ja ujun ja sõidan rattaga.
  13. Reljeefiperiood...

    Aga kas jõusaali võib üldse reljeefiperioodil ära jätta?
  14. EKAS särk

    See peaks olema nüüd EKFL'i särk
  15. Reljeefiperiood...

    Aga kas jõusaali võib üldse reljeefiperioodil ära jätta?
×